Workshops, trainingen & Opleidingen

 

Ik geef graag workshops en trainingen en vind het heerlijk mensen bewust te maken van hun de intuïtieve, mediamieke en spirituele kant.

Als je je intuïtieve zelf weer vindt en in balans brengt met je ratio, gebeuren er wonderen en ik vind het zo mooi proces om mensen daarbij te helpen!

Het allerbelangrijkste is als jij helemaal JIJ bent! Dan kun je uitdrukking geven aan wie jij bent. De ontwikkeling van het intuïtieve stuk in ons helpt je daar bij!

 

Het is zo mooi om les te geven en mensen bewust te zien worden van hun spiritualiteit. Een ieder op zijn of haar eigen manier. 

                       September '21

In September start er weer een nieuw jaar van de training Mediumschap & Spiritualiteit. Voor beginners en gevorderden.

Ben je gevoelig en weet je dat er meer is? En zou je je meer willen verdiepen in de intelligentie om ons heen, zodat je het leven bewuster kan gaan leven? Deze training is bedoeld voor diegene die zich willen ontwikkelen op zowel intuïtief, innerlijk, en op ziels niveau. Wij hebben allemaal het mediumschap in meer of mindere mate in ons. Het is onze natuur.

Het ontwikkelen van het mediumschap brengt je dichter bij jezelf en jou levens bestemming.

Ben je coach, therapeut en of werk je veel met mensen dan is het mediumschap een enorm mooie toevoeging! 

Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te kijken of deze jaartraining bij je past of check hieronder voor info.

Lees hier meer

            26 Juni & 3 Juli '21

Jij bent een medium! Ja, jij! Hoe ik dat zo zeker weet? Wij zijn geen mensen die leuk spiritueel doen, maar spirituele wezens in menselijke en aardse situatie. ( met dank aan de quote van Pierre Teilhard de Chardin). Dat betekent dus dat we allemaal de spirituele wereld kunnen waarnemen en bewust kunnen worden van het grotere geheel. 

Ben je gevoelig? Heb jij het gevoel dat er meer is? En dat het leven door gaat na de fysieke dood? Het waarnemen van de spirituele wereld is voor ons allemaal weggelegd.

Daarnaast is het zo dat de ontwikkeling van het Mediumschap je dichter bij jezelf en je zielsontwikkeling brengt!

Je hoeft geen ervaring te hebben voor deze workshop, maar je mag het mediumschap uitproberen en proeven!

Lees hier meer

Online cursus

'Intuïtief Bewustzijn'

Ben je gevoelig, misschien wel hooggevoelig? En sta je veel  in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken. Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken die je doet? Of misschien wil je wel eens je intuïtie onderzoeken.

In deze online cursus ga je aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen. Je gaat leren begrijpen hoe energie werkt. Maar ook leer je hoe ons brein werkt en het belang van balans tussen ratio & gevoel.

6 Modules , meditaties & Ebook

Deze cursus kan je zelf op je eigen tempo doen, maar ook met een persoonlijk coaching traject. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Lees hier meer