LES 2 : Je ziel & Zaligheid

Voor de ontwikkeling van je mediumschap is het spiritueel bewustzijn heel belangrijk. Sommige mensen zeggen graag 'Je bent heel spiritueel of juist zoiets als: Die en die, is zo niet spiritueel. Herkenbaar? Het grappige is: we zijn allemaal spiritueel. Je kan niet niet spiritueel zijn. Spiritueel bewust of spiritueel onbewust, ja dat kan wel.

 

Het is namelijk zo dat alles wat we meemaken bijdraagt aan de ontwikkeling van onze tijd hier op de aarde en onze zielsontwikkeling. Jouw leven is in die zin perfect. Je leven zoals het nu is is het beste voor jou. De mensen in je leven, je omstandigheden, de dingen die je doet. Alles past perfect bij je wie je bent en wat je hier te doen hebt. Niks is zomaar en alles gebeurt met een reden.

 

Is dat altijd leuk? En ben 24/7/365 happy? Nee... Goddank niet. Sterker nog, de meest 'ongelukkigere' fases brengen je in spirituele zin de meeste groei. En dus uiteindelijk het meeste geluk. Wat essentieel is in dit proces is stilte en bewustwording van de relatie die je hebt met jezelf, de inteligentie om ons heen en het God of het goddelijke.

 

We hebben het de vorige les gehad over energie en hoe dat precies werkt.

In deze module zal je wederom ervaren dat energie energie aantrekt, ook in spirituele zin. Dus jouw leefsituatie van dit moment heeft ook alles te maken met hoe de energie daarop aansluit. De mensen, je werk, je relaties, familie perikelen etc.

 

Boeiend toch? De allerbelangrijkste relatie is die met jezelf, ga je die aan, dan veranderen relaties om je heen ook automatisch. Hoe is de relatie met jezelf?

Daar gaan we mee aan de slag!

Werkboek

Hieronder vind je het werkboek over God en het Goddelijke.

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy