WORKSHOP START 16 SEPTEMBER

'Ontdek je Intuïtie'

Ben je gevoelig en misschien wel hoog-sensitief? Sta je vaak in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken? Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken die je opdoet? Gevoelens die je oppikt en of overneemt en je vindt het soms moeilijk om woorden te geven aan wat je voelt? Raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt' en put het je vaak uit? 

In deze cursus van vier maanden gaan we ontdekken hoe mooi ons intuïtief vermogen is. En hoe het ons juist energie kan geven in plaats dat je gevoeligheid je energie kost. Balans tussen ratio en je gevoel is het belangrijkste wat er is. Zodat je de regie over je leven kan nemen.

Ja, dit wil ik

We denken allemaal wel eens: “ik wist wel dat….”

We denken allemaal wel eens: “ik wist wel dat….” En toch hebben we het genegeerd! Het gevoel dat je had, heb je snel weer opzij geschoven, terwijl dat zó belangrijk is. Voor je welzijn, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Door je (hoog)gevoeligheid vind je het wellicht lastig om bewust te zijn van wie je bent. Dit komt omdat we zo makkelijk uitreiken naar de ander. We nemen vaak de energie van de ander over, waardoor we onszelf niet meer goed kunnen voelen. Wij zijn zelf het startpunt niet meer. Heel vermoeiend en frusterend.

Deze cursus gaat je alles leren over hoe we nou precies in elkaar zitten en hoe je gevoeligheid in combinatie met je brein werkt. Alleen je intuïtie ontwikkelen is niet genoeg. Je moet leren snappen hoe wij mensen in elkaar zitten. Je brein & je intuïtie!  Het leren die twee in combinatie te gaan gebruiken. Zodat er balans ontstaat. En jij nog beter weet wie jij bent!

Tevens ga je praktisch aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen.  Je leert woorden te geven aan wat je voelt en ervaart en daarvoor ook te gaan staan.  Door deze cursus leer je je gevoeligheid te gebruiken als groot voordeel in je dagelijks leven, zonder dat je jezelf verliest of er heel moe van wordt! 

Deze cursus kenmerkt zich door het persoonlijke. Naast de praktische training ga ik je ook persoonlijk begeleiden. Je krijgt 2 coaching consulten waarin ik naar je kijk en je help bij het bewust worden van wie je bent en je tools geef om het geleerde in praktijk te brengen.

Elke dag zal in het teken van een thema staan. We starten de dag altijd met een meditatie van het thema van die dag. Je krijgt elke lesdag een werkboek met oefeningen die je met elkaar en ook thuis kan doen.  

Er zit in de training een logische opbouw in de lessen zodat je het geleerde echt in praktijk kan brengen.

HERKEN JE DIT:

GEVOELIG BEN JE ALTIJD AL GEWEEST

  • Je bent gevoelig, maar je zit veel te veel in je hoofd.
  • Je weet vaak niet of wat je voelt van jou of van iemand anders is.
  • Je voelt je soms 'down' zonder enige duidelijke reden. 
  • Je kan moeilijk woorden geven aan wat je voelt.
  • Je weet dat er meer is, maar je kan het nog moeilijk definiëren. 

WAT JE GAAT LEREN IS:

THEMA'S DIE AAN BOD KOMEN:

  • Je bent gevoelig, maar je zit veel te veel in je hoofd.
  • Je weet vaak niet of wat je voelt van jou of van iemand anders is.
  • Je voelt je soms 'down' zonder enige duidelijke reden. 
  • Je kan moeilijk woorden geven aan wat je voelt.
  • Je weet dat er meer is, maar je kan het nog moeilijk definiëren.

Data: 16 September - 7 Oktober - 11 November - 2 December

Tijden: 10.00 - 16.00 uur

Kosten: 385,- incl koffie & thee en allerlei heerlijke snacks, lesmateriaal & meditaties/visualisaties & persoonlijke coaching

Ja, ik geef me op
 

Cursus

'Ontdek je Intuïtie'

Wat krijg je allemaal tijdens deze cursus!

Lesmateriaal online/offline

Je krijgt een mooi lesboek met praktische en informatief lesmateriaal. 

Geleide meditaties

Je krijgt bij elke lesdag een meditatie die hoort bij het thema van de les. Deze meditaties zijn allemaal te downloaden. 

Persoonlijke coaching

Gedurende deze cursus word je door mij gecoacht. Je krijgt een intake consult en een afsluitend consult. 

Oefenavonden

Ik organiseer regelmatig online oefenavonden waar je met medestudenten kan oefenen. Deze avonden zijn online en maandelijks.

Wat je allemaal gaat leren:

Elke dag heeft een thema

Module 1

Hoe zitten wij in elkaar?

Dit is de vraag die ons allen regelmatig bezig houdt. Wie zijn we, wat is de bedoeling van het leven en hoe zitten we in elkaar? In deze module ga je leren ervaren dat wij meer zijn dan het fysieke stuk. Dat wij spirituele wezens zijn in een menselijke omgeving. Dat is de basis van het ultieme vertrouwen in je intuïtie. 

Module 2

Hoe werkt je intuïtie 

Van nature zijn we voornamelijk gewend om te vertrouwen op onze vijf zintuigen. Als we het duidelijk kunnen zien en ervaren en het vooral ‘tastbaar’ is, vertrouwen we er op. Maar we hebben ook nog een zesde zintuig… een zintuig van het waarnemen, dat vooraf gaat aan deze vijf zintuigen. Een 'weten' wat zich uit middels het zien, het voelen en het horen. We noemen dat ook wel intuïtie. Hoe, dat ga je ontdekken in deze module.

Module 3

Je intuïtie & je brein

Om bewuster te leren leven met intuïtie is het van belang dat we leren onze intuïtie met ons brein te laten samenwerken. We reageren heel vaak onbewust op dingen die er gebeuren in ons leven en hebben we er achteraf vaak last van. Je moet als het ware leren onderscheid maken tussen wie jij bent, de omgeving, de ander, triggers die komen uit de emoties en de impact van de interactie. Dat onderscheid ga je in deze les leren maken.

Module 4

Intuïtie & Jij

Nu we we wat beter snappen hoe we in elkaar zitten kunnen we onze intuïtie voor ons zelf bewust gaan inzetten. YES! Doordat je geleerd hebt het onderscheid te maken tussen hoe (jouw) energie werkt en hoe vervolgens je brein er mee omgaat, heb je meer ruimte om uitdrukking te geven aan de prachtige ziel die jij bent. Want dat is namelijk de bedoeling! Dat je dit leven gebruikt om jouw stem te laten horen en dat je beter in balans gaat leren leven! Dat gaan we in deze laatste les leren.

Data: 16 September - 7 Oktober - 11 November - 2 December

Tijden: 10.00 - 16.00 uur

Kosten: 385,- incl koffie & thee en allerlei heerlijke snacks, lesmateriaal & meditaties/visualisaties & persoonlijke coaching

Ja, ik geef me op

INTUITIE IS JOUW SUPERPOWER