Carmen,

Ik ben Carmen (1973).  Gevoelig ben ik altijd geweest…

Het luisteren naar mijn eigen hart was een lang en niet altijd makkelijk proces.  Jarenlang wilde ik 'passen' in het systeem en wat er van mij verwacht werd. Ik stopte veel energie in goedkeuring en acceptatie en had niet de moed om naar m'n eigen hart te luisteren. Ik deed te veel concessies en raakte opgebrand. Na veel bloed, zweet en tranen besefte ik dat het leren luisteren naar mijn intuïtie en kiezen voor een leven wat goed voor mij was ,mij veel meer bracht.

Als kind voelde en zag ik veel op intuïtief gebied maar dacht altijd dat iedereen dat bewust had. Verwarring was dan ook groot toen bleek dat dat niet zo vanzelfsprekend was. Ben lang zoekende geweest naar mijn bestemming. Heel veel studies gedaan, maar kon het nooit helemaal vinden. De mens, de psyche, het hoe en waarom heeft mij altijd enorm gefascineerd. Ik heb verschillende modules psychologie gedaan om nog beter de psyche te begrijpen.

 

Nadat ik 17 jaar geleden een spirituele avond had bijgewoond kreeg ik de smaak te pakken en ben ik mijn intuïtie, spiritualiteit en aanleg voor het mediumschap gaan ontwikkelen.

Mijn missie met mijn werk is mensen te laten ervaren dat het ontwikkelen van je intuitie de basis is van alles.

Ik heb ervaren dat als je persoonlijkheid  in lijn leeft met je zielsbestemming dan komt alles samen en

leef je het leven wat bij je past en wie je bent!

Door de jaren heen heb ik heel veel training gehad van vele leraren o.a Paul Jacobs, Jose Gosschalk, Simon James en Mavis Pittilla. Tevens ben ik Certificate holder van de Spiritualist National Union. Ik heb mijn CSNU gehaald voor demonstratie mediumschap en public speaking, certificaten waarmee ik door de Engelse SNU ben gekwalificeerd.

Nog steeds volg ik regelmatig workshops en cursussen op het gebied van Mediumschap en Psychologie. Ontwikkeling is (gelukkig) nooit klaar..

Ik mag mijn werk o.a doen op scholen, zorginstellingen en bedrijven, waar het mijn missie is om een ieder bewust te maken van hen intuïtieve essentie.

Ik heb drie prachtige dochters waar ik intens van geniet! Het is zo bijzonder ze te mogen zien opgroeien en te ervaren hoe ze zich ontwikkelen tot prachtige jonge vrouwen. De uitdaging is dat je als moeder graag wil dat ze alleen maar blij en gelukkig zijn, maar in je hart weet je dat ze die soms zo pijnlijke ervaringen in het leven nodig hebben voor hun groei.

Ook ben ik gezegend met een grote liefde, waar ik helemaal thuis kan en mag zijn. Patrick heeft drie geweldige zonen die ook mijn hart hebben gestolen.  We hebben met ons grote gezin een gezamenlijke hobby en dat is surfen. Dat proberen we dan ook zo vaak mogelijk met elkaar te doen!

Mijn leven in foto's

Ik ben lid van de SNU. De spiritualist Nation Union

in Engeland. Tevens heb ik mijn CSNU gehaald voor demonstratie mediumschap en public speaking, certificaten waarmee ik door de Engelse SNU gekwalificeerd ben als medium.

Let's Connect!

Reeenbergerhout 9, 3845 JB,Harderwjk carmen@soulandintuition.com

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#Soulconsultancy

Fotografie: Lotte Manou - Saskia Beek

vormgeving:Carmen Vreeburg - Logo: Noella Sterck Design

© 2019 Soulconsultancy - Soul and Intuition - Contact - Privacy