Iedereen is hier gekomen met een speciaal talent en de bedoeling daar iets mee te doen. Een ieder van ons heeft iets waar hij of zij in uitblinkt. 

​Door al zo veel jaren in mijn praktijk te hebben gewerkt en mensen te hebben getraind in intuïtie weet ik dat men hier komt met een bestemming en de bedoeling uitdrukking te geven aan wie hij of zij ( in essentie ) is. ‘Maar, ik weet niet eens wat mijn passie is’, hoor ik dagelijks. ‘Ik weet niet waar mijn talenten liggen, hoor ik ook heel vaak’.​

Men heeft vaak een ‘groots’ gevoel bij talenten. Alsof je je talent alleen op de goede manier leeft als je een prof voetballer of beroemd muzikant bent. Het zit hem in mijn beleving in heel andere dingen. Ik denk dat het gaat om uiting geven aan wie jij bent, aan wie je echt bent.

Na de afgelopen maanden denk ik dat je een stuk dichter bij jezelf bent gekomen en waarschijnlijk iets meer weet over wie je bent. Over waar je passies liggen en waar je hart nou echt sneller van gaat kloppen. Als dat nog niet helemaal helder is..geen paniek.. In deze les ga je allerlei oefeningen doen waardoor je er meer bewust van gaat worden.

Toen ik 25 was, werkte ik in de media en wilde ik voornamelijk zijn waar het ‘hip & happening’ was. Ik was eeuwig zoekende en zocht alles buiten mezelf. Als je me toen had verteld dat ik ooit een drukke praktijk in spiritualiteit zou hebben en m’n grootste passie mensen zou zijn, had ik je hartelijk uitgelachen. Ik had op dat moment geen clou wat de ziel was en mediteren vond ik voor geitenwollen sokken mensen..…en ik…? Ik was dood onglukkig. Omdat ik niet in contact was met wie ik in essentie was.

Toen ik hiermee in aanraking kwam voelde ik een vonkje in m'n ziel en 'wist' ik, dit is wat ik wil doen en dit is waarin ik me wil ontwikkelen. Ik heb geleerd naar mezelf te kijken, met compassie naar m'n pijnpunten te kijken en te groeien!

Deze les is voornamelijk praktisch en mag je in je werkboek doormiddel van oefeningen ontdekken waar jouw passies en talenten liggen. 

Deze cursus sluiten we af met een consult van mij waarin ik ook ga kijken waar je talent ligt!

Have fun!

Liefs Carmen

LES  6- Je talenten & je bestemming

Werkboek, Meditatie & Dagboek

De laatste les!!! Deze week hoef je je alleen nog maar te focussen op het werkboek. Probeer de meditaties die je de afgelopen maanden hebt gedaan te herhalen naar wat je zelf het prettigste vindt.

Ik ontvang graag je Passie Moodboard!! Geniet er van!

Liefs  Carmen

Boeken Tips

Hierbij een aantal boekentips:

Wat ik zeker weet - Oprah Winfrey

De kracht van Storytelling - Carmine Gallo

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy