LES 1 : Wie    ben jij?

Welkom,

Wat leuk dat je mee doet aan deze jaartraining. Je gaat een bijzonder jaar tegemoet! Een jaar waarin je je mediumschap gaat inzetten om je ziels-bestemming te gaan leven. En uitdrukking gaat geven aan wie jij bent!

Wij zijn geen mensen die leuk spiritueel hobby'en, maar wij zijn spirituele wezens die nu menselijk zijn. Het enige wat wij moeten doen is het ons 'weer' herinneren. En daar ga ik je bij helpen!

 

Dit is een heel persoonlijk proces. Want je gaat je persoonlijke mediumschap weer terugvinden en ontwikkelen. Ik ga je niet omtoveren tot een professioneel medium. Ik ga je helpen jouw persoonlijke mediumschap in jouw leven te integreren. Mijn intentie en doel is dat je jouw persoonlijke mediumschap vindt en uiteindelijk jij nog meer 'jij' wordt! Zodat jij nog meer uiting kan geven aan wie jij bent en jij kan doen waar jij op deze wereld voor bent gekomen.

 

Geniet van het proces!!

Vandaag kunnen wij gaan beginnen aan een heel fijn jaar. Een jaar waarin jij een stem gaat geven aan jouw Mediumschap. Jij hebt een verhaal te vertellen en jouw ziel wil hieraan middels het Mediumschap, uiting aan geven. Het is belangrijk dat je bewust bent van wie jij bent. Wie jij werkelijk bent. ​Deze maand mag jij tijd besteden aan de verbinding met jouw ziel en je connectie met Spirit. Je bent immers hier om uitdrukking te geven aan wie jij bent!

 

En als jij je zielsenergie in lijn brengt met je persoonlijkheid, dan ben je het meeste in balans. We weten allemaal dat dat nooit 24/7 zo is. Soms is het zo dat je ego/je hoofd je te veel in de weg zit. We zijn spirituele wezens in een menselijke wereld. Dat betekent dat we vaak 'versluierd' zijn en dat heeft ook een functie. We zijn hier op deze wereld om te leren, te ervaren en daardoor steeds meer terug te komen bij onszelf. ​Naast al die fijne levenservaringen :)) ben je hier ook om de wereld te verblijden met jouw talenten.

 

Jij bent uniek en speciaal. Er is niemand zoals jij. En er is niemand die de liefde van de Spirituele wereld kan overbrengen zoals jij dat doet. Jij hebt een uniek verhaal te vertellen en je hebt een unieke verbinding met de Spirituele wereld. Deze maand ga je weer voelen en ervaren wat je hier te doen hebt. De verbinding met Spirit voelen en ervaren.​

Hieronder mag je het werkboek en de meditatie downloaden!

Have fun!!

Werkboek

Aan de slag!!! Yes.....:)) Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je spirituele ontwikkeling over dit thema!

 

Ik wens je een mooie maand met dit thema! Met veel inzichten en mooie AHA momenten.  Zie het als een 'date' met je ziel!  Probeer met liefde en mildheid naar je zelf te kijken. En zelfs af en toe te lachen als je er achter komt dat je wel heel vaak in dezelfde patronen vervalt....lachen verlicht altijd...:)

Aardingsmeditatie

Sitting with Spirit Meditatie

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy