Fotografie....één van mijn grootste passies. Het zien van iemand en dan vastleggen dat wat ik intuïtief waarneem als het rijke en unieke innerlijk ook op beeld staat. Altijd volmaakt. Ook de verbinding die mensen met elkaar kunnen hebben is op de foto vaak zo zichtbaar…

De dynamiek en de liefde tussen de personen op beeld is vaak zo tastbaar...

Al jaren maak ik, wanneer ik de kans heb, foto's van de mensen om me heen. En op de een of andere manier wanneer ik mij (intuïtief) verbind...gebeurt er iets...

Ik zie de ziel, de essentie van iemand.... En dan maakt mij heel blij.  Eigenlijk word ik altijd een beetje verliefd op wie ik dan zie. En dan..... dan voel ik een wederzijdse verbinding, men geeft zich over en ik leg het vast! Magisch! 

Door het zo lang werkzaam te zijn in mijn praktijk, waarin ik inmiddels duizenden mensen heb gezien, gecoacht en opgeleid, ben ik inmiddels ervaren in het herkennen van de schoonheid van personen en relaties tussen personen. Wat een prachtige aanvulling op mijn werk!

Vind je het lastig om gefotografeerd te worden? Denk je altijd dat je niet goed op foto's staat? Doordat ik mij intuitief verbind met jou, zie ik je en dat leg ik vast! Met altijd een prachtig resultaat!

"I see you"

Middels deze workshops komen al mijn passies samen! In mijn werk mag ik dagelijks mensen zien en hen helpen hun zielsessentie te laten ervaren. Dit in combinatie met fotografie leg ik datgene vast wat ik altijd zo mooi vind om te zien....De ziel... Ik word altijd een beetje verliefde op schoonheid die ik ervaar! En helemaal als ik dat mag vastleggen.

'Your Soul Purpose'

Heb je een bedrijf? Ben je coach of therapeut? Misschien heb je wel een praktijk? Foto's moeten weergeven wie jij bent en wat je de wereld te brengen hebt. Want dan komen de juiste mensen bij jou!

"Je brand dat ben jij'

Het mooiste aan het fotograferen van momenten tussen mensen is dat deze voor altijd de emoties en gevoelens van dat moment weer oproepen bij degene die gefotografeerd is. 

'A loving memory'

'Let's capture 

your 

essence'

#Soulconsultancy

Fotografie: Lotte Manou - Saskia Beek

vormgeving:Carmen Vreeburg - Logo: Noella Sterck Design

© 2019 Soulconsultancy - Soul and Intuition - Contact

- Privacy