Workshop 'Jij & jouw Soul Purpose'

 

Vraag je je regelmatig af wat nou eigenlijk de bedoeling is van je leven? Zou je meer 'bezield' willen leven?  En vind je het lastig jezelf helemaal te 'zien'.  Daar ga ik verandering in brengen!

Ik ga je bewust maken van de mooie ziel die je bent. En je het verschil laten zien tussen jou als 'persoonlijkheid' en de ziel die je in essentie bent. Ik geloof dat het de bedoeling is dat je ziel en je persoonlijkheid samen moeten komen om zo optimaal je leven te kunnen leven, maar we worden vaak belemmerd door aangeleerde patronen waarin we ons bedoelde pad uit het oog zijn verloren. Maar ook ga je inzien dat het verleden en de dingen die er gebeurd zijn juist zo waardevol voor jouw ziels ontwikkeling. Je gaat bewust worden van wat je leven je tot nu toe heeft gebracht..

Want... niets is voor niets...

Deze  twee dagen zijn bedoeld als een 'boost & meer bewustzijn' voor jou!

We gaan kijken naar wie je bent en je 'zielsbestemming'... Wat is nou voor jou 'de bedoeling' en waar liggen jouw talenten? Je krijgt tools om te leren vertrouwen op wie je bent en je intuïtie!  Je leert te luisteren naar dat stemmetje dat je brengt op je zielspad. En je leert woorden te geven aan je gevoel en we maken een plan...!

Een plan om dichter bij je zelf te komen! Ben je er klaar voor?

 Hoe ziet de workshop eruit:

Deze Soul Purpose workshop duurt twee dagen.

Dag 1  'Naar binnen' 

Je levensloop tot nu toe vanuit je zielsperspectief.

Deze dag gaan we kijken naar je leven, waar lagen vroeger al je talenten en interesses. Wat heeft je er van weerhouden om je passie te leven? Om de bezieling te ervaren in de dingen die je doet.

Vaak zien we minder fijne gebeurtenissen in ons leven als iets negatiefs, maar vanuit het ziels perspectief is het vaak een positieve ervaring om uiteindelijk nog dichter bij jezelf te komen. Daar ga je inzicht in krijgen. Zodat je je talenten nog beter kan leven

Dag 2 'Naar buiten' 

Jouw unieke Soul Purpose!

Op deze dag gaan we ontdekken waarom jij hier bent en wat je te doen hebt! Creatie & flow is waar we mee gaan werken deze dag. Tevens krijg je deze dag een mini  portret fotoshoot  waarin ik jouw prachtige essentie ga vastleggen.

Dit in combinatie met jouw Soul Profile waarin ik 'in-tune' op jou ziels energie, zodat je nog meer inzicht krijgt over jouw Soul Purpose!

Data: 9 & 10  September

Aanvang: 10 00 - 16.00 uur

Kosten: 247,- incl btw. Koffie & thee & snacks.

Plus:

  • Werkboek & Meditatie
  • Fotoshoot met jouw drie beste foto's kleur en zwart/wit & een op maat gemaakt 
  • Soul Profile (achteraf naar je toe gestuurd.)
Yes, ik geef me op