Spirituele Vieringen - Amersfoort

 

Bijzonder blij ben ik om maandelijks Spirituele vieringen te organiseren.

Het was al langer mijn droom om een plek te creëren waar je elke maand even thuis kan komen, geïnspireerd mag worden, healing mag ontvangen en even helemaal in verbinding mag zijn met jouzelf en gelijkgestemden. 

Wat houden deze vieringen in:

Een ochtend voor bezinning en inspiratie. Deze vieringen omvatten geïnspireerde talks, contacten met overleden dierbaren en er wordt healing gegeven aan diegene die behoefte aan hebben. Elke maand zijn er weer andere sprekers en mediums.

We geven deze vieringen in de aula van het Eemklooster in Amersfoort. 

Data 2023:

1 oktober - 5 november & 3 december

1 Oktober

Op deze ochtend wordt er gesproken door Yvette Visser & Laura Hertel Contacten met overleden dierbaren worden door Diana Mullock Houwer, Ilse Velle En Carmen.

En is er weer live muziek van Yvonne Tuinte

Tevens zal er een healing team zijn die verschillende sessies een healing geven aan een ieder die daar behoefte aan heeft.

Het beloofd weer een prachtige ochtend te worden. 

Tijd: 11.00 - 12.30 - inloop vanaf 10.30

Het is vrij en gratis voor iedereen.

Eemklooster , De Kapel

Daam Fockemalaan 22 - Amersfoort

Parkeren bij hoofdingang of P5 & p6. 

Let op, als je je opgeeft is het fijn als je ook komt. Kom je niet, laat het me dan weten. Dit ivm het huren van stoelen.

Geef je hieronder op voor de viering van 1 oktober

Hieronder kan je je opgeven. Let op, als je toch niet komt, laat het ons dan weten ivm aantal plekken. Dit ook omdat we speciaal stoelen huren. 

Over donaties;

k krijg vaak de vraag of er donaties gedaan kunnen worden. En dat kan. Er zijn inderdaad kosten die gemaakt worden om het mogelijk te maken. De huur van de ruimte, koffie/thee etc . Daarom is het mogelijk om een donatie te doen, dit kan ter plekke cash of online via deze qr code. Dit is niet verplicht!