My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Jaartraining Mediumschap - 24 September

Ben je gevoelig? Weet jij dat er meer is en zou je je willen verdiepen in het mediumschap en de intelligentie om ons heen?

Gratis Meditatie/workshop 'I Am'

Het was geen gemakkelijk jaar! En misschien vind je het spannend wat 2021 gaat brengen. Wat we wel kunnen doen is kijken naar wat het ons gebracht heeft. We gaan tijdens deze meditatie/workshop bewust worden van waar jij trots op mag zijn van hetgeen wat je geleerd hebt het afgelopen jaar.

Gratis Webinar Mediumschap & Q&A 'Jij Bent een Medium'

Op 14 januari a.s. organiseer ik een Gratis lezing Mediumschap & Q&A ' voor de Instagram cursus 'Jij Bent een Medium' die start op 1 februari

Gratis Webinar Jij bent een

'Jij bent een Medium' via Instagram

Start 1 Februari - Jij bent een medium! Ja, jij! Het mediumschap is iets wat wij allen in meer of mindere mate in ons hebben. Het leren bewust te worden van hoe het mediumschap werkt, woorden geven aan wat je voelt en vertrouwen op wat je waarneemt zal je zelfvertrouwen vergroten.

Nieuwjaars wens van je geliefden

2020 was een bijzonder heftig jaar. Het is tijd voor een nieuwe start, met een boodschap van jouw geliefden! Op 28 december organiseren Rosita en Carmen een middag waarin we contacten maken met hen om jou een geweldige start te geven voor 2021

Jaartraining Intuïtie & Spiritualiteit

Ben je gevoelig en misschien wel hoog-sensitief? Werk je veel met, voor en in dienst van mensen? Sta je dus continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken?

The Art of the creative medium

Wil je je mediumschap combineren met je creativiteit? Wil je ontdekken hoe jouw link met spirit is en hoe je daar in Creatieve zin daar uiting aan kan geven?

In this weekend we will explore the potential of the mediumistic mind for creative thought.

The Art of the creative medium

Wil je je mediumschap combineren met je creativiteit? Wil je ontdekken hoe jouw link met spirit is en hoe je daar in Creatieve zin daar uiting aan kan geven?

In dit weekend ga je ervaren hoe je je mediumschap kan gebruiken in combinatie met je creativiteit.

16 december Kerst Demonstratie Mediumschap

16 December speciale kerst demonstratie met Lynn Cottrell. Een avond waar wij contacten maken met je overleden dierbaren. Carmen maakt de contacten en Lynn tekent de portretten van je overleden dierbaren!
De liefde en het leven gaat door!

Kerst Demonstratie Mediumschap

Een avond van hereniging. Onze geliefden zijn altijd bij ons en op deze avond brengen wij boodschappen van hen. Carmen maakt het contact, tegelijkertijd tekent Lynn prachtige portretten van hen. Het is een wonder!

Capture Your Soul Sessie 28 November

Een Soul-reading & Mini photoshoot
Een reading over jou, wie je bent, je talenten en kwaliteiten en wat je hier te doen hebt op deze bijzondere wereld. Daarna een photoshoot om jouw essentie vast te leggen.

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy