IMG_0221_edited.jpg

'Bewust worden van

je intuïtie is 'de' tool

voor persoonlijke groei'

Carmen

Online Cursus 'Intuïtief Bewust'

Werk je veel met, voor en in dienst van mensen? Sta je dus continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken. Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken die je doet? Gevoelens die je oppikt en of overneemt? En raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt'? Het gaat om balans. Balans tussen hoofd en hart.

Snappen hoe we in elkaar zitten. Wat gedachten met ons doen.

In deze online cursus ga je aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen. Je gaat leren begrijpen hoe energie werkt. Je leert jezelf te beschermen voor negatieve energie. Maar ook ga je leren hoe je leert woorden te geven aan wat je voelt en ervaart en daarvoor ook te gaan staan. 

Door deze cursus leer je je gevoeligheid te gebruiken als groot voordeel in je dagelijks leven, zonder dat je jezelf verliest of er heel moe van wordt! 

Gratis webinar

'In drie stappen 'Intuïtief Bewust'

Geef je hier op!

df6a14e3cd8a72f15e920ddb949f1233.jpg

Herkenbaar?

Je bent vaak gesloopt na het werken met veel mensen?

Je past je vaak aan aan de ander en 'werkt' hard voor een 

harmonieuze sfeer en omgeving

Je 'voelt', 'ziet' en ervaart meer dan je verstandelijk begrijpt?

Je wil graag leren woorden geven aan wat je voelt?

Je wil je intuitie gebruiken als tool voor persoonlijke groei?

IMG_6063.jpg

Hoe het voor mij was...

'Als geen ander weet ik hoe het is om 'gevoelig' te zijn en snapte ik vaak niet wat ik nou precies ervaarde. Ik voelde mij vaak eenzaam, alleen en niet begrepen.Ik wilde graag het nut begrijpen van het leven. Het hoe en waarom. Er moest toch meer zijn. En wat moest ik met alles wat ik waarnam?  

 

Het heeft mij jaren gekost mijn 'gevoelig zijn' te accepteren en woorden te geven aan wat ik dagelijks waarnam. Toen ik het kon onderscheiden kon ik makkelijker met het leven en mensen omgaan en scheelde het mij

bakken met energie.

Ik werk veel met mensen die in de zorg of onderwijs werken en zie dat deze mensen vaak worstelen met hun gevoeligheid.

Vaak door on-bewustzijn over hun persoonlijke intuïtie en is er geen balans tussen hoofd en hart. Daarom ben ik zo super enthousiast over deze cursus omdat ie heel praktisch is. Je kan er direct mee aan de slag!

Inhoud /Modules

1.png

Hoe zitten wij in elkaar & de Intelligentie van het leven.

Als je je intuïtie ontwikkeld is het belangrijk dat je leert hoe we in elkaar zitten. En de intelligentie van het leven leert begrijpen. We zijn hier met een reden en we bestaan uit energie, maar ook hebben we een prachtig instrument, ons lichaam gekregen. Hoe krijgen we het in balans?

2.png

Hoe werkt energie?

Om te leren hoe intuïtie werkt en hoe je dat kan leren waarnemen, is het belangrijk dat je leert hoe energie precies werkt, hoe het bij je binnenkomt en hoe we er dagelijks mee kunnen omgaan!

3.png

Hoe ervaren wij Intuïtie?

We ervaren intuïtie op verschillende manieren. We nemen dat waar op plekken, maar ook door het contact met mensen. We nemen vaak emoties en gevoelens over en voelen ons vaak zwaar en vermoeid zonder dat we snappen wat we oppikken.

4.png

Intuïtie & je brein

Wij mensen zijn door onze menselijke ervaringen enorm geconditioneerd. We reageren vaak vanuit mechanismes die we in de loop der jaren ontwikkeld hebben. In deze module gaan we het verschil ervaren tussen het stukje Ego, je intuïtieve zelf en je pure essentie.

Module 1 (3).png

Intuïtie & beslisingen nemen

Wij maken de hele dag door beslissingen, vaak vanuit het ego en wat we 'willen'. We staan zelden stil bij onze intuïtieve ingevingen. Dat stemmetje wat er altijd is en je ook altijd de goede richting opstuurt!

Het is overigens niet zo dat dat altijd voor compleet geluk staat, maar wel voor waar je ziel wilt en moet zijn.

6.png

Intuïtie voor Jou

Intuïtie is jouw tool voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je mag jouw ziels essentie in lijn brengen met je persoonlijkheid. In deze module leer je je intuïtie te gebruiken in balans met je hoofd. Zodat je dichter bij jezelf komt en jij  je talenten naar buiten leert brengen!

Hoe werkt het?

De cursus bestaat uit:

  • 6 Modules 

  • video's 

  • Een werkboek

  • E-book 

Je investering is 47,- incl btw. 

Veel gestelde vragen

Wat kan ik met deze cursus?


Deze cursus leert je alles over je systeem. Je lijf in combinatie met de pure energie die je bent. De ultieme balans van je hart en je brein. Je leert hoe intuitie precies werkt en hoe je het kan gebruiken in combinatie met je ratio. Je leert onderscheid te maken tussen wat wel intuitie is en wat niet.
Hoe lang kan ik gebruik maken van deze online cursus?


Zolang je wil! Je kan altijd inloggen en de filmpjes over de lessen kijken. Het e-book kan je downloaden. Raak je deze kwijt, kan je deze ook ten alle tijde downloaden.

IK HEB NOG VRAGEN.

Ik wil graag een vrijblijvend gesprek om te kijken of dit iets is voor mij!

Gevoelig ben ik altijd geweest..

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy