Carmen Vreeburg-7976.jpg

'Bewust worden van

je intuïtie is 'de' tool

voor persoonlijke groei'

Carmen

Online Cursus 'Intuïtief Bewust'

via Instagram Start 5 oktober

Werk je veel met, voor en in dienst van mensen? Sta je dus continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken. Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken die je doet? Gevoelens die je oppikt en of overneemt? En raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt'? Het gaat om balans. Balans tussen hoofd en hart.

Snappen hoe we in elkaar zitten. Wat gedachten met ons doen.

In deze online cursus ga je aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen. Je gaat leren begrijpen hoe energie werkt. Je leert jezelf te beschermen voor negatieve energie. Maar ook ga je leren hoe je leert woorden te geven aan wat je voelt en ervaart en daarvoor ook te gaan staan. 

Door deze cursus leer je je gevoeligheid te gebruiken als groot voordeel in je dagelijks leven, zonder dat je jezelf verliest of er heel moe van wordt! 

Om je zo goed mogelijk te begeleiden zijn er tijdens deze maand twee live momenten!  Een lezing, een les en een Q&A

TESTIMONIALS.

'Het doen van Online Cursus Intuïtief Bewust heeft mij handvatten gegeven om mijn leven in te brengen. Intuïtie is niet meer zweverig, maar gewoon een heel handige tool.

- Sonja de Groot  -

Gratis webinar over de online cursus

'In drie stappen 'Intuïtief Bewust'

Geef je hier op!

df6a14e3cd8a72f15e920ddb949f1233.jpg

Herkenbaar?

Je 'voelt', 'ziet' en ervaart meer dan je verstandelijk begrijpt?

Je past je vaak aan aan de ander en 'werkt' hard voor een 

harmonieuze sfeer en omgeving

Je voelt je vaak moe en uitgeput na het werken met veel mensen?

Je wil graag leren woorden geven aan wat je voelt?

Je wil je intuitie gebruiken als tool voor persoonlijke groei?

CARMEN PORTRAIT JANUARI 2016-Desktop-004

Hoe het voor mij was...

'Als geen ander weet ik hoe het is om 'gevoelig' te zijn en snapte ik vaak niet wat ik nou precies ervaarde. Ik voelde mij vaak eenzaam, alleen en niet begrepen.Ik wilde graag het nut begrijpen van het leven. Het hoe en waarom. Er moest toch meer zijn. En wat moest ik met alles wat ik waarnam?  

 

Het heeft mij jaren gekost mijn 'gevoelig zijn' te accepteren en woorden te geven aan wat ik dagelijks waarnam. Toen ik het kon onderscheiden kon ik makkelijker met het leven en mensen omgaan en scheelde het mij

bakken met energie.

Ik werk veel met mensen die in de zorg of onderwijs werken en zie dat deze mensen vaak worstelen met hun gevoeligheid.

Vaak door on-bewustzijn over hun persoonlijke intuïtie en is er geen balans tussen hoofd en hart. Daarom ben ik zo super enthousiast over deze cursus omdat ie heel praktisch is. Je kan er direct mee aan de slag!

Inhoud /Modules

1.png

Hoe zitten wij in elkaar & de Intelligentie van het leven.

Als je je intuïtie ontwikkeld is het belangrijk dat je leert hoe we in elkaar zitten. En de intelligentie van het leven leert begrijpen. We zijn hier met een reden en we bestaan uit energie, maar ook hebben we een prachtig instrument, ons lichaam gekregen. Hoe krijgen we het in balans?

2.png

Hoe werkt energie?

Om te leren hoe intuïtie werkt en hoe je dat kan leren waarnemen, is het belangrijk dat je leert hoe energie precies werkt, hoe het bij je binnenkomt en hoe we er dagelijks mee kunnen omgaan!

3.png

Hoe ervaren wij Intuïtie?

We ervaren intuïtie op verschillende manieren. We nemen dat waar op plekken, maar ook door het contact met mensen. We nemen vaak emoties en gevoelens over en voelen ons vaak zwaar en vermoeid zonder dat we snappen wat we oppikken.

4.png

Intuïtie & je brein

Wij mensen zijn door onze menselijke ervaringen enorm geconditioneerd. We reageren vaak vanuit mechanismes die we in de loop der jaren ontwikkeld hebben. In deze module gaan we het verschil ervaren tussen het stukje Ego, je intuïtieve zelf en je pure essentie.

Module 1 (3).png

Intuïtie & beslisingen nemen

Wij maken de hele dag door beslissingen, vaak vanuit het ego en wat we 'willen'. We staan zelden stil bij onze intuïtieve ingevingen. Dat stemmetje wat er altijd is en je ook altijd de goede richting opstuurt!

Het is overigens niet zo dat dat altijd voor compleet geluk staat, maar wel voor waar je ziel wilt en moet zijn.

6.png

Intuïtie voor Jou

Intuïtie is jouw tool voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je mag jouw ziels essentie in lijn brengen met je persoonlijkheid. In deze module leer je je intuïtie te gebruiken in balans met je hoofd. Zodat je dichter bij jezelf komt en jij  je talenten naar buiten leert brengen!

Hoe werkt het?

De cursus bestaat uit:

  • 6 Modules 

  • 6 video's 

  • Meditaties die je kan downloaden

  • Een werkboek

  • Live online les en lezing 14 Oktober

  • Live online les met praktische oefeningen 28/10

Deze training vindt helemaal plaats op Instagram.

Vanaf 5 oktober tot 2 november is dit account 'open'.

Een maand lang kan je op het account terecht waar je alle modules op je eigen tempo kan doen. Het leuke is dat je in deze maand verschillende live lessen hebt zodat ik je persoonlijk een beetje kan begeleiden.

Investering:

  77,-incl btw. 

Veel gestelde vragen

Wat kan ik met deze cursus?


Deze cursus leert je alles over je systeem. Je lijf in combinatie met de pure energie die je bent. De ultieme balans van je hart en je brein. Je leert hoe intuitie precies werkt en hoe je het kan gebruiken in combinatie met je ratio. Je leert onderscheid te maken tussen wat wel intuitie is en wat niet.
Hoe lang kan ik gebruik maken van deze online cursus?


Deze cursus loopt een maand lang via Instagram. De lessen zijn een maand lang beschikbaar! Het e-book kan je downloaden en kan je eeuwig mee aan de slag...:))
Wat moet ik me voorstellen bij de online live momenten?


De live les is bedoeld het geleerde in praktijk te oefenen en praktisch te gaan ervaren. Tevens is er ook aan het einde van de maand is er een Q&A waarin je al je vragen kwijt kan!

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy