Soul Fotografie 

Eén van mijn grootste passies. Het zien van iemand en dan vastleggen dat wat ik intuïtief waarneem is altijd weer een magisch proces.

Altijd volmaakt. Ook de verbinding die mensen met elkaar kunnen hebben is op de foto vaak zo zichtbaar…

Al jaren maak ik, wanneer ik de kans heb, foto's van de mensen om me heen. En op de een of andere manier wanneer ik mij (intuïtief) verbind...gebeurt er iets...

 

Ik zie jou en I love it!

Ik zie de ziel, de essentie van iemand.... En dat maakt mij heel blij.  Eigenlijk word ik altijd een beetje verliefd op wie ik dan zie. En dan..... dan voel ik een wederzijdse verbinding, men geeft zich over en ik leg het vast! Magisch! 

Door zo lang werkzaam te zijn in mijn praktijk, waarin ik inmiddels duizenden mensen heb gezien, gecoacht en opgeleid, zie ik direct de unieke schoonheid van een ieder.

Mijn missie is het om mensen te helpen zichzelf te ervaren middels het beeld wat ik van hen vastleg. En ook hen bewust maken van wat de 'weg' is van de ziel. Door het vastleggen op deze manier ervaar en zie jij wie jij bent op een dieper niveau.

 

 

 

 

 

 

15 & 16 juli

Capture Your Soul Sessie & Branding sessies

Een soul reading & een foto-shoot. Samen met iemand of voor jou alleen. Een cadeautje aan jezelf!

Een prachtige en unieke combinatie waarin ik jou/jullie zie! Jou individueel en jullie connectie. 

In de Soul reading vertel ik je wat je hier op deze wereld te doen hebt, waar je talenten liggen, wat je eventueel blokkeert en wat je 'Life Purpose' is in het leven. Daarna leg ik jullie mooie essentie vast. En ontvang je na afloop een Soul Profile met o.a. daarin je mooiste foto's! Als een herinnering, zodat ook jij gaat zien wie jij bent op momenten dat je het zelf even niet voelt.

Een Branding sessie. In deze sessie maak ik foto's van jou voor jouw bedrijf, social media en je website. We hebben een voorgesprek over wat je precies wil. Op de dag zelf schiet ik jou in verschillende settingen voor zoveel mogelijk gevarieerde foto's.

Nieuwe data: 15/16/17 juli

 

Wat houdt het in? 

De sessies duren een uur.  Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en dan krijg je een Soul sessie van ongeveer een half uur, daarna leg ik jou mooie essentie vast. Je ontvangt ongeveer binnen twee weken jouw mooiste foto's. Tevens ontvang je een Soul Profile.

De kosten zijn: 245,- incl btw per persoon als je alleen komt. En 345.- incl btw. voor als je dit samen met iemand wil beleven. Dan komen jullie samen voor één uur. 

*De prijzen zijn iets verhoogd, dit omdat de drukkosten en huur ruimte enorm omhoog gegaan zijn. Je krijgt wel veel meer foto's dan voorheen. Dus kan je ze ook zakelijk gebruiken.

Capture women, love and connection.

Je krijgt een magazine met daarin jouw allermooiste foto's, je zielpad beschreven en jouw persoonlijke affirmaties.

Nieuwe data Capture Your Soul Sessies / Brand foto-sessies

Nieuwe data voor het voorjaar:

14 & 15 juli Eemklooster - Amersfoort 

Je kan hieronder een plek boeken. Je krijgt een link toegestuurd waar je een plek kan boeken via een agenda. Daarna ontvang je een bevestiging en een mail met alle praktische informatie. (check ook je spam)

15/16/17 juli

245,- (2 personen 345,-)

Soul reading & foto-sessie- 1 uur

 • Soul-reading
 • Foto-sessie
 • Opname Reading
 • 20 mooiste foto's in kleur en zwart/wit
 • Magazine met je mooiste foto's, affirmaties en jouw ziels-pad, talenten & kwaliteiten beschreven
 • Voor 2 personen: 
 • Minstens ieder 15 foto's en 5 foto's van jullie samen. In kleur en zwart/wit
 • Ieder een Magazine met je mooiste foto's, affirmaties en jouw ziels-weg, talenten & kwaliteiten beschreven
Ja, ik boek een plek

15/16/17 juli - Branding foto sessie

395,-

Branding foto-sessie

 • Intake voor de foto-sessie, waarin ik met je meekijk naar wat je nodig hebt.
 • Uitgebreide foto-sessie binnen/buiten
 • Goede portretten 
 • Verschillende setting's (bespreken we samen)
 • 100 - 150 foto's te gebruiken voor social media, website en print
Ja, ik boek een plek

connectie, vriendschap & liefde

De unieke connectie vastleggen om altijd weer terug te kunnen zien  

Recensie

Noël Straakenbroek

Een fotoshoot met Carmen is niet in woorden te vatten, maar als ik het moet doen dan is het woord: MAGIE!

Deze hele shoot ontstond met zoveel plezier en enthousiasme; de voorpret was al een feestje! Carmen wilde mij vastleggen op een voor mij zo’n dierbare plek: midden in het bos, dit idee greep ik met beide handen aan. Ik heb nog nooit zo’n moeiteloze fijne shoot meegemaakt met zoveel plezier. In totale ontspanning ontstond het ene na het andere magische beeld: Carmen zag het beeld al intuïtief voor zich en het ontvouwde zich als pure magie in het moment. Deze shoot is een ongelofelijk groot cadeau want Carmen heeft vastgelegd hoe ik wil leven, en omdat het er nu in beeld is… hoef ik het alleen nog maar te doen! Daar herinneren haar foto’s mij dagelijks aan en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

 

IK ZIE, IK ZIE...

Het was op een koude novemberdag dat collega en vriendin Carmen en ik hadden afgesproken in Heidezicht, hier aan de Bussumse hei. We spraken over van alles en ineens zei Carmen: “Zou ik jou een keer mogen fotograferen?”

Fotografie is een grote passie van haar. En ik had al vaak gezien hoe mooi ze mensen weet vast te leggen.

Dus de verleiding was groot om ja te zeggen, maar er was ook een maar…

Ik vind op de foto gaan op zich al ongemakkelijk. En nog moeilijker vind ik het om die foto’s later terug te zien. Dat vertelde ik haar.

“Dat weet ik”, zei ze. “Daarom vraag ik het je ook. Ik zie iets in jou waarvan ik weet dat jij het niet ziet.” ‘Hu?’, dacht ik. ‘Hoe kan dat nou?’  “Het is echt niet eng”, zei ze. “Ik maak mezelf soort van onzichtbaar. En als jij het helemaal niet verwacht… dan leg ik ineens je zieltje vast. Echt Jan, ik zie die hele foto’s al voor me! We hoeven ze alleen nog te maken.” Dromerig keek ze naar buiten.

“Kijk, daar”, wees ze. “Bij die boom, en dan een beetje met je gezicht die kant op en dan het licht zo…” Ik volgde haar blik, maar ik zag niks. Alleen een kale boom in de koude novemberwind.

“Ik ben zo blij dat jij het ook wilt”, zei Carmen blij.

Nou… willen… dat was misschien wat te sterkt uitgedrukt. Het was meer een kwestie van geen weerstand kunnen bieden aan haar enthousiasme. Terwijl ik wist dat het confronterend zou gaan worden.