Ben jij een people ‘pleaser’?

Jan 21, 2021
Ben jij altijd ‘ingetuned’ op je omgeving en niet op jezelf? Of kun je goed ‘in tune’ blijven met jezelf? Jaren heb ik er over gedaan om dicht bij mezelf te kunnen blijven:
 
 
 
Herkenbaar....?!? Onderweg naar een verjaardag, zo eentje van, ‘het is familie’ dus ook wel een verplichting.’ Je bent moe en hebt eigenlijk geen zin in al dat sociale gebabbel. Door mijn drukke werk en het vele ‘in contact zijn’ met mensen merk ik dat ik de laatste jaren de neiging heb om mij terug te trekken en daardoor veel minder ‘sociaal’ ben. Maar omdat ik zielsveel van mijn familie hou, zet ik mezelf over mijn ‘geen zin hebben’ heen. Uiteindelijk daar aangekomen ‘vliegen’ er zo’n 60 kinderen door de ruimte heen. Lekker gillen en jammeren, want ze zijn natuurlijk hartstikke moe. Door de drukte heen probeer ik de jarige te vinden en een cadeau’tje te geven, waar door alle drukte, begrijpelijk weinig aandacht voor is. Ik zoek een drankje en.....voorruit, laat het ‘hoe gaat het met jou, ja mij met ook goed’ gesprekjes maar beginnen. 
Dan komt er een voor mij een vage bekende, dame naar me toe, stort haar hart uit over haar ex die haar bedrogen en verlaten had... In een ‘split’ second realiseerde ik me dat ik een keuze had en kon dit twee kanten op gaan, zwichtte ik toch en voor ik het wist was ik druk met het ‘fixen’ van het hartzeer van een vaag bekende.  Uiteindelijk bezorgde deze situatie me buikpijn en een beetje down gevoel in mijzelf. Waarom....? Omdat ik me ‘overwhelmed’ voelde door de drukte van een verjaardag en graag de pijn wilde wegnemen van een verdrietige lieve dame.
 
Waarom doen we onszelf dit toch steeds weer aan? Wat gebeurt er dan precies? Ik heb nu geleerd goed bij mezelf te blijven en zowel ‘ingetuned’ te blijven met de mensen om mij heen als met mijzelf. Zonder dat ik mezelf verlies. De sleutel? Snappen hoe energie werkt en hoe je daar mee om kan gaan! Je kan hier een gratis Energie Saver downloaden die mij heel erg geholpen heeft. En op 5 oktober start de online cursus Intuïtief Bewust via Instagram! Check het hier. Donderdag 1 oktober geef ik daar over een Gratis webinar! Meld je snel aan en ontdek wat deze cursus voor jou kan betekenen!!!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.