'I can see your beautiful

Soul

and capture it.....'

Workshop

'a new Year, a new you'

17 & 18 Januari

Ben je klaar voor 'Jou'?

Wat is jouw Soul Story?

Wat heb jij de wereld te brengen?

Wordt 2020 het jaar waarin jij uiting gaat geven aan wie jij bent?

Jij bent uniek en jij hebt jouw unieke 'Soul Color' waarmee jij iets in de wereld neer te zetten hebt. 

Bijzonder exited ben ik over deze workshop. Hier komen al mijn passies samen! In mijn werk mag ik dagelijks mensen zien en hen helpen hun zielsessentie te laten ervaren. Dit in combinatie met fotografie leg ik datgene vast wat ik altijd zo mooi vind om te zien....De ziel... Ik word altijd een beetje verliefde op schoonheid die ik ervaar! En helemaal als ik dat mag vastleggen. 

Vind je ook dat 2020 jouw jaar mag worden? Heb je behoefte aan eindelijk te leven wie jij bent?

Misschien ben je al een tijdje bezig met het ontwikkelen van je spiritualiteit en intuïtie?  Heb je verschillende workshops en of trainingen gedaan, maar ben je nog een beetje zoekende naar hoe je daar uitdrukking aan geeft in het dagelijks leven en hoe je dat in de wereld zet?  

Jij bent uniek en jij hebt jouw unieke 'Soul Color'. Je hebt de wereld iets te bieden, iets te vertellen. Dat is mooi! Maar zoals je weet start alles bij jezelf... En juist dat gaan we koesteren ,voeden en naar buiten brengen. Tot slot krijg je een mini Soul fotoshoot, waarin ik jou ziels-essentie vast ga leggen.

 

Naast het feit dat ik je twee dagen leer bewust te worden van jouw purpose, je tips en tools geef om in verbinding te blijven met jouw essentie, krijg je na afloop drie prachtige foto's die jouw essentie laten zien en nog een 'Soul Profile'!

Een  mini reading waarin ik op je 'intune'  en je vertel wat jouw unieke Soul plan/profile is. Je krijgt helder wat jij te doen hebt op deze bijzondere wereld! Deze twee dagen zijn bedoeld als een 'boost & meer zelfbewustzijn' voor jou!​ 

                                                                                 Meditatie

                                                                                 Affirmatie

                                                                                 Wie ben je en wat is jouw unieke Soul Color?

                                                                                 Hoe geef je uiting aan jouw ' Soulstory'?

                                                                                 Bewust worden en het voeden van jou 'Soul power'

                                                                                 Mini Photoshoot & Soul Profile

 

Deze dag ga ik je helpen je bewust te worden van het verschil tussen jou als 'persoonlijkheid' en de ziel die je in essentie bent.

We worden vaak belemmerd door aangeleerde patronen waarin we ons bedoelde pad uit het oog zijn verloren. Vaak worstelen we met onze identiteit en maatschappelijke druk. We zijn te veel bezig met hoe we denken dat anderen ons zien en we raken te veel energie kwijt aan het 'passen' in het systeem. Dat maakt het lastig om naar binnen te gaan en contact te maken met ons hart en onze essentie. Daar gaan we verandering in aanbrengen! Deze dag gaan we naar binnen, koesteren en voeden onze mooie hart en geef ik je tools om daar altijd weer mee in verbinding te kunnen zijn en blijven. 

 

Deze dag staat in het teken van onze essentie 'naar buiten' brengen. Wat willen we uitdragen en wie willen we zijn naar de wereld toe. We gaan jouw unieke 'Soulcolor' definieren. Je krijgt tools en een plan om dat tot uiting te brengen. De middag staat in het teken van een fotoshoot! Ik ga jouw prachtige essentie vastleggen! Hoe fijn!! Na afloop krijg je drie mooie bewerkte foto's waarin jouw unieke 'kleur' en 'zijn' zo mooi tot uiting komt.

Tevens ontvang je na deze workshop een persoonlijk 'Soul Profile', waarin ik als het ware je 'Soul Print' beschrijf met daarin een mini-reading over waarom je hier bent, waar je talenten liggen en waar je naar toe gaat!

Zie hieronder een voorbeeld van een Soul Profile die jij ontvangt. Deze is van mijn vriendin Liesbeth Jusia, ook de foto's heb ik gemaakt.

 

Dag 1

Dag 2

Topics

Deze workshop wordt gegeven op een mooie plek in de natuur, waar je helemaal tot rust komt en waar we tevens prachtige foto's kunnen maken.

Data: 17 & 18 Januari

Aanvang: 10.00 - 16.00 uur

Kosten: 249,- incl koffie, thee, water

Soul Photo's & Soulprofile. Deze krijg je achteraf thuis gestuurd.

maximaal 12 deelnemers.

Info & Opgave: carmen@soulandintuition.com

Actie: geef je je voor 15 december op kost deze workshop 225,-

#Soulconsultancy

Fotografie: Lotte Manou - Saskia Beek

vormgeving:Carmen Vreeburg - Logo: Noella Sterck Design

© 2019 Soulconsultancy - Soul and Intuition - Contact

- Privacy