Eén van de allermooiste dingen die ik in mijn werk mag doen is het 'zien' van de ander. Ik mag dagelijks de schoonheid van de ziel ervaren. Dit doe ik ook met mijn allergrootste passie, fotografie. 

Het vastleggen van iemand en dan zien dat wat ik intuïtief waarneem als het rijke en unieke innerlijk ook op beeld staat. Stralend en volmaakt.

Al jaren maak ik, wanneer ik de kans heb, foto's van de mensen om me heen. En op de een of andere manier wanneer ik mij (intuïtief) verbind...gebeurt er iets...

Ik zie de ziel, de essentie van iemand.... En dan maakt mij heel blij.  Eigenlijk word ik altijd een beetje verliefd op wie ik dan zie. En dan..... dan voel ik een wederzijdse verbinding, men geeft zich over en ik leg het vast!

Magisch!

Sinds kort doe ik dit in combinatie met het geven een Soul Profile. Een reading waarin ik je vertel wie je bent en wat de bedoeling is van je aardse leven. 

Hoe werkt het?

Als ik foto's ga maken van jou kom ik naar je toe en ben ik ongeveer een uur bezig. Omdat ik zo weinig mogelijk geposeerde foto's' wil is het belangrijk een setting te kiezen waarin jij volledig jezelf kan zijn. Ik tune me intuïtief in op jou en dan leg ik je prachtige ziel vast.......Ik maak zo veel mogelijk foto's , selecteer er een stuk of 50 en daar kies jij de 25 beste uit. Deze stuur ik je dan online toe. Daarna maak ik een Soul profile van jou en deze krijg je op papier toegestuurd.

Kosten zijn: 250,- incl foto's & Soul Profile

excl. reiskosten.

Voor meer info: carmen@soulandintuition.com

#Soulconsultancy

Fotografie: Lotte Manou - Saskia Beek

vormgeving:Carmen Vreeburg - Logo: Noella Sterck Design

© 2019 Soulconsultancy - Soul and Intuition - Contact

- Privacy