Consulten,

 

Eén van de mooie dingen van mijn werk vind ik consulten geven. Ik vind het prachtig om mensen te helpen bewust te maken van wie zij in essentie zijn. Ik denk dat wij mensen hier niet voor 'niks' zijn. We zijn geen mensen die spiritueel bezig zijn, maar spirituele wezens die nu menselijk zijn. Ik geloof dat we juist mogen ervaren 'mens' te zijn. Met acceptatie van al onze bijzondere imperfecties.

 

Mijn intentie met mijn werk is je te helpen bij het in lijn brengen van je ziel met je persoonlijkheid. Onze persoonlijkheid is vaak een mix van trauma's, verdriet en oordelen over wie we denken te zijn. De ziel heeft echter een heel andere bedoeling met ons leven. Vanuit het perspectief van de ziel is het de bedoeling het leven te leven, fouten te maken, pijn en verdriet te ervaren en juist daardoor te leren zien wie we in essentie 'echt' zijn. 

Het is dan ook mijn intentie om door middel van het geven van consulten de persoonlijkheid in lijn te brengen met de ziel. 

Je kan nu een consult online Boeken, check hier voor data.

Vanaf heden geef ik op Dinsdag consult in Bussum en op donderdag middag in Harderwijk. Mail me voor de mogelijkheden.


 

 

 

 

 

 

Mediamiek Consult

Daarnaast ben ik bijzonder dankbaar dat ik door middel van het geven van consulten kan laten zien dat het leven door gaat. En overleden dierbaren waarmee het contact ontstaat kan waarnemen en hun boodschappen kan vertalen naar onze realiteit.Mijn ervaring is dan ook dat het heel bijzonder is om een verbinding te leggen tussen mijn client en hun dierbaren en dan met name om hen te laten ervaren, dat zij na de overgang naar een volgende dimensie, toch voortleven. Karaktertrekken, gedeelde herinneringen en details van het voorbije leven komen bij mij door en geven vaak ontroerende herkenning. De band van liefde die niet in tijd gevangen is blijft dus al-tijd bestaan!!

 

Spiritueel Coaching

 

​Waar sta je in je leven? Hoe komt het dat relatie’s lastig kunnen zijn? Waar liggen je talenten etc. Deze en andere levensvragen komen ter sprake. Hoe wel ik geen therapeut ben ben ik wel in staat te ‘zien’ waarom je leven is zoals het momenteel is. Vaak geven deze gesprekken je veel helderheid.

Een consult duurt 30 - 45 minuten en kost 65,- incl. btw & opname.

Je kan nu hier online een consult boeken!

Mediumschap, wat is het?

Mediumschap is het vermogen van een individu (het medium) om communicatie mogelijk te maken tussen personen levend in onze aardse realiteit en spirits in een andere (geestelijke) dimensie. Als je komt te overlijden blijft je fysieke lichaam achter, maar je ziel, de essentie van wie je bent leeft voort in een andere dimensie.

 

Mediumschap is een gevoeligheid die bij iedereen in meer of mindere mate bewust en ontwikkeld is. Als medium kan ik een schakel zijn tussen deze twee werelden die in wezen één zijn. Ik gebruik deze gevoeligheid om een brug te slaan tussen deze twee werelden. Het mooie van dit werk is dat ik mag ervaren dat het leven en de liefde altijd door gaan! De liefde en het leven gaat altijd door!

Let's Connect..

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#Soulconsultancy

Fotografie: Lotte Manou - Saskia Beek

vormgeving:Carmen Vreeburg - Logo: Noella Sterck Design

© 2019 Soulconsultancy - Soul and Intuition - Contact - Privacy