Gedragen worden door het leven.
Het enige wat je hoeft te doen is 
vertrouwen.

Daar help ik je graag bij!

SOUL FOTOGRAFIE.

Fotografie....één van mijn grootste passies. Het zien van iemand en dan vastleggen dat wat ik intuïtief waarneem is een magisch proces.

Altijd volmaakt. Ook de verbinding die mensen met elkaar kunnen hebben is op de foto vaak zo zichtbaar…

Al jaren maak ik, wanneer ik de kans heb, foto's van de mensen om me heen. En op de een of andere manier wanneer ik mij (intuïtief) verbind...gebeurt er iets...

Ik zie de ziel, de essentie van iemand.... En dan maakt mij heel blij.  Eigenlijk word ik altijd een beetje verliefd op wie ik dan zie. En dan..... dan voel ik een wederzijdse verbinding, men geeft zich over en ik leg het vast! Magisch! 

Door het zo lang werkzaam te zijn in mijn praktijk, waarin ik inmiddels duizenden mensen heb gezien, gecoacht en opgeleid, ben ik inmiddels ervaren in het herkennen van de schoonheid van mensen.

Mijn missie is het om mensen te helpen zichzelf te ervaren middels het beeld wat ik van hen vastleg. Tevens zie ik wat de missie is van de ziel en kan ik dat creatief goed omzetten in concepten en ideeën voor bedrijven.

'Het in beeld brengen van wie jij bent, daar word ik zo zielsgelukkig van!'

Jij bent zo mooi zoals je bent!

NIEUW.

Ik organiseer regelmatig speciale

Capture your Soul portret dagen!

Hoe werkt het?

Je boekt een plekje. Het duurt ongeveer een uur. Dan geef ik je een Soul-reading over wie jij bent.  Je talenten, je kwaliteiten en wat je hier te doen hebt op de deze wereld. Daarna doen we een mini fotoshoot op een toffe locatie waarin ik jouw prachtige 'zijn' vastleg! Zodat ook jij zo mooi kan zien wie je bent! 

 

Je ontvangt de week erna de 3 mooiste portretfoto's zowel zwart/wit als in kleur.

7 mei Harderwijk 

& 8 Mei - Wassenaar

De kosten:  149,- incl btw,

  • Soul-reading & opname

  • koffie/thee

  • 3 prachtige portretten in kleur & zwart-wit

Hieronder kun je een sessie boeken.

Deze kan je ook cadeau doen aan iemand! Check hier de mogelijkheden.

 

RECENSIE.

Een fotoshoot met Carmen is niet in woorden te vatten, maar als ik het moet doen dan is het woord: MAGIE! 

Deze hele shoot ontstond met zoveel plezier en enthousiasme; de voorpret was al een feestje! Carmen wilde mij vastleggen op een voor mij zo’n dierbare plek: midden in het bos, dit idee greep ik met beide handen aan. Ik heb nog nooit zo’n moeiteloze fijne shoot meegemaakt met zoveel plezier. In totale ontspanning ontstond het ene na het andere magische beeld: Carmen zag het beeld al intuïtief voor zich en het ontvouwde zich als pure magie in het moment. Deze shoot is een ongelofelijk groot cadeau want Carmen heeft vastgelegd hoe ik wil leven, en omdat het er nu in beeld is… hoef ik het alleen nog maar te doen! Daar herinneren haar foto’s mij dagelijks aan en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

 

Noël  Straakenbroek 

Deze hele shoot ontstond met zoveel plezier en enthousiasme

'Jij hebt met wie jij bent de wereld

iets te laten zien en te vertellen'

- Carmen

RECENSIE.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden en zeker als een fotografe je precies weet vast te leggen zoals je bent. Ik ben nog nooit zo dichtbij mezelf geweest en dat is voor mij persoonlijk op deze foto's heel goed terug te zien.

I can only be me.

Alle maskers loslaten en volledig in verbinding zijn met jezelf en dus met de ander.. Dat zie je terug in de connectie die ik heb met mijn paard.

Ik weet uiteraard dat onze band tijdens de Retreats heel bijzonder is. Maar prachtig en krachtig om dit nu ook zelf in de foto's terug te zien.

 

www.angelicinsights.nl

 

Angelic  Brinkhuijsen

Deze hele shoot ontstond met zoveel plezier en enthousiasme

Pakketten

Your Soul Captured.

Met dit pakket hebben we van te voren een intake, stem ik mij op jou af en bespreek ik samen met jou wat voor foto's we gaan maken. Je komt naar Harderwijk, waar we op een locatie afspreken die helemaal bij jou past.

De sessie duurt ongeveer 45 minuten waarin ik zoveel mogelijk foto's van je maak.

Dan selecteer ik de 10 beste en die stuur ik je in zowel kleur als zwart-wit.

• Intake via zoom 

• losse locatie shoot (let op: 1 locatie omgeving Harderwijk)

• duur: 1 1/2 uur

• digitale oplevering van 10 foto's in hoge resolutie

• prijs incl. nabewerking

• Carmen selecteert de eerste beelden. Jij daaruit de beelden die je graag wil hebben. 

Prijs: 195,- ex btw.

 

Mail voor info

Your Soul Revealed

In dit pakket krijg je van te voren een reading en een intake. In de reading kijk ik naar wie je bent en hoe we jou mooie 'zijn' op beeld gaan krijgen.

We bespreken samen wat voor foto's we gaan maken. Je komt naar Harderwijk, waar we op een locatie afspreken die helemaal bij jou past. De sessie duurt ongeveer 1 1/2 uur waarin ik zoveel mogelijk foto's van je maak.

Dan selecteer ik de 25 beste en die stuur ik je in zowel kleur als zwart-wit. Tevens ontvang je een Soul Profile waarin ik je 'zielsbestemming en missie' beschrijf.

• Intake / reading via Skype van 45 min.

• losse locatie shoot (let op: 1 locatie omgeving Harderwijk)

• Shoot duur: 2 1/2  uur

• Digitale oplevering van 25 foto's in hoge resolutie

• prijs incl. nabewerking

• Carmen selecteert de eerste beelden -

Jij selecteert daarna.

Prijs: 350,- ex btw

Mail voor meer info

Your Soul in this World

In dit pakket geef ik je van te voren een reading van een uur over wie jij bent, je essentie en help je met het helder krijgen van je concept/bedrijf. 

We bespreken samen wat voor foto's we gaan maken. Zowel van jou, je bedrijf, in verschillende settings. We spreken op een of twee locaties af die helemaal bij jou passen. 

De sessie duurt ongeveer 2 1/2 uur waarin ik zoveel mogelijk foto's van jou, en je bedrijf maak. Dan selecteer ik de 75 beste van en die stuur ik je in hoge resolutie zowel kleur als zwart-wit. Ik geef je tevens advies/visie over je concept/bedrijf.  Je ontvangt een maand lang elke week een sessie/begeleiding om 'jou' in de wereld te gaan neerzetten. Middels je concept, je foto's en hulp bij social media.

• Intake / reading via Skype/zoom van een uur - jouw essentie helder 

• Creatie concept

• Locatie shoot waar je wil.

(let op: 2 locatie's

• duur 3 1/2 uur

• Digitale oplevering van 50 foto's in hoge resolutie

• Beeldbank foto's 

• Prijs incl. nabewerking

• Concept advies/plan 

• Social Media advies/plan

• 1 maand wekelijks begeleiding van 1 korte sessie via zoom 

Prijs: ntb.

Mail voor meer info

Een    fotoshoot kan j helen....

Collega Medium Janneke Leber schreef een blog over haar ervaring

IK ZIE, IK ZIE...

 

Het was op een koude novemberdag dat collega en vriendin Carmen en ik hadden afgesproken in Heidezicht,

hier aan de Bussumse hei.

 

We spraken over van alles en ineens zei Carmen: “Zou ik jou een keer mogen fotograferen?”

Fotografie is een grote passie van haar. En ik had al vaak gezien hoe mooi ze mensen weet vast te leggen.

Dus de verleiding was groot om ja te zeggen, maar er was ook een maar…

Ik vind op de foto gaan op zich al ongemakkelijk. En nog moeilijker vind ik het om die foto’s later terug te zien.

Dat vertelde ik haar.

“Dat weet ik”, zei ze. “Daarom vraag ik het je ook. Ik zie iets in jou waarvan ik weet dat jij het niet ziet.” ‘Hu?’, dacht ik. ‘Hoe kan dat nou?’  “Het is echt niet eng”, zei ze. “Ik maak mezelf soort van onzichtbaar. En als jij het helemaal niet verwacht… dan leg ik ineens je zieltje vast. Echt Jan, ik zie die hele foto’s al voor me! We hoeven ze alleen nog te maken.” Dromerig keek ze naar buiten.

 

“Kijk, daar”, wees ze. “Bij die boom, en dan een beetje met je gezicht die kant op en dan het licht zo…” Ik volgde haar blik, maar ik zag niks. Alleen een kale boom in de koude novemberwind.

“Ik ben zo blij dat jij het ook wilt”, zei Carmen blij.

 

Nou… willen… dat was misschien wat te sterkt uitgedrukt. Het was meer een kwestie van geen weerstand kunnen bieden aan haar enthousiasme. Terwijl ik wist dat het confronterend zou gaan worden. 

Als kind was ik een stoer meisje. Ik dacht dat ik dat ook wilde zijn, maar achteraf gezien… was het meer een tactiek. Ik voelde me te kwetsbaar om een meisje-meisje te zijn en dus ‘koos’ ik ervoor om een jongens-meisje te zijn. Met kort haar en een spijkerjack en een voetbal onder de arm. Maar naarmate ik ouder werd, werkte die tactiek minder goed.

Mijn lichaam veranderde en ik begon me juist onzeker te voelen als jongens-meisje, terwijl ik geen idee had van wat voor meisje ik dan moest zijn. Op alle foto’s uit die tijd zie ik die worsteling terug. En ook op veel foto’s van later. Daarom voelt kijken naar foto’s waar ik op sta als onprettig, vanwege de confrontatie met die onzekerheid. En dit was dan misschien een kans om dat eens aan te gaan.

 

Ik vertelde dit niet, want ik wilde Carmen niet beïnvloeden. En we spraken af dat we het ergens in april zouden gaan doen. Maar het was ergens in december dat ze me al opbelde. “Ik heb zo raar over je gedroomd, moet je nou horen…”

Het bleek een hele intense droom die ging over mijn familie. Ze had gezien dat er in de familie-lijn dingen werden geheeld. Dingen die ik herkende, maar die ik haar nooit had verteld. En ze zag hoe ik in die droom veranderde van een meisje in een vrouw. “Een hele mooie vrouw.

En die vrouw ga ik fotograferen. Echt, ik heb er zo’n zin in.”

Ineens voelde het helemaal niet meer als een foto-sessie.

Maar meer als een soort van spiritueel proces. Ik dacht: dit is niet eng, dit is een cadeautje.

 

Afgelopen woensdag was het dan zo ver. Het was nog vroeg en stil op de hei.

Heidezicht was dicht.

 

Carmen vroeg me op een plek te gaan zitten. In het gras en later tegen een boom. En verder vroeg ze me niet zo veel. Ze rende wat rond, op afstand en riep enthousiast hoe geweldig het licht was en hoe mooi het zou gaan worden. En ik voelde me helemaal niet alsof ik in een fotoshoot zat, maar meer zoals ik altijd ben op de hei. Terwijl ik wel het gevoel had dat er ‘iets aan het gebeuren was.’

Tussendoor liepen we wat en kletsten we wat. Maar dat was ‘in het aardse’. 

Want tegelijkertijd leek het wel of die andere kant van haar, de ‘niet-aardse’, in gesprek was met de mijne. Een extra laag in het samen-zijn. “Nou even daar gaan zitten, Jan. O, dat licht!”

Ik zag aan haar dat alles precies ging zoals het moest gaan, wat dat ook maar was. Soms wilde ze me de resultaten tonen op het schermpje van haar camera. Maar anderhalve meter was te ver om het echt te kunnen zien. En dus zag ik de foto’s  pas echt toen ze me die het aan het eind van de dag toestuurde.

 

Ik haalde diep adem en opende het document.

En ik zag…

Het antwoord op de vraag van al die jaren.

Wat voor vrouw?

Deze vrouw.

Hoe een fotosessie iets in je kan helen…

Janneke Leber

'Je bent hier met een plan,

een talent , jouw bedrijf is wie jij bent.

Ben jij klaar om zichtbaar te zijn?

- Carmen

RECENSIE.

“Ik hou niet van op de foto en hoewel ik weet dat zichtbaarheid binnen je eigen onderneming essentieel is, is daadwerkelijk zelf in de spotlight gaan staan voor mij echt een ‘ding’. Tot ik op instagram via een bevriend account de foto’s van Carmen voorbij zag komen. Zo mooi, zo puur, zo in lijn met de persoon die zij fotografeerde, dat ik dacht ‘Ja, zo wil ik het ook!‘ 

Ons kennismakingsgesprek via Zoom voelde alsof ik met een vriendin aan het praten was. Carmen heeft een ongekend talent om zich af te stemmen op de persoon die zij voor zich heeft, waardoor je je meteen op je gemak én dichtbij voelt. Al mijn belemmerende gedachten smolten als sneeuw voor de zon én ik kreeg een ongelooflijke zin in onze fotoshoot. De vragen die Carmen me ter voorbereiding meegaf, hielpen me om vanuit een ander perspectief naar mijn missie en soul purpose te kijken. Dat Carmen een bijzondere locatie had gevonden die daar precies bij paste, geeft aan hoe goed zij weet in te tunen op de ziel van de mensen die ze voor haar camera krijgt. Geen plek is hetzelfde, omdat geen mens hetzelfde is.

 

Op de dag van onze fotoshoot ontmoetten we elkaar voor het eerst live. En dat was dus gewoon echt supergezellig. Geen spanning, geen ongemak, maar flow en energie. Twee uur lang hebben we gewandeld, gekletst en maakte Carmen foto’s. Het gemak waarmee me dat afging, heb ik nog niet eerder zo ervaren. Carmen daagde me met haar frisse en vrolijke persoonlijkheid uit om mezelf echt te laten zien. En dat is gelukt!

 

Het eindresultaat is bovenmenselijk mooi! De foto’s zijn stuk voor stuk prachtig. Het grootste geschenk is dat ik mezelf door de foto’s van Carmen met andere ogen zie. Ik zie geen oneffenheden, maar mezelf als geheel. Waar ik voor sta, wat ik uitstraal en wie ik diep van binnen écht ben. Dat is het talent dat Carmen heeft. Dat is de kracht van haar foto’s. De herontdekking van de liefde voor jezelf! En dat naar buiten brengen had ook direct positief effect op mijn onderneming. Het delen van de eerste foto van de shoot, leverde meteen een leuke opdracht op!

 

Carmen heeft niet zomaar foto’s gemaakt. Ze heeft mij uit mezelf gehaald en er voor gezorgd dat ik klaar ben om mijn zielsmissie te leven: de wereld helen door het ontwikkelen van rituelen!

Hello world, here I come!“

www.rituelenatelier.nl

 Ameikee

Emotioneel is er een wereld voor me opengegaan zo diep en complex. 

Emotioneel is er een wereld voor me opengegaan zo diep en complex. 

RECENSIE.

Ik zag mezelf nog als het  gepeste homely meisje/vrouw die overal een beetje tussen hangt en maar wat aan fladdert.

Emotioneel is er een wereld voor me opengegaan zo diep en complex. 

Op die foto's zág ik echt iemand. Ik zag mijzelf, mijn verhaal, passie en compassie die ik niet eerder ervaren heb.

Het inspireerde mij om weer in mijzelf te geloven in wie ik ben en dat op verschillende manieren naar buiten te brengen.

  Diana English

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy