WORKSHOPS & JAARTRAININGEN

Workshops, Trainingen & Opleidingen

 

Ik geef heel graag workshops en trainingen en ik vind het heerlijk mensen bewust te maken van hun intuïtieve, mediamieke en spirituele kant. Dit doe ik zowel 'live' in de klas, tijdens 1-op-1 coaching, bij bedrijven, op scholen en tijdens trainingsweken. Offline als online. 

Als jij je intuïtieve zelf weer vindt en die in balans brengt met je ratio, dan gebeuren er wonderen. Ik vind het zo'n mooi proces om mensen daarbij te helpen!

Het allerbelangrijkste is dat jij helemaal Jij bent! Dat jij jezelf kunt zijn. Dan pas kun je uitdrukking geven aan wie jij bent. De ontwikkeling van het intuïtieve stuk in ons helpt je daar bij!

 

"Het is zo mooi om les te geven en mensen bewust te zien worden van hun intuïtie. Een ieder op zijn of haar eigen manier". 

JAARTRAININGEN

Start jaar 'Mediumschap & Healing'

               

23 September '22 start er weer een nieuw jaar van de training  Mediumschap & Healing.

Ben je gevoelig en weet je dat er meer is? En zou je je meer willen verdiepen in de intelligentie om ons heen, zodat je het leven bewuster kan gaan leven?

Deze training is bedoeld voor diegenen die zich willen ontwikkelen op zowel intuïtief, innerlijk en op ziels niveau. Wij hebben allemaal het mediumschap in meer of mindere mate in ons. Het is onze natuur. Het ontwikkelen van het mediumschap brengt je dichter bij jezelf en jou levens bestemming.  In mijn beleving is mediumschap een tool om dichter bij jezelf te komen!

Yes, vertel me meer

Start jaar: 'Jouw Mediumschap in Praktijk' - Mentorship               

21 September '22 start er een jaar 'Jouw Mediumschap in Praktijk'.

​Heb je al heel wat jaren training mediumschap gedaan, maar vind je het lastig de stap naar de praktijk te zetten? Dit is een intensief jaar waar we gaan kijken naar jouw specifieke  talenten in het mediumschap en hoe jij deze in de wereld kan zetten. We gaan werken aan jouw relatie met spirit, nog meer overgave en bewust jouw spiritualiteit betrekken bij jouw mediumschap. We maken een duidelijk plan en werken naar jouw mediumschap in praktijk met afsluitend een fotosessie zodat jouw essentie zichtbaar wordt!  

Yes, vertel me meer

WORKSHOPS

Cursus 'Ontdek je Intuïtie' start 16 september '22

Ben je gevoelig en misschien wel hoog-sensitief? Sta je continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken? Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken en prikkels die je opdoet? En raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt' en put het je vaak helemaal uit.

Hoog tijd om bewust te worden van hoe energie werkt en hoe je de regie leert nemen over je energie en je intuïtie.

Intuïtie is iets wat we allemaal van nature hebben en het is de bedoeling dat je in balans komt met je gevoeligheid en je ratio. Dat en meer ga je leren in deze cursus.

Lees hier meer

Workshop 'Je Soul-Purpose' start september '22

Ben je nog een beetje zoekende naar je passie en je doel hier op de wereld? Jij bent uniek en je hebt jouw unieke 'Soul Color'. Je hebt de wereld iets te bieden, iets te vertellen.

Ik geloof dat het de bedoeling van het aardse leven is dat je uitdrukking geeft aan wie je in essentie bent..

Deze twee-daagse workshop gaan we eerst 'naar binnen'. Je ontdekt wie jij bent en waar jij in uitblinkt. Daarna brengen we dat naar 'buiten'. Met als afsluiting een foto-shoot waarin jouw prachtige essentie vastleg. Zodat jij dat altijd kan terug zien wanneer je het even zelf niet voelt.

Data snel bekend