Gedragen worden door het leven.
Het enige wat je hoeft te doen is 
vertrouwen.

Daar help ik je graag bij!

CONSULTEN.

Eén van de mooie dingen van mijn werk vind ik consulten geven. Ik vind het prachtig om mensen te helpen bewust te maken van wie zij in essentie zijn. Ik denk dat wij mensen hier niet voor 'niks' zijn. We zijn geen mensen die spiritueel bezig zijn, maar spirituele wezens die nu menselijk zijn. Ik geloof dat we juist mogen ervaren 'mens' te zijn. Met acceptatie van al onze bijzondere imperfecties.

Mijn intentie met mijn werk is je te helpen bij het in lijn brengen van je ziel met je persoonlijkheid. Onze persoonlijkheid is vaak een mix van trauma's, verdriet en oordelen over wie we denken te zijn. De ziel heeft echter een heel andere bedoeling met ons leven. Vanuit het perspectief van de ziel is het de bedoeling het leven te leven, fouten te maken, pijn en verdriet te ervaren en juist daardoor te leren zien wie we in essentie 'echt' zijn. 

Het is dan ook mijn intentie om door middel van het geven van consulten de persoonlijkheid in lijn te brengen met de ziel. 

Je kan nu een online of live consult boeken via  0634534343 of per email: info@soulandintuition.com

CONSULT

Ik ben bijzonder dankbaar dat ik door middel van het geven van consulten kan laten zien dat het leven door gaat. En overleden dierbaren waarmee het contact ontstaat kan waarnemen en hun boodschappen kan vertalen naar onze realiteit. Mijn ervaring is dan ook dat het heel bijzonder is om een verbinding te leggen tussen mijn client en hun dierbaren en dan met name om hen te laten ervaren, dat zij na de overgang naar een volgende dimensie, toch voortleven. Karaktertrekken, gedeelde herinneringen en details van het voorbije leven komen bij mij door en geven vaak ontroerende herkenning. De band van liefde die niet in tijd gevangen is blijft dus al-tijd bestaan!!

Een consult duurt 30 - 45 minuten en kost 75,- incl. btw & opname. Deze kan live, maar ook online. 

Je kan nu een online of live consult boeken via: 0634534343 of per email: info@soulandintuition.com

COACHING

Wil je meer inzicht en bewustwording in je leven.

 

Waarom gebeuren de dingen die gebeuren? Niks is voor niks, de dingen gebeuren voor jou en niet tegen jou. In dit consult ga ik kijken naar de diepere bedoeling van je leven en hoe je nou in lijn kan gaan leven met wie jij in essentie bent.

 

Deze en andere levensvragen komen ter sprake. Hoe wel ik geen therapeut ben ben ik wel in staat te ‘zien’ waarom je leven is zoals het momenteel is. Vaak geven deze gesprekken je veel helderheid.

COACHINGSTRAJECT.

Ook is het mogelijk om een coachingstraject te plannen voor een langere periode. Wil je begeleiding voor bijvoorbeeld je onderneming of je persoonlijke intuïtie en je spiritualiteit ontwikkelen dan kan ik je daar bij helpen. Deze trajecten duren bv een maand, twee of drie maanden, waarin ik je middels een op maat gemaakt plan begeleid. Deze bevatten wekelijkse consulten, e-books en persoonlijke meditaties. 

 Email me hier voor de mogelijkheden.​

CONNECT.

Wil je graag meer weten over consulten off line of online, stuur me dan een mailtje! 

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook

Gevoelig ben ik altijd geweest..

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy