Vanaf nu Spirituele Viering - Amersfoort

 

Bijzonder verheugd ben ik om met je te kunnen delen dat we vanaf heden maandelijks Spirituele vieringen gaan organiseren.

Het is al langer mijn droom om een plek te creëren waar je elke maand even thuis kan komen, geïnspireerd mag worden, healing mag ontvangen en even helemaal in verbinding mag zijn met jouzelf en gelijkgestemden. 

Wat houden deze vieringen in:

Een ochtend voor bezinning en inspiratie. Deze vieringen omvatten geïnspireerde talks, contacten met overleden dierbaren en er wordt healing gegeven aan diegene die het nodig hebben. Elke maand zijn er weer andere sprekers en mediums.

We geven deze vieringen in de serre van het Eemklooster in Amersfoort. 

Data 2023:

8 januari - 5 februari - 5 maart - 2 april - 7 mei en 4 juni 

8 Januari

Op deze ochtend wordt er gesproken door Laura van Assema & Johan Hamstra. Contacten met overleden dierbaren worden door Janneke Leber gemaakt.

En... Er wordt gezongen door Marleen. Het beloofd een prachtige ochtend te worden. 

Tevens zal er een healing team zijn die verschillende sessies een healing geven aan een ieder die daar behoefte aan heeft.

Tijd: 11.00 - 12.30 - inloop vanaf 10.30

Het is vrij en gratis voor iedereen.

Eemklooster 

Daam Fockemalaan 22 - Amersfoort

Spirituele viering

Een ochtend voor jou! Inspiratie, ontmoetingen en voeding voor je mooie hart! Hieronder kan je je opgeven en aangeven met hoe veel mensen je komt!

Ja, ik kom graag naar de viering van 8 januari

Geef je hieronder op dan ontvang je een bevestiging. ( check ook je spam)

 
Ik krijg vaak de vraag of er donaties gedaan kunnen worden. En dat kan. Er zijn inderdaad kosten die gemaakt worden om het mogelijk te maken. De huur van de ruimte, koffie/thee etc . Daarom is het mogelijk om een donatie te doen, dit kan ter plekke of online via een link. Dit is niet verplicht!