Online cursus

Jouw leven ervaren vanuit Ziels-perspectief

Wie ben jij? Wie ben jij echt? Is dat iets wat jij je regelmatig afvraagt? Wat is nou de bedoeling van jouw leven en hoe vindt je precies jouw passie en/of jouw ziels-missie?

Yes, vertel me meer

Jij bent een ziel en je bent hier op een belangrijke missie

Jij bent meer dan je lijf en je hoofd. Jij bent een spiritueel wezen in de menselijke vorm. Vaak zijn we de verbinding kwijt met wie we werkelijk zijn en identificeren we ons te veel met ons verleden en wat we denken.

We kunnen op twee manieren naar onszelf en ons leven kijken:

Aards: Dan ervaren we alsof alles ons ‘gebeurt’ en overkomt. We identificeren onszelf met alle aardse gebeurtenissen en onze overtuigingen daarover. Je 'zit' vaak in je hoofd en je voelt je soms een beetje 'lost' en je weet niet (meer) wie je nou precies bent.

Maar wij zijn meer dan dat lichaam en ons hoofd. Wij zijn een ziel, een spiritueel wezen in een menselijke vorm. 

Vanuit Ziels-perspectief: Er is een diepere bedoeling met wie jij bent en jouw leven. Het leven dat jij leidt is voor jouw Ziels-pad. Jij hebt een innerlijk dieper weten. Jij komt hier met een doel. Al jouw aardse ervaringen staan in dienst van dat doel. Het enige wat jij hoeft te doen is ‘jezelf’ zijn. 

In deze online cursus ga je bewust worden van wie jij in essentie bent.

Een heel belangrijke eerste stap is jezelf en je leven te gaan leren ‘beschouwen’. Met andere woorden, doe dagelijks een stapje terug en ‘kijk’ naar wat er gebeurt. Wordt de waarnemer in je leven. Dan leef je je jouw leven minder op de automatische piloot. Dan heb je de regie in je leven en leef je meer in de flow van wie jij bent. Alles gaat veel soepeler en je ervaart meer levenslust en plezier.

In deze online cursus leer je de logica te zien in jouw dagelijkse leven en alle gebeurtenissen. Hoe bewust/onbewust leef jij je leven? Wat is nou de rode draad? Waarin voel jij je helemaal senang en klopt het voor jou? En in welke stukken van jouw leven voel je dat niet? 

Deze online cursus bestaat uit

  • 4 Modules + een bonus module
  • Video's met lessen
  • Veel praktische oefeningen
  • Verschillende meditaties en visualisaties
  • Een werkboek met praktische oefeningen

 

Thema's die in deze cursus behandeld worden:

Hoe zit jij in elkaar?

Stap 1 is bewust worden van wie jij bent. In deze module leer je dat je een ziel bent en een lichaam hebt.

Waarom ben jij hier en wat heb jij te doen? Je leert meer over het grotere geheel en hoe je je daarmee verbindt. Je leert meer de waarnemer van je leven te worden. 

Bewust leven met energie

In deze module leer je dat alles energie is en dat wij de hele dag leven in energie en informatie. Je gaat begrijpen waarom je vaak zo moe bent van energie wat niet bij jou hoort. Je leert onderscheid te maken van wat van jou is en wat bij de ander hoort. Ook leer je jezelf te beschermen en weer op te laden. In deze module leer je je intuïtie en je brein in balans te brengen.

De rode draad in jouw leven

Als we weten wie we zijn en we leren onszelf en het leven te beschouwen dan leven we ons kostbare leven veel bewuster. Er is dan ook vaak een rode draad in ons leven. Een rode draad qua talenten, gebeurtenissen en relaties. Deze vertellen alles over wie we zijn en wat we nou eigenlijk echt te doen hebben hier.

Jouw ziels-missie

Jij bent hier om uitdrukking te geven aan wie jij bent. Jij hebt een speciaal talent en het is de bedoeling dat jij deze leeft.  In deze module leer je je bewust worden van jouw ziels-missie. Zodat je dichter bij jezelf komt en jij  je talenten en kwaliteiten meer gaat leven en naar buiten leert brengen!

Wat krijg je allemaal bij deze online cursus ?

Video Lessen

Elke module bevat verschillende video lessen waarin ik je alles heel duidelijk uitleg en samen met jou de praktische oefeningen doe.

werkboeken met praktische oefeningen

Bij elke module zit een werkboek met heel veel praktische oefeningen die je direct in je dagelijks leven kan integreren.

Geleide meditaties/visualisaties

Bij elke module zit een meditatie/visualisatie. Deze kan je downloaden en zijn altijd van jou.

Ja dit wil ik!
wat kost deze online cursus:

Jouw leven ervaren vanuit Ziels-perspectief

€ 59,95

  • Toegang tot online cursus
  • Video lessen
  • Meditaties die je kan downloaden en altijd van jou zijn
  • Online werkboeken met praktische oefeningen
Ja, dit wil ik!

Jij bent een spiritueel wezen in de menselijke vorm