LES 4 : Heldervoelen, Helderzien, enzooo...

Het Medium ontvangt de informatie op verschillende manieren. Als een medium een contact maakt met een overleden dierbare en die informatie ontvangt, ontvangt zij deze op verschillende manieren.

Vaak zie je dat het medium een specifieke voorkeur en/of talent heeft voor één van de disciplines. Het één is niet beter dan het andere. Al denkt men in het begin van de ontwikkeling dat men de geestenwereld echt wilt 'zien' met het blote oog....want dan is het immers 'echt'...

Uit ervaring kan ik zeggen dat dat niet zo is...:)) 

Onderstaand leg ik je de verschillende disciplines uit. Het mediumschap drukt zich uit in de volgende disciplines:

  • Heldervoelen

  • Helderzien

  • Helderweten

  • Helderhoren

Helderzien

Bij helderzien zie je als het ware met je 'derde' oog. Soms 'zie' je het in je hoofd. Soms in de ruimte waar je bent. Maar als jij dat ziet, zien anderen dat vaak niet en noemen we 'subjectief helderzien'. Helderzien kan je ook ervaren als een film die zich afspeelt in je hoofd. Of je 'ziet' bijvoorbeeld kleuren. 

Heldervoelen

Heldervoelen is een discipline die het meest gebruikt wordt bij het 'psychic' readen van mensen. Het van ziel tot ziel 'voelen', noemen we het ook wel eens. Het is één van de belangrijkste manieren om de geestenwereld te ervaren. Deze vorm is echter niet de meest gemakkelijke om te oefenen. Deze vaardigheid heeft ook veel te maken met je ontwikkeling als spiritueel mens/ziel. Het bijzondere hiervan is als de overleden persoon met jou samensmelt en je alle subtiele eigenschappen kan doorvoelen en kan doorgeven. Je kunt je op deze manier dan ook het beste verplaatsen in het leven van de overleden dierbare. Daardoor ervaar je de essentie van de persoon en is 'zien' eigenlijk niet meer nodig. 

Helderweten

Bij het helderweten komt de informatie zonder enige zintuigelijke manier binnen. Het 'is' er als het ware. Vaak zie je dat het helderhoren en helderweten heel dicht bij elkaar ligt. Je 'weet' dingen en wordt heel direct gecommuniceerd. 

Helderhoren

Helderhoren is een vorm waarin je de geestenwereld hoort, maar wel vaak in je hoofd. Het gebeurd zelden dat het buiten je te horen is.

 

Heldervoelen

Helderzien

Helderweten

Hoe werkt de spirituele wereld met jou...?

 


Het medium kan de informatie dus op verschillende manieren en verschillende niveau's ontvangen.

Als je begint met je ontwikkeling als medium zie je vaak dat je een natuurlijke voorkeur/talent hebt. Dat is heel natuurlijk. Het één is niet beter dan het andere. Je kan al deze disciplines los van elkaar ontwikkelen. 

 

Je zal zien dat gedurende je ontwikkeling dat steeds veranderd. Toen ik begon met mijn ontwikkeling voelde ik alleen alle informatie en zag ik vrijwel niets. Daarna kwam er een periode dat ik heel veel zag en minder voelde.

De geestenwereld werkt continue met ons en zullen er alles aan doen om ons talent tot het uiterste te gebruiken en te ontwikkelen.

 

Zie je werkboek voor oefeningen om deze disciplines uitgebreid te oefenen!

Werkboek, Meditatie & Dagboek

Aan de slag!!! Yes.....:)) Hieronder vind je alles wat je nodig hebt!

De werkboeken en dagboek zijn invulbare PDFS. Deze download je en staan niet online.

 

Ik wens je een mooie reis, met veel inzichten en mooie AHA momenten.

Zie het als een 'date' met je ziel!  Probeer met liefde en mildheid naar je zelf te kijken. En zelfs afentoe te lachen als je er achter komt dat je wel heel vaak in dezelfde patronen vervalt....lachen verlicht altijd...:)

Boeken Tips

Hierbij een aantal boekentips over Mediumschap

Alles over Mediumschap - Ursula Roberts

Mediumschap: een geschenk uit de hemel- Karel & Jose Gosschalk

De Kruistocht van de Geestenwereld - Paul Jacobs

© 2020 Soulconsultancy - Soul and Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy