Wat voor moois heb jij over jezelf ontdekt in dit jaar?

Jan 20, 2021
 
Ik hoor het iedereen steeds weer zeggen…. ‘Op naar een nieuw en veel beter nieuw jaar. ‘Dat we alle ellende maar heel snel achter ons mogen laten’. Maar laten we er eens anders naar kijken.
Het was een bijzonder jaar. Een jaar van uitersten, van frustratie, verdriet, verlies, angst, maar ook van groei, bewustzijn en hoop.
 
Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb een hoop ontdekt over mijzelf. Ik heb mijzelf ontwikkeld op een manier, zoals ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik heb ontdekt dat als ik mee ga in de stroom en accepteer hoe de dingen zijn, dat ik dan ongelofelijke stappen kan zetten. En heb ik dingen over mezelf ontdekt, die ik nooit had ontdekt als het jaar ‘normaal’ was verlopen.
 
Mijn eigen ontdekking:
Ik verloor huis en haard en was een tijdje mijn basis kwijt. Ik voelde mij totaal ontheemd. Maar na een tijdje ontdekte ik dat mijn basis voornamelijk in mij zit.
 
Ik leerde dat mijn ‘huis’ en ‘thuis’ in mij zat.
 
Samen met mijn liefde en mijn meisjes. Door mijn leefsituatie veranderden relaties en vriendschappen. Ik ‘verloor’ mensen. Doordat onze levens ineens zo verschilden veranderden dynamieken. Heel pijnlijk om onder ogen te zien.
Maar ik ontdekte dat wij mensen in een ‘eigen’ wereld en ‘realiteit’ leven en wij het heel moeilijk vinden om werkelijk 'in te voelen’ waar een ander doorheen gaat. Wij kijken en beoordelen vanuit onze eigen realiteit. Daardoor nam ik niet alles meer heel persoonlijk en kon ik anders en met liefde naar de ander kijken.
Ik leerde alles over mild zijn en het vermogen mij te kunnen verplaatsen in een ander. Ik mocht ook ervaren dat er ook een hoop mensen in mijn leven er wel waren en leerde dankbaar te zijn voor de kleinste en liefste gebaren.
 
 
 
 
 
Ik leerde alles over ‘dankbaarheid’
 
Bovenal leerde ik dat ik heel goed in staat ben om ‘mee te bewegen’ in wat het leven mij brengt. Dat het leven ‘voor’ mij is en niet ‘tegen’ mij.
Als jij nou terugkijkt op het afgelopen jaar? Wat heb jij dankzij dit bizarre jaar over jezelf ontdekt wat je anders nooit had ontdekt? In één woord. Wat is absoluut jouw woord dit jaar? Mijn woord is dan absoluut ‘veerkracht’.
Ik had nooit kunnen denken dat ik zo veerkrachtig was, kon meebewegen en me kon overgeven aan de stroom van het leven. We kunnen dus wel stellen dat wij mensen in deze dualistische wereld het één nodig hebben om het ‘andere’ te kunnen ervaren. Dus was dit misschien wel ook een heel goed jaar…..?
 
Laten we in elk geval een moment nemen door onszelf te ‘eren’, onszelf te ‘prijzen’ voor alles wat we geleerd hebben en het negatieve om te zetten in iets positiefs. Dat we 2021 in gaan met nieuw ontdekte eigenschappen in onszelf waar we heel trots op mogen zijn. Dus, wat heb jij over jezelf ontdekt dit jaar?
Wat is jouw kracht, jouw woord?
 
Vind je het lastig om dit te benoemen
Op 3 januari geef ik een gratis ‘live’ meditatie/visualisatie en een mini workshop over dit onderwerp. Laten wij samen gaan we kijken naar jouw nieuw ontdekte positieve eigenschappen die je mooi mee gaat nemen in 2021. Laten we samen jouw leermomenten eren en je moedige hart koesteren.
Zie ik je dan? Geef je hier op
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.