Vraag je je vaak af, wat is nou de bedoeling van mijn leven?  Wat is nou eigenlijk mijn passie en hoe leef ik deze?  Vind je het lastig om 'zichtbaar' te zijn?

Vraag je je regelmatig af wat nou eigenlijk de bedoeling is van je leven? Zou je meer 'bezield' willen leven? 

Ik ga je bewust maken van het verschil tussen jou als persoon en de ziel die je in essentie bent. Daarom geloof ik ook dat het de bedoeling is dat je ziel en je persoonlijkheid samen moeten komen om zo optimaal je leven te kunnen leven, maar we worden vaak belemmerd door aangeleerde patronen waarin we ons bedoelde pad uit het oog zijn verloren. Maar ook ga je inzien dat het verleden en de dingen die er gebeurd zijn juist zo waardevol voor jouw ziels ontwikkeling. Je gaat bewust worden van wat je leven je tot nu toe heeft gebracht..

Want... niets is voor niets...

Deze  twee dagen zijn bedoeld als een 'boost & meer bewustzijn' voor jou!

We gaan kijken naar wie je bent en je 'zielsbestemming'... Wat is nou voor jou 'de bedoeling' en waar liggen jouw talenten? Je krijgt tools om te leren vertrouwen op wie je bent en je intuïtie!  Je leert te luisteren naar dat stemmetje dat je brengt op je zielspad. En je leert woorden te geven aan je gevoel en we maken een plan!  Een plan om dichter bij je zelf te komen! Ben je er klaar voor?

Your Soul Purpose

 5 & 6 SEPTEMBER.

Op 5&6 September organiseer ik de workshop

'Your Soul Purpose' & mini photoshoot

Bijzonder exited ben ik over deze workshop. Hier komen al mijn passies samen! In mijn werk mag ik dagelijks mensen zien en hen helpen hun ziels essentie te laten ervaren. Dit in combinatie met fotografie leg ik datgene vast wat ik altijd zo mooi vind om te zien:

 

De ziel

 

Ik word altijd een beetje verliefde op schoonheid die ik dan ervaar. En helemaal als ik dat mag vastleggen. ​Heb je behoefte om eindelijk te leven zoals jij (echt) bent?  Zou je het tof vinden als we dat op print vastleggen? Zodat jij jezelf ook kan gaan 'zien'.

Misschien ben je al een tijdje bezig met het ontwikkelen van je spiritualiteit en intuïtie?  

Heb je verschillende workshops en of trainingen gedaan, maar ben je nog een beetje zoekende naar hoe je daar uitdrukking aan geeft in het dagelijks leven en hoe je dat in de wereld zet?  ​Jij bent uniek en je hebt jouw unieke

'Soul Color'. Je hebt de wereld iets te bieden, iets te vertellen.

Ik geloof dat het de bedoeling van het aardse leven is dat je uitdrukking geeft aan wie je in essentie bent..

Dat klinkt wellicht wat zweverig...En toch...

Hoe ziet de workshop eruit:

Deze Soul Purpose workshop duurt twee dagen.

Dag 1  'Naar binnen' 

Je levensloop tot nu toe vanuit je zielsperspectief.

Deze dag gaan we kijken naar jouw verleden en wat je er van weerhouden heeft om je passie te leven. Om de bezieling te ervaren in de dingen die je doet. Vaak zien we minder fijne gebeurtenissen in ons leven als iets negatiefs, maar vanuit het ziels perspectief is het vaak een positieve ervaring om uiteindelijk nog dichter bij jezelf te komen. Daar ga je inzicht in krijgen. Zodat je je talenten nog beter kan leven

Dag 2 'Naar buiten' 

Jouw unieke Soul Purpose!

Op deze dag gaan we ontdekken waarom jij hier bent en wat je te doen hebt! Creatie & flow is waar we mee gaan werken deze dag. Tevens krijg je deze dag een mini fotoshoot met zonsondergang waarin ik jouw essentie ga vastleggen. Dit in combinatie met jouw Soul Profile waarin ik 'in-tune' op jou ziels energie, zodat je nog meer inzicht krijgt over jouw Soul Purpose!

Data: 5&6  September

Aanvang: 10 00 - 17 .00 uur Dag 2: 14.00 - 21.00 uur

Opgave: klik hier!

Kosten: 250,- incl btw. Koffie & thee,  werkboek, Fotoshoot met jouw drie beste foto's kleur en zwart/wit & een op maat gemaakt Soul Profile

Gevoelig ben ik altijd geweest..

1/2

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy