Jaartraining Mediumschap & Healing start 20 januari

Op zaterdag 20 januari start er weer een nieuw jaar van de drie-jarige training  Mediumschap & Healing.

Ben je gevoelig en weet je dat er meer is? En zou je je meer willen verdiepen in de intelligentie om ons heen, zodat je het leven bewuster kan gaan leven?

Deze training is bedoeld voor diegenen die zich willen ontwikkelen op zowel intuïtief, innerlijk, en op ziels niveau. Wij hebben allemaal het mediumschap en healing in meer of mindere mate in ons. Het is onze natuur. 

Het ontwikkelen van het mediumschap brengt je dichter bij jezelf en jouw levensbestemming. Ik ben er van overtuigd dat de ontwikkeling van jouw mediumschap, je dichter bij jezelf brengt en bij jouw zielsmissie. In mijn beleving is mediumschap een prachtige tool om dichter bij jezelf te komen!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ik kijk graag met je mee om te kijken of deze jaartraining geschikt is voor jou en of het helemaal bij je past. Via dit formulier kan je je gesprek inplannen.

Yes, ik wil graag een vrijblijvend gesprek!

Elk jaar is opgebouwd uit verschillende thema’s en zal een mix zijn tussen Mediumschap, healing en spiritualiteit. Het leert je vanaf het begin alle basis technieken 

en theorie van het Mediumschap en healing. Deze training kenmerkt zich door de combinatie van spirituele innerlijke ontwikkeling en het mediamieke, wat wij allen van nature in ons hebben. Tevens is er een online gedeelte waarin je thuis met praktische oefeningen aan de gang kan gaan!

Wie ben je en hoe sta je in de wereld? Mijn mening is dat de combinatie van innerlijke ontwikkeling en mediamieke training je een heel sterkte basis geeft als mens. Je wordt bewuster van wie je bent. En leert meer vertrouwen op wie je bent! Mijn intentie is niet om je in een jaar klaar te stomen als medium, maar juist je te leren jouw eigen mediumschap in je leven te integreren. Zo heb ik vele coaches, therapeuten, artsen, advocaten en ook rechters mogen helpen bij ontdekken en ontwikkelen van hun mediumschap. Om zo hun kennis en het mediamieke te combineren. 

Elke dag zal in het teken van een thema staan. Thema’s die als doel hebben je mediumschap te verdiepen en je spirituele bewustzijn te vergroten. 

Thema’s die in dit jaar o.a. aan bod zullen komen zijn:

 • Wat is energie en hoe leer je je te openen en af te sluiten.
 • Heldervoelen/helderzien/helderweten helderhoren etc.
 • Verschillende technieken van het mediumschap.
 • Healing, de basis & Geschiedenis
 • Kleurenleer en de betekenis
 • Demonstratie technieken, beginselen.
 • Filosofie
 • Wie ben jij en hoe ga je met jezelf om.
 • Gidsen, wie zijn er bij je en waarom
 • Healing in praktijk
 •  Waarom zijn we hier en voor wat? 

Deze training is onderdeel van de 3-jarige opleiding, maar is per jaar te volgen.

Kosten: €1.295,--  per jaar. Het lesgeld mag ook per lesdag worden betaald. Dan betaal je €134,50 inclusief extra administratiekosten per lesdag, inclusief lesmateriaal, online opdrachten & twee keer één op één persoonlijke Coaching. De jaartraining wordt afgesloten met een certificaat.

Niveau: beginners 

Locatie: Amersfoort

Aantal lesdagen: 10 dagen per jaar

Studiebelasting voor deze opleiding bedraagt:
Live studie-uren: Docent lescontacturen - 70 uren.
 Thuis studie-uren: Begeleidende meditaties - 10 uren. Consulten & Coaching - 4 uren.    Oefenavonden - 10 uren.

Totale studielast: 94 uren. Deze drie-jaar training is CRKBO geregistreerd en daarmee kort beroepsonderwijs.

 

Data 2024:

Start 20 januari

 

Zaterdag groep:

20/1 - 17/2 - 16/3 - 20/4 - 18/5 - 15/1 - 14/9 - 19/10 - 16/11 - 14/12

 Tijd: 10.00 - 16.00 uur 

Wil je meer weten of een vrijblijvend een gesprek om te kijken of deze training geschikt voor je is? Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. In het gesprek kan er ook gekeken worden of je misschien in aanmerking komt voor een eventuele vrijstelling.

Opgave Jaartraining 20 januari 2024

Hieronder kan je je opgeven voor de jaartraining die start op 20 januari

Ja, ik geef me op

CRKBO geregistreerd

Soul & Intuition Academy is een CRKBO erkende en geregistreerde opleidingsinstelling.