Een mooie uiting van het mediumschap is demonstereren en het geïnspireerd spreken.  Hoe wel het twee totaal verschillende disciplines zijn. Zijn de technieken nagenoeg hetzelfde.

Demonstraties

Het geven van een demonstratie Mediumschap is in basis bedoeld om het leven na de dood te laten zien en ervaren. Ik geloof echter dat het ook en voornamelijk bedoeld is voor heling. En niet alleen heling voor degene die het contact ontvangt, maar eigenlijk voor de hele groep mensen die hierbij aanwezig zijn. Het is dan ook de kunst om alles wat er tijdens de demonstratie voorbij komt; info over overledenen, boodschappen en de thema's die voorbij komen, als boodschap laten zijn voor de hele groep. 

Demonstreren kost heel veel tijd en oefening. Een combinatie van overgave en in 'control' zijn met de zaal.

Als we contacten maken met de overleden duurt een contact gemiddeld 7 tot 10 minuten. Sterk bewijs en specifiek zijn in je contact is heel belangrijk. Als je roept; ik heb hier een oma en ze kookt graag herkent iedereen dat en wordt het en chaos. 

Werkwijze van een demonstratie:

 

Er zijn 2 manieren om een contact te maken voor de zaal:

- Middels een specifiek statement.

bv: Ik heb hier een man en hij was wetenschapper bij een laboratorium in een ziekenhuis en hij onderzocht in het bijzonder kanker bij vrouwen. 

Dit soort informatie is heel duidelijk en specifiek en daardoor zal je heel snel bij je ontvanger komen. Je geeft die informatie en kijkt wie het herkent in de zaal. Dan bouw je het contact verder op een geef je een boodschap.

- 'Direct gaan'

Deze manier is heel anders en werkt zo:

Je maakt het contact. Je voelt bijvoorbeeld dat je een moeder hebt die overleden is aan dementie. Dat kan je niet zo open 'roepen' . Dan moet je kijken waar de overleden dierbare  'naar toe wil'.

Vaak voel je wel waar je moet zijn. Door het heel veel oefenen en het 'niet goed' zien helpt je hierbij.

ALs je met je mediumschap zou willen gaan demonstreren dan is het van belang dat je eerst heel veel uren maakt met het geven van consulten. Daarna zou je kunnen beginnen met huiskamer avonden te geven. Een huiskamer avond is een avond bij iemand thuis, die maximaal 15 mensen uitnodigt. Het is een mooie en veilige stap om voor een groep te gaan werken. Je kan je rustig ontwikkelen en dingen uitproberen. 

Uiteindelijk is het belangrijk dat je je helemaal 'overgeeft' en leert vertrouwen op de geestenwereld. Dat is uiteindelijk het belangrijkste proces hier in. Maar dat kost tijd en veel ervaring.

Ik zelf heb eerst 5 jaar consulten gegeven. Heb daarna 3 jaar huiskamer avonden gegeven en ben toen pas voor grote zalen gaan staan. En nog steeds is het een enorme weg....

LES  7- Demonstraties & Geïnspireerd spreken

IMG_9017
IMG_0394
IMG_4262
DSC_0284
IMG_0071
IMG_5770
IMG_0229
IMG_9024

Geïnspireerd spreken

Geïnspireerd spreken werkt eigenlijk precies hetzelfde, maar is wel een discipline van geheel andere orde...

De geestenwereld maakt gebruik op precies dezelfde manier van je als je een contact maakt. Maar....

Jij en wie jij bent is veel meer van belang voor het resultaat, want zij maken gebruik van o.a je zielsontwikkeling.

 

Waar sta jij, hoe ervaar jij het leven. Leef je spiritueel bewust? Snap je het leven wat je leeft? "weet' jij wat de bedoeling is van jouw leven? Dat zijn zeer belangrijke punten om je bewust van te zijn.

Geïnspireerd spreken werkt als volgt; Je wordt geïnspireerd door de geestenwereld, maar de informatie die je geeft is altijd een combinatie van jou en je kennis en meningen die je over het leven hebt en wat zij je geven.

 

Bijvoorbeeld, Als jij een overtuiging hebt met betrekking op bijvoorbeeld religie. Dan  zal dat altijd effect hebben op je spreken. Ik geloof wel dat als je hier in verdiept het enorm leerzaam is over wie je bent en je spiritueel bewustzijn.

 

Hieronder heb ik een aantal filmpjes voor je verzameld van verschillende inspirators!

Voel hoe het met je resoneert of niet...:))

 

 

 

 

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy