'Mediumship is just a part of who we are'

Carmen

Online Cursus via Instagram

Start 1 Februari

Jij bent een Medium

Jij bent een medium! Ja, jij! Hoe ik dat zo zeker weet? Wij zijn geen mensen die leuk spiritueel doen, maar spirituele wezens in menselijke en aardse situatie. ( met dank aan de quote van Pierre Teilhard de Chardin). Dat betekent dus dat we allemaal de spirituele wereld kunnen waarnemen en bewust kunnen worden van het grotere geheel. Ik geloof zelfs dat dat één van je levenstaken is, bewust worden van dat grotere geheel. Het hoe en waarom.

Het mediumschap wordt al van oudsher een beetje speciaal gemaakt. Een medium.... Op een voetstuk...uitverkorene, een speciaal en alleswetend wezen. Allesbehalve lieve mensen!

EEN KENNISMAKING MET HET MEDIUMSCHAP.

HET MEDIUMSCHAP HEBBEN WIJ VAN NATURE IN ONS.

Deze unieke Instagram Cursus is een kennismaking met het Mediumschap.  Ik leer je alles over hoe het mediumschap nou precies werkt. Op een heel nuchtere en concrete wijze laat ik je mediumschap ervaren en je bewust te maken van 'Jouw' mediumschap.

Je mag op je eigen tempo het mediumschap leren ontdekken. Ik leer je het verschil tussen energie van mensen, plekken en objecten hier op aarde, maar ook  van onze dierbaren om ons heen. Het is voor een ieder mogelijk hen waar te nemen. Ik laat je bewust worden van deze waarneming. ​En...(heel belangrijk) Ik leer je te vertrouwen. Vertrouwen op het grotere geheel en jezelf,

op wie jij bent!

Het mediumschap is niks anders dan een bewustzijn dat wij allen in ons hebben en zodra wij het ontwikkelen en er bewust van worden kan het een enorme toevoeging zijn aan de kwaliteit van ons leven. Waarom? Het geeft je een beter begrip van het geheel, van jezelf en de mensen om je heen.

Daarom deze cursus. Het geeft je de kans om eens te proeven en te ervaren hoe het sensitieve, de verbinding met het grotere geheel werkt.

 

Daarom ben ik bijzonder exited over om deze cursus te geven!!

Ik heb absoluut het mooiste werk ooit!

Ik heb absoluut het mooiste werk ooit!

HERKENBAAR?

Je voelt je vaak 'anders' dan 'anders' omdat je weet dat er meer is.

Je weet dat er meer is, maar je weet niet wat je er mee moet?

Je wil graag begrijpen hoe de intelligentie om ons heen werkt?

Je wil graag leren woorden geven aan wat je voelt?

Je wil leren ontdekken hoe te communiceren met onze overleden dierbaren?

TESTIMONIALS.

Een mooie manier waarbij je op een laagdrempelige kennis leert maken met het mediumschap. De video’s die horen bij de modules zijn ook fijn om te zien. Het geeft een extra stimulans om ermee aan de slag te gaan en het is een verduidelijking van de opdrachten. Vooral de opdrachten blijven leuk en leerzaam om te doen!

                                                         - Christine Schuurkamp -

Hoe het voor mij was...

'Als geen ander weet ik hoe het is om 'gevoelig' te zijn en snapte ik vaak niet wat ik nou precies ervaarde. Ik voelde mij vaak eenzaam, alleen en niet begrepen. Omdat ik het nut wilde begrijpen van het leven. Het hoe en waarom. Er moest toch meer zijn. En wat moest ik met alles wat ik waarnam?  Het heeft mij jaren gekost mijn 'gevoelig zijn' te accepteren en woorden te geven aan wat ik dagelijks waarnam. Toen ik het kon onderscheiden kon ik makkelijker met het leven omgaan en scheelde het mij bakken met energie.

Daarom wil ik graag het Mediumschap meer 'normaal' laten zijn. Dat het gewoon een onderdeel is van je leven. Niet zweverig, maar juist in balans' Dus wil ik je er graag mee laten kennis maken!

Inhoud /Modules

2.png

Wat is Mediumschap?

Wat is het precies en hoe werkt het mediumschap nou?

Hoe werkt energie en hoe nemen wij die waar? Op aards niveau, maar ook vanuit de spirituele wereld. En, wat is nou de bedoeling van deze potentiële ontwikkeling die wij allen in ons hebben?

3.png

The Senses

Het Mediumschap uit zich middels onze zintuigen. O.a het helder-voelen, helder-zien en Helder-weten. Je gaat het verschil ervaren tussen deze disciplines en je gaat woorden geven aan wat je voelt en ervaart. 

4.png

Psychic

Psychic wordt ook wel psychometrie genoemd. In deze les ga je leren de energie te lezen van voorwerpen, foto's en je omgeving. Je gaat de betekenis er van interpreteren. 

5.png

Mediamiek

Je gaat ontdekken hoe het contact met de geestenwereld werkt. Je leert hoe je contact met hen maakt en de verschillende manieren van communicatie. Dit is onderdeel van een 'live' les. Zodat je het praktisch kan uitproberen.

6.png

Wat is geen Mediumschap

In deze module leer je wat van jou is en wat van de ander. Je leert onderscheid te maken tussen 'jou' als mens, je emoties, je persoonlijkheid en wat zuiver informatie van spirit is.

7.png

Mediumschap & Jij

Het mediumschap is bedoelt om dichter bij je eigen 'spirit' te komen. Bewust te worden van je essentie. Je leert hoe je het mediumschap kan integreren in je dagelijks leven. En hoe je daar uiting aan kan geven.

Hoe werkt het:

Deze online cursus vindt plaats op Instagram. Deze begint op 2 februari en duurt tot 2 maart. De online cursus bestaat uit 6 modules. Gedurende de maand wordt er om de paar dagen een module vrijgegeven waar je zelf mee aan de slag kan.

De cursus bestaat uit:

  •  6 Modules

  •  Bonus Module over jouw Soul Purpose

  •  6 IGTV met inhoud over de les

  • Meditaties

  •  E-book en bijbehorende stories

  •  Live Oefenlessen via Zoom

  •  Live Q&A 

 

De gehele cursus staat een maand op Instagram dus je hebt alle tijd om de filmpjes te bekijken, de stof eigen te maken en zelf te oefenen.

 

Om je zo goed mogelijk te begeleiden organiseer ik speciaal een live oefenmoment, waarin je je mediumschap kan uitproberen. Er is een live demonstratie Mediumschap, waarin ik zelf contact maak met overleden dierbaren. Dit is tevens een 'live' les voor alle deelnemers.

Alles om je zo veel mogelijk te laten ervaren over het mediumschap. En tot slot vindt er aan het einde van deze maand ook een live Q&A plaats. Zodat je al je vragen kan stellen! Super tof toch? Ik kan niet wachten!

Je investering is opgave voor

15 januari 39,95, incl btw. 

Bij start 49,95 incl btw

Gevoelig ben ik altijd geweest..

1/1

Hoe werkt het?

`De cursus start op 2 februari en is een maand via Instagram voor  jou beschikbaar. Je bent er ongeveer incl live momenten 8 uur mee bezig.

 

Het E-book geeft je zo veel info dat je er dagelijks mee kan blijven oefenen en het mediumschap je eigen kan maken.

De Cursus

Inhoud:

Kennismaking met het Mediumschap​

- 6 Modules 

- Meditaties

- Bonus module 'Soul Purpose

- 6 IGTV

- E-Book

- Live Zoom lessen

- Live Q&A

Jij bent een Medium!

Investering

Je investering is opgave voor

15 januari 39,95, incl btw. 

Bij start 49,95 incl btw

Je ontvangt na aanmelding een bevestiging, een factuur en de inlog gegevens voor het account op Instagram

Je wordt dan bij de start van de cursus toegelaten.

13 Januari

Gratis online lezing

'Jij bent een medium'

& Q&A

GEEF JE HIER OP VOOR EEN GRATIS LEZING & Q&A.

Op 13 januari organiseer ik een speciale lezing 'Jij bent een Medium en een Q&A over de Cursus.

 

Ben je benieuwd hoe deze Instagram cursus werkt, wil je weten of het voor jou geschikt is?

Doe dan mee op 13 januari om 20.00 - 21.00 uur

Veelgestelde vragen

Ben ik een medium na deze cursus?


Het mediumschap leren is een persoonlijk proces. Deze cursus is niet bedoeld om van jou een 'medium' te maken in professionele zin. Deze cursus is bedoeld voor jou om te ontdekken hoe het mediumschap voor jou werkt. Dat kost heel veel tijd en ervaring. En dit is een eerste stap!
Ik heb geen ervaring op spiritueel gebied, is dat een probleem?


Nee hoor, helemaal niet. Dit is juist een mooie eerste stap en ervaring. Deze cursus is echt bedoeld om bekend te raken met je gevoeligheid. Een ontdekkingsreis!
Kan je Mediumschap wel online leren?


De praktische ontwikkeling van het mediumschap leer je het beste 1 op 1. Live. Deze cursus is een goede eerste stap om theorie op te doen en je krijgt een praktische ervaring, online. Ik start in het najaar praktische jaartrainingen waar je deze ontwikkeling kan oefenen samen met andere deelnemers. Kijk hier voor meer info.
Hoe veel tijd kost deze cursus?


De cursus is zo opgebouwd dat je er in de maand ongeveer 12 uur mee bezig bent. Dit is inclusief de live momenten: Les, demonstratie & Q&A. Door het E-book kan je met de stof en de oefeningen altijd bezig zijn op momenten dat het jou uitkomt. Dus ook na de cursus. Het mediumschap is ook iets waar je eindeloos mee bezig kan zijn!
Wat kan ik met deze cursus?


Je krijgt een beter begrip van de wereld om je heen. Nu en na dit leven. Je leert alles over je eigen gevoeligheid en je leert onderscheid te maken in wat bij jou hoort qua gevoel en stemmingen en wat van de ander is.

Gevoelig ben ik altijd geweest..

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy