Gedragen worden door het leven.
Het enige wat je hoeft te doen is 
vertrouwen.

Daar help ik je graag bij!

COACHING.

ONLINE SOUL COACHING

Ken je het gevoel dat je van nature heel gevoelig bent, leeft op de automatische piloot, dat je het gevoel hebt dat het leven je overkomt, je te weinig uiting geeft aan wie je werkelijk bent? Sterker nog... je weet vaak eigelijk helemaal niet goed wie je bent. En intuïtie..., ja daar geloof je wel in...maar hoe dan? Je zit vaak in je hoofd en je vindt het maar lastig onderscheid te maken tussen wat je voelt en wat je denkt. En woorden geven aan wat je voelt....Da's helemaal lastig.. Herkenbaar?

 

Je bent niet de enige..

In een hectische wereld vervullen we allemaal elke dag weer vele rollen. Bijvoorbeeld die van professional, partner, moeder of mantelzorger. Tussen al die verschillende rollen raak je jezelf gemakkelijk kwijt.  Je mist dan eenheid in je gevoelens, gedachten en gedragingen. Uiteindelijk gaat dat steeds meer ten koste van je innerlijke én uiterlijke rust.

 

Het goede nieuws is: er is een weg terug. Om rustiger en tevredener te worden, moet je jezelf leren kennen. Hoe werkt intuïtie? Hoe kan je onderscheid maken tussen wat je voelt en of je iets bedenkt? De sleutel naar het leren luisteren naar je innerlijke stem: jouw persoonlijke intuïtie kan alleen maar als je jezelf leert kennen. Maar ook je menselijke systeem leert kennen. We zijn allemaal spirituele wezens die nu menselijk zijn. Dus we hebben te maken met een lichaam, een brein, ons hart en de ziel. Het mooiste is als we leren daar optimaal gebruik van gaan maken.

In dit programma leer ik je simpel gezegd hoe dat allemaal werkt en ik leer je onderscheid te maken. Je gaat jezelf leren kennen. En je krijgt meer begrip van je leven zoals dat loopt. Sterker nog...je gaat leren hoe je van jezelf gaat houden en hoe je het beste voor jezelf gaat zorgen. 

WIL JIJ?

Vertrouwen op je gevoel?

Je intuïtie leren ontwikkelen?

Vanuit je hart communiceren?

Je bestemming ontdekken?

Speciaal voor jou heb ik dit

Online Soul Coaching

programma ontwikkeld!

Met het online programma ‘Online Soul Coaching’

help ik je bewust te worden van wie jij werkelijk bent en hoe jouw intuïtie voor je werkt. 

De 'echte' ontwikkeling begint bij jezelf, in jezelf en moet je dan ook echt 'zelf' doen. Maar.. je bent niet alleen...       

Deze online cursus kenmerkt zich door de persoonlijke begeleiding die ik je geef door middel van persoonlijke consulten tijdens het gehele traject. Om een constructieve en blijvende verandering te bewerkstelligen hebben we drie maanden nodig. Het programma duurt dan ook 12 weken. Waarom drie maanden?  

Ingesleten onbewuste gewoontes te veranderen is lastiger dan je denkt.

 

Stukje biologie; Waarom is verandering soms zo verdomd lastig....?

Dat komt omdat er verschil is tussen je ziel en je brein. 

Je ziel en je brein willen verschillende dingen. Zo is je brein er in eerste instantie om te overleven. Dus je brein wil voornamelijk gemak en het wil jou beschermen. Het fijnste voor ons brein is daarom ook  dat alles hetzelfde blijft zoals het nu is, want dat is veilig en lekker makkelijk.

Je ziel wil echter groei, zich ontwikkelen en heel belangrijk, uiting geven aan wie zij is. 

Elke ziel heeft behoefte aan groei en ontwikkeling. Heken je wel eens sleur in je leven? Die eeuwige routine die het leven soms is..? Ook al is er eigenlijk niks mis mee.... Je ziel heeft het natuurlijk verlangen om te leren en ontwikkelen.  Maar ja nieuwe dingen en ontwikkelingen gaan gepaard met onzekerheid en dat is precies wat je brein niet wil en haalt het je uit die flow.

Ken je het, dat je ineens super geïnspireerd bent over iets wat je graag zou willen leren of ontwikkelingen?

Je ziel geeft jou een impuls, de inspiratie en de motivatie om iets te doen. Dit duurt slechts een paar seconden.

Daarna neemt je brein het alweer over. Die zegt dingen als: is het wel verstandig, heb je hier wel tijd voor, je kunt ook morgen beginnen, het komt nu niet goed uit. Op dat moment stapt je brein weer over op de automatische piloot en gaat alles zoals het altijd al ging...

 

De kunst is om eerst bewust te worden wat je al die jaren op de automatische piloot doet en er dan een nieuwe gewoonte voor te creëren. Doe bewustzijn en door rust. 

 

Hoe  dan...?

 

We starten met een persoonlijk intake waarin ga ik kijken naar wie je bent, waar je staat en wat je mag gaan ontwikkelen. Daarna starten de lessen die je thuis in alle rust kan doen. 

Elke 2 weken ontvang je online een les, meditatie en werkboek waarmee je aan de slag gaat.

Je ontvangt tijdens het programma zes persoonlijke consulten waarin ik je tijdens dit traject 

persoonlijk begeleid.  Alles om je persoonlijke intuïtie te ontwikkelen en zo te worden wie je moet zijn. 

 

 

Thema's die aan bod komen zijn:

 

 *Hoe werkt mijn systeem

* Energie, hoe werkt het en wat doet energie voor jou

 * Zelfcompassie

 * Waar sta je nu in je leven?

 * De relaties in je leven 

 * Wat zijn mijn talenten? 

 * Wat is mijn persoonlijke bestemming?

 

 

Ook houd je een persoonlijk dagboek bij zodat jij je bewust wordt van je blokkades en beperkende patronen. Om de 2 weken krijg je bovendien een persoonlijk consult waarin ik kijk waar jij staat en wat jij op dat moment nodig hebt.

carmen@soulandintuition.com

 

.

CONNECT.

Al heel wat jaren ben ik werkzaam in mijn praktijk Soul- consultancy. Ik heb absoluut het mooiste werk ooit! Mijn missie is o.a. spiritualiteit op een laagdrempelige manier te brengen en je te laten ervaren. 

Gevoelig ben ik altijd geweest..

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy