Soul & Intuition Academy

Opleidingen, Trainingen & Workshops

Ik geef heel graag jaartrainingen & workshops en ik vind het heerlijk mensen bewust te maken van hun intuïtieve, mediamieke en spirituele kant. Dit doe ik zowel 'live' als in de klas, tijdens 1-op-1 coaching, bij bedrijven, op scholen en tijdens trainingsweken. Offline als online. 

Als jij je intuïtieve zelf weer vindt en die in balans brengt met je ratio, dan gebeuren er wonderen. Ik vind het zo'n mooi proces om mensen daarbij te helpen!

Het allerbelangrijkste is dat jij dan helemaal Jij bent! Dat jij jezelf kunt zijn. Dan pas kun je uitdrukking geven aan wie jij bent. De ontwikkeling van het intuïtieve stuk in ons helpt je daar bij!

Opleidingen, workshops & trainingen 

Op dit moment staan deze opleidingen & workshops gepland:

jaartraining

Start jaar 'Mediumschap & Healing'

Op 27 januari 2023 start er weer een nieuwe jaartraining Mediumschap & Healing.

​Ben je gevoelig en weet je dat er meer is? En zou je je meer willen verdiepen in de intelligentie om ons heen, zodat je het leven bewuster kan gaan leven?

Deze training is bedoeld voor diegenen die zich willen ontwikkelen op zowel intuïtief, innerlijk en op ziels niveau. Wij hebben allemaal het mediumschap in meer of mindere mate in ons. Het is onze natuur. Het ontwikkelen van het mediumschap brengt je dichter bij jezelf en jou levens bestemming. In mijn beleving is mediumschap een tool om dichter bij jezelf te komen!

Lees hier meer
jaartraining

Start jaar: 'Jouw Mediumschap in Praktijk' - Mentorship               

19 januari '23 start er een jaaropleiding 'Jouw Mediumschap in Praktijk'.

​Heb je al heel wat jaren training mediumschap gedaan, maar vind je het lastig de stap naar de praktijk te zetten? Dit is een intensief jaar waar we gaan kijken naar jouw specifieke  talenten in het mediumschap en hoe jij deze in de wereld kan zetten. We gaan werken aan jouw relatie met spirit, nog meer overgave en bewust jouw spiritualiteit betrekken bij jouw mediumschap. We maken een duidelijk plan en werken naar jouw mediumschap in praktijk met afsluitend een fotosessie zodat jouw essentie zichtbaar wordt!  

Lees hier meer

"Het is zo mooi om les te geven en mensen bewust te zien worden van hun intuïtie. Een ieder op zijn of haar eigen manier".