Capture Woman Sessies

Op 9 & 10 juni geef ik speciale Capture Woman Soul Sessies & Photoshoots.

Moeders en dochters., vriendinnen, vrouwen...bijzondere relaties. Niet altijd de meest gemakkelijke misschien, maar wel eentje die ons zo veel leert en geeft over wie wij zijn! Je moeder heeft je gedragen en gekoesterd en zal altijd van je houden, vriendinnen dragen je door het leven, maar soms uiten we dat niet makkelijk...En weet je... op de foto is de liefde en connectie altijd zichtbaar

Daarom gaan we jullie vieren en koesteren! In deze sessie geef ik jullie beide een reading over wie jullie zijn individueel en over jullie relatie, wat brengen jullie elkaar? Wat betekent de dynamiek die er is tussen jullie? 

En daarna leg ik jullie connectie vast, in deze setting. Op een rustige plek, samen omringd worden tussen de lagen zachte stof die jullie liefde en connectie omhullen.

Hoe werkt het:

Je boekt een sessie op 9 of op 10 juni en deze duurt een uur. Jullie worden ontvangen met een kopje koffie en thee.

Dan geef ik jullie eerst de soul reading en daarna leg ik jullie connectie vast. In de Soulsessie, tune ik op jullie in en kijk ik naar wie jij bent individueel en naar jullie samen, naar de connectie tussen jullie. Wat geven jullie elkaar en wat is vanuit ziels-perspectief jullie connectie? 

Daarna maak ik foto's van jullie samen en van jullie apart. De week erna ontvangen jullie de foto's in kleur en zwart-wit en nog een leuke verrassing!

De kosten zijn 124,50 per persoon (249,- per koppel)  incl soul sessie & fotoshoot, opname sessies, de mooiste foto's in kleur en zwart/wit en een mooie verrassing achteraf.

Je kan hieronder boeken. 

Yes, ik geef me op