Het is nooit te laat om te zeggen: 'Ik hou van je'

Jan 21, 2021
Het is nooit te laat om te zeggen: ‘Ik hou van jou’.
 
‘Ik hou van jou’. Dit waren de laatste woorden die een overleden vader ‘zei’ tegen zijn zoon tijdens een bijzondere kerstdemonstratie Mediumschap.
 
Tijdens deze Covid periode is het helaas niet mogelijk om te demonstreren in zalen en werken we voornamelijk online. Tijdens deze avond werkte Lynn in Engeland en ik hier in Nederland. Bizar, maar het werkt geweldig! We communiceren op hetzelfde moment met een overleden dierbare die voor één van de bezoekers komt en graag wil laten weten dat hij/zij er is. Zo ook deze 16 december.
 
 
 
 
 
Deze kerstdemonstratie deed ik dit jaar dus samen met Lynn samen. Lynn is een Spirit artist die portretten tekent van overleden dierbaren die doorkomen tijdens een demonstratie Mediumschap. Heel bijzonder, want door Lynn komt de persoon, die via mij informatie doorgeeft, via haar tekening echt ‘tot leven’. Samen zo’n avond verzorgen is dus altijd een unieke ervaring. Voor haar, voor mij en voor de mensen in de (online) ‘zaal’.
 
Het was weer een mooie avond. De avond vloog voorbij met mooie en bijzondere contacten en voordat ik het wist, kwamen wij bij het laatste contact van de avond. Terwijl Lynn begon aan haar laatste portret van de avond, de laatste tekent zij met haar ogen gesloten en met beide handen tegelijkertijd!, voelde ik heel duidelijk de aanwezigheid van een vader die een boodschap wilde doorgeven aan zijn zoon. De vader vertelde mij dat in de jaren voor zijn overlijden er vrijwel geen contact was geweest met zijn zoon. Deze zoon heeft zijn vader heel wat jaren moeten missen. Daarnaast was de overleden man ook niet echt een aanwezige vader toen hij nog wel leefde.
 
En hier was hij dan…tijdens deze kerstdemonstratie. En hij zocht nu contact met zijn zoon! Er was veel gebeurd in het leven van deze man en hij was, toen hij nog leefde, niet bij machte om het contact te herstellen met zijn zoon. Zijn karakter, de jeugdherinneringen van vroeger, etc. werden allemaal door de overleden man aan mij ‘getoond’ zodat ik dit kon doorgeven aan zijn zoon. De vader kon na zijn overlijden met een helicopterview kijken naar zijn aardse leven en precies datgene vertellen tegen zijn zoon wat hij zo nodig had.
 
 
 
 
'Ik hou van je".
Ik heb altijd van je gehouden, maar was niet bij machte mijn destructieve gedrag te veranderen’ vertelde de overleden vader.
‘Wat een opluchting’, zei de zoon. ‘Ik ben zo blij en opgelucht dit horen en ook nog wel met kerst, wat een bijzonder cadeau’!
 
‘Ik kan nu eindelijk bepaalde dingen voor mijzelf afsluiten’. Het bijzondere aan dit contact was het feit dat Lynn op dat moment zijn oma tekende. Ook zij was er even voor haar kleinkind!
 
Bedenk lieve lezer, het is nooit te laat om te zeggen ‘Ik hou van je’. Nooit!
 
Mijn advies…. Wacht er niet mee totdat je overleden bent en het via een medium moet doen. Doe het nu! Nu met kerst, juist in deze moeilijke tijd.
 
Dit is waar het leven echt over gaat!
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.