'Bewust worden van

je intuïtie is 'de' tool

voor persoonlijke groei'

Deze jaartraining gaat je alles leren over hoe we nou precies in elkaar zitten en hoe je gevoeligheid in combinatie met je brein werkt. Alleen je intuïtie ontwikkelen is niet genoeg. Je moet leren snappen hoe wij mensen in elkaar zitten. Je brein & je intuïtie!  Het leren die twee in combinatie te gaan gebruiken. Zodat er balans ontstaat. En jij nog beter weet wie jij bent!

Tevens ga je praktisch aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen.  Je leert woorden te geven aan wat je voelt en ervaart en daarvoor ook te gaan staan.  Door deze jaartraining leer je je gevoeligheid te gebruiken als groot voordeel in je dagelijks leven, zonder dat je jezelf verliest of er heel moe van wordt! 

Deze jaartraining kenmerkt zich door het persoonlijke. Naast de praktische training ga ik je ook persoonlijk begeleiden. We hebben in het jaar drie persoonlijk coaching consulten waarin ik naar je kijk en je help bij het bewust worden van wie je bent en je tools geef om het geleerde in praktijk te brengen.

Elke dag zal in het teken van een thema staan. We starten de dag altijd met een meditatie van het thema van die dag. Je krijgt elke lesdag een werkboek met oefeningen die je met elkaar en ook thuis kan doen.  

Er zit in de training een logische opbouw in de lessen zodat je het geleerde echt in praktijk kan brengen.

Intuïtie bewust

Jaartraining

Start vrijdag 8 Januari

Ben je gevoelig en misschien wel hoog-sensitief? Werk je veel met, voor en in dienst van mensen? Sta je dus continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken? Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken die je opdoet? Gevoelens die je oppikt en of overneemt? En raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt' en put het je vaak uit.

 

Persoonlijk geloof ik dat we allemaal gevoelig zijn en over intuïtie beschikken. Het is onze natuur. Maar we zijn vaak 'praktisch' en vanuit het hoofd grootgebracht. Ook vraagt de maatschappij nogal wat van ons. We hebben te dealen met verwachtingen, moeten presteren en we verliezen vaak de verbinding met onszelf, waardoor we ons vaak leeg en onvervuld voelen.

We denken allemaal wel eens: “ik wist wel dat….” En toch hebben we het genegeerd! Het gevoel dat je had, heb je snel weer opzij geschoven, terwijl dat zó belangrijk is. Voor je welzijn, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Door je (hoog)gevoeligheid vind je het wellicht lastig om bewust te zijn van wie je bent. Dit komt omdat we zo makkelijk uitreiken naar de ander. We nemen vaak de energie van de ander over, waardoor we onszelf niet meer goed kunnen voelen. Wij zijn zelf het startpunt niet meer. Heel vermoeiend en frusterend.

Om je intuitie te leren kennen en te leren begrijpen is het belangrijk dat je leert hoe we in elkaar zitten. We hebben een prachtig instrument ons lichaam, maar ook zijn wij energie... deze dag ga dat leren kennen en het leren onderscheiden.

Alles is energie, maar wat is energie & hoe werkt het? Je leert het waar te nemen. Bij jezelf en bij de ander. Je krijgt tools om je bewust te openen, maar ook leer je hoe je je afsluit en hoe je je beschermt van negatieve energie.

Intuïtie komt in vele vormen tot ons. Via ons lichaam en via onze energie.

Hoe nemen wij deze waar? Op deze dag ga je het onderscheid maken leren wat het betekend en je leert wat je je ziel probeert te vertellen.

Hoe werkt je brein? Ons lichaam is ons instrument. We zijn meer dan ons lichaam alleen. Heel

belangrijk is bewust te worden van hoe je brein informatie verwerkt en te snappen hoe je brein en je manier van denken van invloed is op je intuïtie. 

Dag 3

Hoe nemen wij intuitie waar

Dag 4

Hoe werkt ons brein?

Dag 1

Hoe zitten wij

in elkaar?

Dag 2

Hoe werkt energie?

Dag 5

Intuitie &

De ander

Wat nemen we nou precies waar . Wat hoort bij jou en wat hoort bij de ander? Hoe kunnen we leren altijd te starten vanuit onszelf. En niet mee gaan in de energie van de ander. Tevens leer je woorden geven aan wat je voelt.

Dag 6

Hoe worden wij bewust van de signalen?

Wij zijn continu verbonden met een intelligentie om ons heen. We krijgen boodschappen en informatie over ons en ons leven. Vandaag gaan we leren wat onze ziel ons influistert. 

Dag 7

Intuïtie, emoties& Communicatie

Deze dag gaan we leren het onderscheid te maken tussen puur intuïtie en onze persoonlijke triggers, emoties en de communicatie naar buiten toe. Je leert beter te communiceren vanuit wie je bent.

Dag 8

Intuïtie

En jij (deel 1)

Op deze dag gaan we kijken naar wat jouw levensplan is. Welke signalen krijg jij over je talenten en kwaliteiten. 

Wat is jouw unieke soulprint? We gaan deze dag naar 'binnen' om deze te ontdekken.

Dag 9

Intuïtie

En jij (deel 2)

De laatste dag! Op deze bijzondere dag komt alles samen en ga je naar 'buiten'. Jouw Soulpurpose wordt duidelijk en die gaan we in de wereld zetten met een mini photoshoot.

De mooiste foto's

krijg je mee!

Info training:

Duur: 9 dagen in het jaar Kosten: 900.- ineens of  105,- incl btw per dag ( voor de administratiekosten) 

Inclusief lesmateriaal - Online opdrachten - drie keer één op één persoonlijke Coaching

en een fotosessie incl foto's. Je mag deze jaartraining per dag betalen of in één keer. 

Start:  Vrijdag  8/1 - 5/2 - 5/3 - 16/4 - 28/5 - 4/6 - 2/7

10/9 & 8/10

Aanvang: 10.00 - 16.00 uur

Lokatie Harderwijk

Gevoelig ben ik altijd geweest..

1/1

Veel gestelde vragen

Wat kan ik met deze Jaartraining?


Deze cursus leert je alles over je systeem. De combinatie van je hart en je brein. Je leert hoe intuitie precies werkt en hoe je het kan gebruiken in combinatie met je ratio. Je leert onderscheid te maken tussen wat wel intuitie is en wat niet.
Zijn de groepen groot?


Nee, de groepen zijn bewust 'klein' ( maximaal 12 personen) zodat ik een ieder goed kan 'zien' en begeleiden.
Heb ik (intuitie) ervaring nodig voor deze jaartraining?


Nee hoor! Helemaal niks!
Als ik per keer betaal moet ik dan ook betalen als ik een keer niet wil of kan?


Ja, mocht je een keer niet kunnen is er in overleg 1 inhaal mogelijkheid.

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy