De ultieme persoonlijke ontwikkeling


Relaties ervaren vanuit het

'Ziels -Perspectief'

Relaties. Het meest interessante onderwerp als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwikkeling. En tevens de meest gestelde vraag die ik krijg tijdens mijn werk.

Er zijn heel veel boeken geschreven over relaties, maar altijd beschreven vanuit de ratio en voor mij ontbrak er altijd 'iets'. Het hart en de ziel.

Vandaar dat ik dit vanuit mijn professie en jarenlange ervaring dit wilde maken: 

Yes, laat het me zien

Relaties ervaren vanuit jouw ziels-bewustzijn, ook wel jouw spirituele kant genoemd

Wil jij weten hoe het echt met je gaat? Neem dan eens kijkje naar jouw relaties. Deze relaties weerspiegelen exact waar jij op dit moment staat.

 • Heb jij het gevoel dat relaties je keer op keer teleurstellen?

 • Mis jij (diepe) verbindingen en groei in je relaties?

 • Voel jij je vastzitten in patronen die je niet kunt doorbreken?

Antwoorden op deze vragen en nog vele andere vragen vind je allemaal teug in deze cursus.

Relaties.... het mooiste wat er is, maar soms misschien ook wel het meest gecompliceerde stuk in ons leven. Sommige relaties zijn tijdelijk en sommige zijn voor het leven. Het één is niet beter dan het andere. Een ieder die op je pad komt, komt je iets brengen. Is een heilige ontmoeting.

We zijn allemaal met elkaar verbonden en de mensen die in ons leven zijn kunnen ons veel leren. Vaak kijken vanuit onze ratio naar, vanuit ons ego. We 'willen' iets van de ander, we verwachten dat de ander ons 'ziet' en geeft wat wij nodig hebben. We vinden het moeilijk om met ons hart en ziel in verbinding te zijn en te kijken naar onze relaties vanuit een grotere intelligentie.

Je leert tijdens de cursus de functie van de relaties in jouw leven te zien. Je gaat de moeilijkheden die relaties soms in zich hebben, zien als waardevolle geschenken. En...Je leert dat de relatie die jij hebt met jezelf het allerbelangrijkste is voor 'vervullende' relaties!

We worden geboren in een gezin en daarmee starten wij ons leven met onze eerste relaties. Daar wordt de blauwdruk gelegd voor de toekomstige relaties die wij mogen gaan ervaren in ons leven. De relaties die wij hebben in ons leven zijn een afspiegeling van wie wij op dat moment zijn. Als jij je ontwikkelt, ontwikkelen relaties met je mee. Soms verdiepen die relaties en soms stoppen de relaties op aards vlak, maar een verbinding blijft vaak bestaan.

In deze cursus wil ik je graag helpen relaties te ervaren vanuit Ziels-perspectief. Door mijn werk als medium & spiritueel coach, weet ik één ding zeker; relaties en de manier hoe we er naar kijken zijn essentieel voor je groei.

Jij bent een prachtig spiritueel en gevoelig wezen in de menselijke vorm, het is de bedoeling dat jij in je relaties vanuit je hart leeft. Jij bent goed zoals jij bent, daarom is de relatie met en bewustzijn over jezelf essentieel!

Wat kost het en wat krijg je hiervoor:

Online cursus

Prijs: € 419,-- *

 

 • Toegang tot online cursus;
 • Video lessen over elk onderwerp, deze worden opgenomen en zijn achteraf te bekijken;
 • Meditaties/visualisaties die je kunt downloaden;
 • Werkboeken met praktische oefeningen;
 • Bonus: Een journal / werkboek thuisgestuurd met een leuke verrassing plus een extra module

* Voor studenten van de Soul & Intuition Academy kost deze cursus € 379,--.

Deze cursus is vrijgesteld van btw.

 

Meld je hier aan voor de cursus!
Meld je hier aan voor de cursus als Soul & Intuition Academy student!

Hoe heling in de relatie tussen vader en dochter kon ontstaan na zijn overlijden.

In deze podcast deelt Martha haar ontroerende verhaal waarin zij tijdens een reading weer 'in contact' kwam met haar overleden vader en zij de erkenning kreeg die ze in het leven nooit van hem had gekregen. Daardoor was zij in staat om een bewuste relatie met zichzelf aan te gaan en kon zij weer haar leven leven vanuit de liefde!

My Audio Category
Podcast, hoe
21:51
 

 

wat ga jij allemaal leren tijdens deze cursus:

 

Alles wat jij nodig hebt voor meer liefdevolle en bezielde relaties.

Het zelf creëren van jouw dagelijks geluk gaat over bewustzijn en voor jezelf zorgen. Selfcare is hetzelfde als bewust en met liefdevolle compassie naar jouw leven leren kijken. Niets is voor niets en er is een groter doel in jouw leven. Door hier bewust van te worden ga je jezelf leren kennen en je makkelijker verbinden met jouw leven. Daardoor leef je jouw leven in een natuurlijke flow en zul je het leven meer 'moeiteloos' kunnen ervaren.

 

Na deze cursus:

 • Heb je een bewuste relatie met jezelf

 • weet jij jouw overleden dierbaren altijd in liefde bij jou zijn

 • Begrijp je beter waarom precies die mensen in jouw leven zijn die jij nodig  hebt

 • Kijk je met compassie naar je eigen gedrag en dat van de ander

 • Snap je de diepere connectie tussen jou en de mensen om je heen

 • Kan je communiceren met de ander vanuit je hart

 • Ben je nog beter in staat om vervullende relaties te hebben;

 • Weet je dat de pijnlijke relaties je iets brengen en dat er heling kan plaatsvinden

 • Jij heel veel soulmates om je heen hebt die onvoorwaardelijk van jou houden

Hoe zit de cursus in elkaar en waarom ben ik nou zo enthousiast hier over.....

Dat vertel ik je in deze video!

 

 

Praktisch & Inhoud modules online cursus

'Relaties bezien vanuit Zielsperspectief'

 

Elke module bestaat uit:

 • Diverse video lessen
 • Meditaties/visualisatie
 • Bewustmaker: een oefening
 • Werkboek met praktische oefeningen
 • Healing oefeningen

De cursus start op 12 september. Elke week is er een nieuwe module die vrijgegeven wordt. Tevens kan je mee doen met de online live-lessen, via zoom, die elke dinsdag avond plaatsvinden van 20.00 - 21.30 uur. Deze worden opgenomen en kan je achteraf altijd terugkijken.

Module 1

Relaties aards (rationeel) gezien versus relaties gezien vanuit jouw Ziel.

In deze eerste module leer je het verschil tussen relaties op aards niveau, oftewel vanuit je ratio, en jouw Zielsperspectief. Dit allemaal vanuit de essentie van wie jij bent.

Een goed voorbeeld is dat wij mensen geneigd zijn om afstand te nemen van een ander of een relatie te stoppen zodra een ander niet voldoet aan onze wensen of verwachtingen. Vaak verwachten wij dat de ander ons gelukkig 'maakt', terwijl dit niet aan de ander is. 

Als we naar relaties kijken vanuit jouw ziel, dan weet je dat de ander niet verantwoordelijk is voor jouw geluk. Dat als de ander ons 'triggert', we mogen kijken naar wat dat zegt over onszelf zodat we eventuele pijn mogen helen en transformeren.

Thema's in deze module:

 • Bewust worden van het grotere geheel en de bedoeling van jouw leven;
 • Je leert met praktische oefeningen dat jij een ziel hebt en vanuit liefde relaties hebt;
 • Dankbaarheid voor je relaties.
Module 2

De blauwdruk van jouw relaties

In onze jeugd wordt de basis gelegd over de wijze waarop wij relaties gaan ervaren. De relaties met onze grootouders, ouders, broers en zussen, onze plek in het gezin, etc. is bepalend voor de rode draad in alle onze relaties en relatie dynamieken.

In deze module ga je bewust kijken naar deze rode draad en gaan we repeterende patronen die daarbij horen herkennen, zodat wij deze  kunnen doorbreken.

Thema's in deze module:

 • Bewust worden van de rode draad in je relaties vanuit je jeugd;
 • Welke vaste patronen herhaal jij vanuit jouw jeugd;
 • Patronen die jou niet meer dienen leren loslaten.
Module 3

Je intuïtie & relaties

Jij bent een spiritueel wezen in een menselijke vorm. Zo ook alle mensen waar jij een relatie mee hebt. Herken jij het? Dat je met sommige mensen een directe klik hebt? Dat je meteen een diepe verbinding en herkenning voelt bij anderen? Dat er mensen op je pad komen waarbij je voelt; 'ik ken jou'.

In deze module ga ik je leren hoe dit werkt. Je gaat ervaren dat er een groter geheel is en dat de relaties in jouw leven er zijn vanuit een intelligentie.

Je gaat de schoonheid van deze zielsconnecties begrijpen en ook snappen waarom de pijn van conflicten met deze zielsverbindingen veel dieper gaan. Je leert deze 'aan' te gaan zodat jullie verbinding zich nog meer verdiept. Je gaat bewust worden van de energetische interactie tussen jou en mensen en wat dat betekent voor een dynamiek. Ook ga je ervaren dat je overleden dierbare nog steeds bij je zijn en jullie relatie zich blijft verdiepen. 

Thema's in deze module:

Bewust je intuïtie gebruiken in relaties

- Je overleden dierbaren dichtbij ervaren;

- Je leert dat er een verschil is tussen verbale communicatie en de non verbale communicatie en wat daar het effect van is in een relatie.

 

Module 4

Hoe jij de meest moeilijkste relaties als een geschenk gaat zien.

De hartenbreker, die irritante collega en die 'pain in the ass' zijn grote geschenken op jouw levenspad. Hoe dan, hoor ik je denken. Als iets ons triggert of pijn doet, willen wij het liefst er van weglopen. Dit 'klopt niet' denken we dan en de pijn moet 'weg'. Je mijdt de mensen het liefst die jouw diep raken. Dat is een heel natuurlijke en aardse reactie. 

In deze module leer ik je om er op een andere manier naar te gaan kijken. Stel dat je vroeger gepest werd op school door nare overheersende kinderen. Grote kans dat je dominante mensen 'aantrekt' in je leven en deze tegelijkertijd het liefste 'mijdt'.

Hoe dat werkt? Je trekt deze mensen aan omdat jouw ziel graag wil leren haar plek in de wereld in te nemen en waardig te mogen zijn aan wie dan ook. In deze module leer je de moeilijkste relaties te transformeren naar mooie leermomenten voor jou.

Thema's in deze module:

 • Waarom trek je vaak dezelfde relatie situaties en dynamieken aan;
 • Waarom relaties niet alleen maar love en light kunnen zijn;
 • Met liefde en compassie gaan kijken naar jouw aandeel in een relatie dynamiek.
Module 5 

Omgaan met het beëindigen van relaties op een (spiritueel) bewuste wijze.

'People always come into your life for a reason, a season and a lifetime. When you figure out which it is, you know exactly what to do'!

Het maakt niet uit hoe lang of kort iemand in je leven is, er is hoe dan ook een heilige verbinding. En ook al stopt de aardse relatie, er is een diepere verbinding. Jullie hebben elkaar iets magisch laten ervaren en nu verandert de aardse vorm.

Misschien mag je leren loslaten, misschien mocht je ervaren wat het is om te vergeven en heeft de ander je geleerd om voor jezelf te gaan staan en het is nu klaar. 

In deze module leer je waarom sommige relaties aards gezien over zijn, maar word je ook bewust van de (liefdes) verbinding die er altijd zal en mag zijn.

Thema's in deze module zijn:

 • Je leert begrijpen waarom er soms geen 'klik' meer is en hoe je dan toch in verbinding blijft;
 • Wat als een vriendschap eindigt;
 • Na een scheiding verder in een nieuwe vorm;
 • Hoe om te gaan met verlies.
Module 6

De relatie met jezelf: De basis van een goede relatie.

Het start echt allemaal met jou! Wie ben jij? Wat heb jij nodig en houd jij van jezelf? Zie jij dat jij een 'work in progress' bent? Dat jij fouten mag maken. Dat jij niet perfect bent of hoeft te zijn? Jij leeft je aardse leven om te leren en te ervaren. Zo ook de mensen om je heen en samen ervaren jullie de liefde en het leven. 

In deze module leer je alles over zelfliefde, zelfwaardering en zelfcompassie. Hoe word je bewust van wat jij nodig hebt en hoe jij dat communiceert naar de relaties om jou heen? Dat en nog veel meer leer je in deze module.

Thema's in deze module zijn:

 • Wie ben jij;
 • Wat breng jij in relaties;
 • Leren zorgen voor je jezelf;
 • Zelfcompassie;
 • Dagelijkse rituelen voor meer zelfliefde en zelfzorg.
online cursus 'Relaties bezien vanuit Zielsperspectief'

Wat krijg je allemaal bij de cursus?

video-lessen

Bij elk thema krijg je verschillende videolessen, waarin ik je alles leer over het thema. Zowel theorie als heel duidelijke praktische voorbeelden en handvatten.

geleide meditaties, visualisaties & Healing oefeningen

Ik heb verschillende meditaties voor je gemaakt zowel in filmpjes als in audio. Deze kun je downloaden en zo vaak doen als je zelf maar wilt. Tevens ontvang je bij elke module een healing oefening.

werkboeken met praktische oefeningen

Een prachtig werkboek vol met praktische oefeningen. Deze kun je heel gemakkelijk in je dagelijks leven integreren zodat er nieuwe routines ontstaan.

Wat kost het en wat krijg je hiervoor:

Online cursus & live lessen

Prijs: € 419,-- *

 

 • Toegang tot online cursus;
 • Video lessen over elk onderwerp, deze worden opgenomen en zijn achteraf te bekijken;
 • Meditaties/visualisaties die je kunt downloaden;
 • Werkboeken met praktische oefeningen;
 • Bonus: Een journal / werkboek thuisgestuurd met een leuke verrassing plus een extra module

* Voor studenten van de Soul & Intuition Academy kost deze cursus € 379,--.

Deze cursus is vrijgesteld van btw.

 

Meld je hier aan voor de cursus!
Meld je hier aan voor de cursus als Soul & Intuition Academy student!

Meest gestelde vragen: