Soul & Intuition Academy

Opleidingen, Trainingen & Workshops

Ik geef heel graag jaartrainingen, opleidingen & workshops en ik vind het magisch mensen bewust te maken van hun intuïtieve, mediamieke en spirituele kant. Dit doe ik 'live' in de klas, tijdens 1-op-1 coaching, bij bedrijven, op scholen en tijdens trainingsweken. Offline als online. 

Als jij je intuïtieve zelf weer vindt en die in balans brengt met je ratio, dan gebeuren er wonderen. Ik vind het zo'n mooi proces om mensen daarbij te helpen!

Het allerbelangrijkste is dat jij dan helemaal Jij bent! Dat jij jezelf kunt zijn. Dan pas kun je uitdrukking geven aan wie jij bent. De ontwikkeling van het intuïtieve stuk in jezelf helpt je daar bij!

 

 

Opleidingen, workshops & trainingen 

Op dit moment heeft de Academy de volgende opleidingen & workshops gepland:

nieuw: online cursus                

'Relaties ervaren vanuit Ziels-perspectief'

Relaties. Het meest interessante onderwerp als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwikkeling. En tevens de meest gestelde vraag die ik krijg tijdens mijn werk.

Er zijn heel veel boeken geschreven over relaties, maar voor mij ontbrak er altijd 'iets'. Vandaar dat ik dit 'iets' vanuit mijn professie en jarenlange ervaring in deze cursus heb uitgewerkt en jou wil aanbieden

Lees hier meer
Opleiding Healing

Start jaaropleiding 'Healing'

Op zaterdag 3 februari 2024 start er weer een nieuwe jaartraining Healing.

​Heb jij ook het gevoel dat je handen ineens 'aan' gaan? Dat je handen voor je gevoel heel erg warm worden en je de behoefte voelt dat je daar iets mee moet doen? Wil je hier meer over leren en ontdekken wat je er allemaal mee kunt?

Deze training is bedoeld voor diegenen die bovengenoemde herkennen en graag willen ontdekken wat ze hier mee zouden kunnen. Iedereen is een healer. Het is nu de kunst om te leren hoe jij jouw healing mogelijkheden kunt leren ontwikkelen en toepassen. Ben je nieuwsgierig geworden? Geef je dan snel op!  

Lees hier meer
OPLEIDING MEDIUMSCHAP

Start jaaropleiding 'Mediumschap & Healing'

Op 20 januari 2024 start er weer een nieuwe jaartraining Mediumschap & Healing.

Ben je gevoelig en weet je dat er meer is? En zou je je meer willen verdiepen in de intelligentie om ons heen, zodat je het leven bewuster kan gaan leven?

Deze training is bedoeld voor diegenen die zich willen ontwikkelen op zowel intuïtief, innerlijk en op ziels-niveau. Wij hebben allemaal het mediumschap in meer of mindere mate in ons. Het is onze natuur. Het ontwikkelen van het mediumschap brengt je dichter bij jezelf en jou levens bestemming. In mijn beleving is mediumschap een tool om dichter bij jezelf te komen!

 

Lees hier meer

"Het is zo mooi om les te geven en mensen bewust te zien worden van hun intuïtie. Een ieder op zijn of haar eigen manier". 

 

 

 

 

 

CRKBO geregistreerd

Soul & Intuition Academy is een CRKBO erkende en geregistreerde opleidingsinstelling.