Gedragen worden door het leven.
Het enige wat je hoeft te doen is 
vertrouwen.

Daar help ik je graag bij!

WEBINARS - EVENEMENTEN.

Vanaf nu geef ik regelmatig webinars over Intuïtie, Soul journey & het Mediumschap. Ik geef veel workshops en jaartrainingen over deze onderwerpen en deze webinars zijn een mooie mogelijkheid om kennis te maken met deze thema's.

Ben je op zoek naar inspiratie, naar helderheid over wie je bent en wat nou het doel is van dit aardse leven?  Maar ook, zou je geïnspireerd willen worden over wat je nou kan met je intuïtie, je ziels-missie of mediumschap? Door mijn dagelijks werk in mijn praktijk weet ik dat we vaak naar het hoe en waarom zoeken. En onszelf onderschatten als het het gaat om Intuïtie en wat we daar zelf mee kunnen.

En we zoeken vaak 'buiten' onszelf. Uit eigen ervaring weet ik dat het vaak lastig is om in verbinding met onszelf te zijn en bewust te worden van het  grotere geheel in ons leven. Ik geloof dat ons leven bedoeld is om te leren en te ervaren. Ik geloof dat de ontwikkeling van je intuïtie, bewust worden van je ziels-missie en het mediumschap je helpen in 

je persoonlijke ontwikkeling.

 

Als je wil ontdekken of je verder wil ontwikkelen kan je je opgeven voor onderstaande interactieve webinars:

Geef je hieronder op!

Webinars - Evenementen

 • 03 jan. 16:00 – 17:30
  zoom
  Het was geen gemakkelijk jaar! En misschien vind je het spannend wat 2021 gaat brengen. Wat we wel kunnen doen is kijken naar wat het ons gebracht heeft. We gaan tijdens deze meditatie/workshop bewust worden van waar jij trots op mag zijn van hetgeen wat je geleerd hebt het afgelopen jaar.
  Delen
 • 14 jan. 20:00 – 21:00 CET
  zoom online
  Op 14 januari a.s. organiseer ik een Gratis lezing Mediumschap & Q&A ' voor de Instagram cursus 'Jij Bent een Medium' die start op 1 februari
  Delen

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy