Je krijgt altijd 'antwoord' op wie je bent

Jan 21, 2021
Ze was het spuug en spuugzat! Al die mensen die over haar heen liepen en geen rekening met haar hielden. Het is klaar. Maar dan ook echt klaar! Met vurige ogen keek ze me aan. Dit vertelde ze me nadat ik haar
 
 
 
in haar reading vertelde dat ze op een kruispunt stond naar een totaal andere fase van haar leven. Een nieuwe fase waarin zij zichzelf en haar behoefte meer op nummer 1 zou komen te staan zodat zij eindelijk uitdrukking kon gaan geven aan wie zij was. Ik zag dat het nu echt wel tijd werd, want haar lichaam protesteerde en had de neiging letterlijk een 'time out' te nemen.
 
Ik moest haar ook vertellen dat de dingen radicaal anders zouden gaan en dat haar dat uit de vertrouwde dynamiek zou halen van haar relaties. Er komt een periode waarin zij veel ongemak en onzekerheid zou voelen. Vanwege het 'onveilig' voelen in een nieuwe setting. De mensen om je heen zullen je even niet herkennen. Je zult jezelf niet herkennen en je zult echt moeten wennen aan jezelf en dus de mensen om je heen ook. Dat kost even tijd. 'Maar daarna wacht er een beloning', zei ik haar. De beloning van het vrij voelen in deze wereld en een leven met haarzelf als startpunt.
Deze lieve gevoelige dame had zich jarenlang aangepast aan anderen. Was voornamelijk bezig en bezorgd om het welzijn van de mensen om haar heen. Dat was haar leven. En dat brak haar op.
Ze KON niet meer!
 
 
 
 
 
We hebben de neiging andere mensen aan te wijzen als 'schuldige', als we niet lekker in ons vel zitten. Als we bewust worden van het feit dat we niet het leven leiden wat we eigenlijk zouden willen leiden. Vervolgens hebben we de neiging om deze mensen met geweld uit ons leven te verwijderen. Of.... er juist er nog langer in te blijven hangen. Omdat we eenvoudigweg niet in staat zijn om dit patroon te veranderen. Herkenbaar?
 
Wat als ik je vertel dat mensen ons alleen maar 'antwoord' geven op wie wij zijn en hoe wij ons gedragen? Straal je minderwaardigheid uit, dan ontvang je bevestiging van die minderwaardigheid door anderen.
Gedraag je je zo dat je de behoefte van de ander belangrijker vindt dan die van jou? Dan geeft de ander je alleen maar 'antwoord' door zich zo naar jou op te stellen dat je hard werkt om hun behoefte te vervullen.
 
Dus..... Hoe zit dat bij jou en jouw relaties? Waar krijg jij 'antwoord' op middels jouw uitstraling?
 
Hier geef ik je graag de volgende tip die jou zou kunnen helpen om bewuster te worden van dit patroon en hoe je dit kunt doorbreken!
 
 
 
 
 
Wil je meer weten over spiritualiteit en Intuïtief Bewustzijn check dan hier de training Intuïtie en spiritualiteit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed sapien quam. Sed dapibus est id enim facilisis, at posuere turpis adipiscing. Quisque sit amet dui dui.

Call To Action

Stay connected with news and updates!

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.
Don't worry, your information will not be shared.

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.