Evenementen & Webinars

​Ik geef regelmatig webinars over Intuïtie, Sprititualiteit & het mediumschap. Ik geef veel workshops en jaartrainingen over deze onderwerpen en deze webinars zijn een mooie mogelijkheid om kennis te maken met deze thema's.

Ben je op zoek naar inspiratie, naar helderheid over wie je bent en wat nou het doel is van dit aardse leven?  Maar ook, zou je geïnspireerd willen worden over wat je nou kunt met je intuïtie, je ziels-missie of mediumschap? Hou deze pagina in de gaten!

Ook geef ik regelmatig demonstraties mediumschap online en live! Je kan je hieronder opgeven om deze bij te wonen.

Vanaf zondag 29 augustus Soul & Intuition Café

Vanaf zondag 29 augustus start ik met Soul & Intuition Café, waar je even samen kan komen met gelijkgestemden en je op kan laden voordat je weer start met een nieuwe week. Dit uurtje is bedoeld als voeding voor jou! Een uur waarin je geïnspireerd en gevoed wordt en bewust wordt gemaakt van de schoonheid van het leven. Deze avonden zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Yes, wil ik bij zijn!

16 September Gratis Webinar: Mediumschap 'Je relatie met spirit'

Ben je wel eens onzeker over je verbinding met de spirituele wereld? Vind je het wel eens lastig om te vertrouwen op spirit en je mediumschap? Tijdens dit webinar vertel ik je alles over de nieuwe Mediumschap journal die op 1 oktober uitkomt, de workshop die ik daar over geef en hoe je je relatie met Spirit kan opbouwen en je meer (zelf)vertrouwen krijgt in jouw mediumschap!

Yes, ik geef me op!