Carmen

Gevoelig ben ik altijd geweest en het heeft even geduurd voordat ik mijn bestemming gevonden had. Al 20 jaar heb ik mijn praktijk in spirituele, intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. Ik gebruik mijn mediumschap op vele verschillende manieren. Waaronder consulten, coaching, trainingen en fotografie.

Het mediumschap is iets wat wij allemaal in meer of mindere mate bewust in ons hebben. We zijn spirituele wezens in een menselijke vorm en het is de bedoeling dat we uitdrukking geven aan wie wij zijn. Ik ben dan ook diep dankbaar dat ik elke dag weer met mensen mag werken en hen in verbinding mag brengen in de essentie die zij zijn.

 Mijn missie is jou te laten ervaren dat het bewust leven met je intuïtie de basis is van alles. De balans tussen je brein en jouw intuïtie brengt je het geluk waar je naar zoekt.

  

 

 

 

Het luisteren naar mijn eigen hart was een lang en niet altijd makkelijk proces.  Jarenlang wilde ik 'passen' in het systeem en wat er van mij verwacht werd. Ik stopte veel energie in goedkeuring en acceptatie en had niet altijd de moed om naar m'n eigen hart te luisteren. Ik deed te veel concessies en raakte opgebrand. Na veel bloed, zweet en tranen besefte ik dat het leren luisteren naar mijn hart en kiezen voor een leven wat goed voor mij was mij veel meer bracht. 

Als kind voelde en zag ik veel op intuïtief gebied maar dacht altijd dat iedereen dat bewust had. Verwarring was dan ook groot toen bleek dat dat niet zo vanzelfsprekend was. Ben lang zoekende geweest naar mijn bestemming. Heel veel studies gedaan, maar kon het nooit helemaal vinden. De mens, de psyche, het hoe en waarom heeft mij altijd enorm gefascineerd. Ik heb verschillende modules psychologie gedaan om nog beter de psyche te begrijpen.

Nadat ik bijna 20 jaar geleden een spirituele avond had bijgewoond kreeg ik de smaak te pakken en ben ik mijn intuïtie, spiritualiteit en aanleg voor het mediumschap gaan ontwikkelen. Vele jaren van training en ontwikkeling volgde.

over mij

Mijn achtergrond

Door de jaren heen heb ik heel veel training en opleiding gehad van vele docenten. Tevens ben ik Certificate holder van de Spiritualist National Union. Ik heb ook mijn CSNU gehaald voor Teaching, Demonstrating Mediumship en Public Speaking. Certificaten waarmee ik door de Engelse SNU ben gekwalificeerd als docent. Tevens heb ik verschillende modules behaald in Psychologie via de Open Universiteit. Nog steeds volg ik regelmatig workshops en cursussen op het gebied van Mediumschap en Psychologie. Ontwikkeling is (gelukkig) nooit klaar.

Ik mag mijn werk o.a doen op scholen, zorginstellingen en bedrijven, waar het mijn missie is om een ieder bewust te maken van hun intuïtieve essentie. Daarnaast werk ik regelmatig in Italië en Engeland.

 

En privé

Ik heb drie prachtige dochters waar ik intens van geniet! Het is zo bijzonder ze te mogen zien opgroeien en te mogen ervaren hoe ze zich ontwikkelen tot prachtige jonge vrouwen. De uitdaging is dat je als moeder graag wilt dat ze alleen maar blij en gelukkig zijn, maar in je hart weet je dat ze die pijnlijke ervaringen in het leven ook nodig hebben voor hun groei.

Ook ben ik gezegend met een grote liefde, waar ik helemaal thuis kan en mag zijn. Patrick heeft drie geweldige zonen die ook mijn hart hebben gestolen. We hebben met ons grote gezin een gezamenlijke hobby en dat is surfen. Dat proberen we dan ook zo vaak mogelijk met elkaar te doen!

Dankbaar om mijn passie dagelijks te mogen leven