Online cursus

'Intuïtief Bewustzijn'

Werk je veel met, voor en in dienst van mensen? Sta je dus continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken. Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken die je doet?

Gevoelens die je oppikt en of overneemt? En raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt'? Het gaat om balans. Balans tussen hoofd en hart. 

We moeten leren hoe we in elkaar zitten. Leren begrijpen hoe ons brein in elkaar zit en wat het effect is van onze gedachten patronen. Deze zorgen voor ruis in je systeem en zo kan je minder goed je Intuïtie herkennen.

 

 

 

 

Intuïtie is iets wat we allemaal van nature hebben, maar we weten vaak niet wat er mee kunnen en of we er wel op kunnen vertrouwen.

In deze online cursus ga je aan de slag met je “onderbuikgevoel” en leer je er meer op te vertrouwen. Je gaat leren begrijpen hoe energie werkt. Maar ook leer je hoe ons brein werkt en het belang van balans tussen ratio & gevoel. Deze cursus kan je zelf op je eigen tempo doen, maar ook met een persoonlijk coaching traject. Informeer naar de mogelijkheden.

De online cursus bestaat uit

6 Modules 

6 video's

6 meditaties

Een E-book met praktische oefeningen

 

Als je je intuïtie ontwikkeld is het belangrijk dat je leert hoe we in elkaar zitten. En de intelligentie van het leven leert begrijpen. We zijn hier met een reden en we bestaan uit energie, maar ook hebben we een prachtig instrument, ons lichaam gekregen. Hoe krijgen we het in balans?

Om te leren begrijpen hoe intuïtie werkt en ook hoe je dat kan leren waarnemen, is het belangrijk dat je leert hoe energie precies werkt. Intuïtie is ook iets heel persoonlijks. Hoe komt het bij jou binnen?  En hoe we kunnen we er dagelijks mee kunnen omgaan!

We ervaren intuïtie op verschillende manieren. Intuïtie uit zich middels onze zintuigen. We helder 'zien', we helder 'voelen' en we helder 'weten'. Vaak schieten we direct naar ons 'hoofd' en beredeneren het vaak 'stuk'. Nu gaan we vertrouwen op onze zintuigen.

Wij mensen zijn door onze menselijke ervaringen enorm geconditioneerd. We reageren vaak vanuit mechanismes die we in de loop der jaren ontwikkeld hebben. In deze module gaan we het verschil ervaren tussen het stukje Ego, je intuïtieve zelf en je pure essentie.

Wij maken de hele dag door beslissingen, vaak vanuit het ego en wat we 'willen'. We staan zelden stil bij onze intuïtieve ingevingen. Dat stemmetje wat er altijd is en je ook altijd de goede richting opstuurt! Het is overigens niet zo dat dat altijd voor compleet geluk staat, maar wel voor waar je ziel wilt en moet zijn.

Intuïtie is jouw tool voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je mag jouw ziels essentie in lijn brengen met je persoonlijkheid. In deze module leer je je intuïtie te gebruiken in balans met je hoofd. Zodat je dichter bij jezelf komt en jij  je talenten en kwaliteiten meer gaat leven en naar buiten leert brengen!

Yes wil ik!