online cursussen: 

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Herken je het? Dat je je soms afvraagt wat nou het doel is van je aardse leven? Dat je ergens wel weet dat er meer is, maar nog niet zo goed weet hoe en wat? 

Door mijn jarenlange ervaring als medium weet ik dat er een diepere bedoeling is met jouw leven. Als ik contacten maak met overleden dierbaren, dan laten zij altijd weten dat het leven een diepere bedoeling heeft. Een overledene kijkt vanuit een breder perspectief op het aardse leven. Zij laten mij dan zien waarom zij waren wie ze waren, waarom de dingen gebeurd zijn zoals zij gebeurd zijn.

En één ding is altijd heel duidelijk; we leven te gelimiteerd, te beperkt en wij identificeren ons te veel met onze aardse ervaringen. Met andere woorden; We vergeten wie we echt zijn. Het is de bedoeling dat we het leven leven naar wie wij in essentie zijn.

Online cursussen 

Hieronder vind je een aantal online cursussen om je te helpen leven vanuit het Ziels-perspectief. Wil jij je intuïtie ontwikkelen? Of wil je misschien ontdekken of jij een medium bent? 

Ik ben er van overtuigd dat iedereen gevoelig is. Intuïtie is ons geboorterecht en wij hebben allemaal mediamieke gaves.

Mediumschap en intuïtie is de taal van de ziel en aangezien jij een ziel bent....

Ook geloof ik dat het bewust worden van je intuïtie je dichter bij jezelf brengt. Het helpt je een groter begrip te krijgen van het doel van ons aardse leven en het geeft een diepere bedoeling aan je dagelijks leven. 

Met deze online cursussen kun je op je eigen tempo ontdekken wat deze ontwikkelingen voor jou kunnen betekenen. In deze cursussen leg ik je helemaal uit hoe dat allemaal precies werkt, jouw intuïtie en jouw mediumschap. Je krijgt meditaties, speciale visualisaties en heel veel praktische oefeningen, zodat je het heel gemakkelijk in je dagelijks leven kunt integreren.

Wie ben jij in essentie?

Je leven ervaren vanuit het intuïtieve spirituele wezen dat je bent! Dat is wat je leert tijdens deze online cursus. Jij bent meer dan je lijf en je hoofd. Je bent een ziel in een menselijke en aardse omgeving. Vaak identificeren wij ons te vaak met ons hoofd en mogen we terug naar onze essentie. Het hoofd en hart in balans. In deze cursus leer je hoe.

Dat wil ik!

Online cursussen voor jouw ontwikkeling

Jij bent een prachtig mens, maar ook een spiritueel wezen in een menselijke vorm. Er is een reden dat jij op deze wereld bent. Jouw leven en alles wat je meemaakt is niet zo maar en ook niet toevallig. Jij bent uniek in wie jij bent.

Je kunt vaak niets doen aan de 'dingen' die gebeuren, maar je kunt wel leren je leven te bezien vanuit Ziels-perspectief zodat je meer balans en regie krijgt over jouw eigen leven.

Vraag je je wel eens af wat nou het doel is van jouw leven? Heb je regelmatig het gevoel dat je op de automatische piloot leeft?

Jij bent meer dan het menselijke. Je bent een spiritueel wezen in de menselijke vorm.

Jouw leven hier op aarde is een verlangen geweest van je ziel. Dus zit er een logica in. Jouw aardse bestaan en je levenservaringen hebben een diepere bedoeling. Alles wat er gebeurt, de mensen in jouw leven, de mooie gebeurtenissen, de pijnlijke gebeurtenissen en alles wat daar tussen zit is geen toeval, maar heeft de bedoeling om jou meer en meer bewust te maken. Je er aan te herinneren wie je in essentie bent.

Maar hoe doe je dat nou, je leven ervaren en bezien vanuit Ziels-perspectief?

Het begint met het leren beschouwen van je leven. Je mag leren vanuit een afstandje te gaan kijken naar het verloop van je leven en te leren voelen wie je echt bent.

Ik heb voor jou een aantal online cursussen ontwikkeld, die jou helpen bewust te worden van wie jij in essentie bent, zodat jij jouw leven meer in balans kunt leven. 

 

Jouw leven ervaren vanuit Ziels-perspectief

Je leven ervaren vanuit het intuïtieve spirituele wezen dat je bent! Dat is wat je leert tijdens deze online cursus. Jij bent meer dan je lijf en je hoofd. Je bent een ziel in een menselijke en aardse omgeving. Vaak identificeren wij ons te vaak met ons hoofd en mogen we terug naar onze essentie. Het hoofd en hart in balans. In deze cursus leer je hoe.

Ja, vertel me meer!

Rituelen in je leven

Rituelen zijn iets van alle tijden en culturen. Het is een natuurlijke behoefte van de mens en de ultieme manier om makkelijker vanuit het Ziels-perspectief naar je leven te kijken. Regelmatige rustpunten, momenten van bezinning en houvast. In deze cursus doen we een ochtend ritueel, een avond ritueel en nog veel meer voor een leven met als startpunt JIJ!

Ja, vertel me meer!

jij bent een medium

Een kennismaking met het mediumschap

Het mediumschap is een heel natuurlijk stukje van jou. Het is een uiting van de ziel. Dat stukje van jou wat altijd in verbinding staat met het grotere geheel. Ook jij kan in contact komen met de intelligentie om je geen en jouw overleden dierbaren. In deze online cursus leer je hoe dat precies werkt.

Komt snel online

Ontdek je Intuïtie

Leer te vertrouwen op je intuïtie

Intuïtie is iets waarmee we allemaal geboren zijn. Het is niks zweverigs, maar hoort bij onze natuur. We zijn gewend te vertrouwen op onze ratio en vaak zitten we teveel in ons hoofd. Daardoor kunnen we de altijd aanwezige stem van onze intuïtie niet meer horen. De kunst is dit in balans te brengen met je brein. 

Komt snel online

Waarom ik er van overtuigd ben dat het leven vanuit ziels-perspectief je zoveel brengt!