Soul Fotografie 

Eén van mijn grootste passies. Het zien van iemand en dan vastleggen dat wat ik intuïtief waarneem is altijd weer een magisch proces.

Altijd volmaakt. Ook de verbinding die mensen met elkaar kunnen hebben is op de foto vaak zo zichtbaar…

Al jaren maak ik, wanneer ik de kans heb, foto's van de mensen om me heen. En op de een of andere manier wanneer ik mij (intuïtief) verbind...gebeurt er iets...

 

Ik zie jou en I love it!

Ik zie de ziel, de essentie van iemand.... En dat maakt mij heel blij.  Eigenlijk word ik altijd een beetje verliefd op wie ik dan zie. En dan..... dan voel ik een wederzijdse verbinding, men geeft zich over en ik leg het vast! Magisch! 

Door zo lang werkzaam te zijn in mijn praktijk, waarin ik inmiddels duizenden mensen heb gezien, gecoacht en opgeleid, zie ik direct de unieke schoonheid van een ieder.

Mijn missie is het om mensen te helpen zichzelf te ervaren middels het beeld wat ik van hen vastleg. En ook hen bewust maken van wat de 'weg' is van de ziel. Door het vastleggen op deze manier ervaar en zie jij wie jij bent op een dieper niveau.

Speciaal op 10 juni organiseer ik een speciale 'brand' fotografie dag! Check hier voor meer info!

 

 

 

 

 

 

Nieuwe data in Juni

Capture Your Soul Sessie 

Een soul reading & een foto-shoot. Samen met iemand of voor jou alleen. Een cadeautje aan jezelf!

Een prachtige en unieke combinatie waarin ik jou/jullie zie! Jou individueel en jullie connectie. 

In de Soul reading vertel ik je wat je hier op deze wereld te doen hebt, waar je talenten liggen, wat je eventueel blokkeert en wat je 'Life Purpose' is in het leven. Daarna leg ik jullie mooie essentie vast. En ontvang je na afloop een Soul Profile met o.a. daarin je mooiste foto's! Als een herinnering, zodat ook jij gaat zien wie jij bent op momenten dat je het zelf even niet voelt.

 

Wat houdt het in? 

De sessies duren een uur.  Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en dan krijg je een Soul sessie van een half uur, daarna leg ik jou mooie essentie vast. Je ontvangt ongeveer binnen twee weken jouw drie mooiste foto's. Tevens ontvang je een Soul Profile.

De kosten zijn: 179,- per persoon als je alleen komen. En 279.- incl btw. voor als je dit samen met iemand wil beleven. Dan komen jullie samen voor één uur. 

Capture women, love and connection.

Je krijgt een magazine met daarin jouw allermooiste foto's, je zielpad beschreven en jouw persoonlijke affirmaties.

Nieuwe data Capture Sessies & Brand fotografie

Nieuwe data voor het voorjaar/zomer: 

Na vele verzoeken heb ik weer nieuwe data gepland voor sessies met de doeken setting (zie filmpje hierboven)

18 juni - Katwijk - Surf & Beach 

24 Juni - Eemklooster - Amersfoort 

10 juli Brand fotografie - Amersfoort (klik hier voor meer info)

Je kan hieronder een plek boeken. Je krijgt een link toegestuurd waar je een plek kan boeken via een agenda. Daarna ontvang je een bevestiging en een mail met alle praktische informatie. (check ook je spam)

18 juni Katwijk aan Zee - 1 persoon

179,-

Soul reading & foto-sessie- 1 uur

 • Soul-reading
 • Foto-sessie
 • Opname Reading
 • 3 mooiste foto's
 • Magazine met je mooiste foto's, affirmaties en jouw ziels-weg, talenten & kwaliteiten beschreven
Ja, ik boek een plek

18 juni Katwijk aan Zee - 2 personen

279,-

Soul reading & foto-sessie- 1 uur

 • Soul-reading
 • Foto-sessie
 • Opname Reading
 • 6 mooiste foto's
 • Magazine met je mooiste foto's, affirmaties en jouw ziels-weg, talenten & kwaliteiten beschreven
Ja, ik boek een plek

24 juni Amersfoort - 1 persoon

179,-

Soul reading & foto-sessie- 1 uur

 • Soul-reading
 • Foto-sessie
 • Opname Reading
 • 3 mooiste foto's
 • Magazine met je mooiste foto's, affirmaties en jouw ziels-weg, talenten & kwaliteiten beschreven
Ja, ik boek een plek

24 juni Amersfoort - 2 personen

279,-

Soul reading & foto-sessie- 1 uur

 • Soul-reading
 • Foto-sessie
 • Opname Reading
 • 6 mooiste foto's
 • Magazine met je mooiste foto's, affirmaties en jouw ziels-weg, talenten & kwaliteiten beschreven
Ja, ik boek een plek

connectie, vriendschap & liefde

De unieke connectie vastleggen om altijd weer terug te kunnen zien  

Branding fotografie

Ook fotografeer ik voor je 'brand' en of voor je website.  

Heb je een praktijk en vind je het lastig, die foto's van jezelf en al helemaal om 'zichtbaar' te zijn? Ik snap het. Maar weet je wat het is? Het gaat allemaal om 'resonantie'. Jouw kwaliteiten en talenten zijn te voelen in jouw uitstraling en daardoor 'trek' je mensen aan die bij jou passen. Daarom is het zo belangrijk dat de foto's helemaal kloppen bij wie jij bent.

Zodra mensen op je website komen en je foto ziet, weet men wel of wat jij aanbied 'klopt' bij hen. Dus is het heel belangrijk dat jouw essentie en wat jij de wereld te brengen hebt zichtbaar is. En dat vind ik nou net het allerleukste wat er is. Jouw unieke 'zijn' vast te leggen zodat je de klanten aantrekt die bij jou horen en jij bij hen.

Vooraf doen we een uitgebreide zoom sessie waarin op jouw afstem en kijk naar wat we mogen vastleggen. We bespreken de verschillende settingen en hoe je de foto's kan gaan inzetten. Ik heb verschillende pakketten:

 

Basic fotosessie

195,- ex btw

inclusief:

 • Zoom sessie 30 min.
 • één uur foto-sessie
 • 1 kledingswissel
 • voornamelijk portretten
 • 15 goede foto's

Maximaal fotosessie

395,- ex btw

inclusief:

 • Zoom sessie 60 min.
 • 2 1/2 uur foto-sessie
 • 4 verschillende kledings wisselingen
 • portretten - 4 verschillende settingen - foto's social media
 • 65 goede foto's

Vrijblijvend gesprek 

Als je nog niet helemaal zeker weet wat je wil mag je altijd een vrijblijvend gesprek boeken. Vul hieronder je gegevens in, dan krijg je een mail met een link om een gesprek te boeken.

Recensie

Noël Straakenbroek

Een fotoshoot met Carmen is niet in woorden te vatten, maar als ik het moet doen dan is het woord: MAGIE!

Deze hele shoot ontstond met zoveel plezier en enthousiasme; de voorpret was al een feestje! Carmen wilde mij vastleggen op een voor mij zo’n dierbare plek: midden in het bos, dit idee greep ik met beide handen aan. Ik heb nog nooit zo’n moeiteloze fijne shoot meegemaakt met zoveel plezier. In totale ontspanning ontstond het ene na het andere magische beeld: Carmen zag het beeld al intuïtief voor zich en het ontvouwde zich als pure magie in het moment. Deze shoot is een ongelofelijk groot cadeau want Carmen heeft vastgelegd hoe ik wil leven, en omdat het er nu in beeld is… hoef ik het alleen nog maar te doen! Daar herinneren haar foto’s mij dagelijks aan en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.

 

IK ZIE, IK ZIE...

Het was op een koude novemberdag dat collega en vriendin Carmen en ik hadden afgesproken in Heidezicht, hier aan de Bussumse hei. We spraken over van alles en ineens zei Carmen: “Zou ik jou een keer mogen fotograferen?”

Fotografie is een grote passie van haar. En ik had al vaak gezien hoe mooi ze mensen weet vast te leggen.

Dus de verleiding was groot om ja te zeggen, maar er was ook een maar…

Ik vind op de foto gaan op zich al ongemakkelijk. En nog moeilijker vind ik het om die foto’s later terug te zien. Dat vertelde ik haar.

“Dat weet ik”, zei ze. “Daarom vraag ik het je ook. Ik zie iets in jou waarvan ik weet dat jij het niet ziet.” ‘Hu?’, dacht ik. ‘Hoe kan dat nou?’  “Het is echt niet eng”, zei ze. “Ik maak mezelf soort van onzichtbaar. En als jij het helemaal niet verwacht… dan leg ik ineens je zieltje vast. Echt Jan, ik zie die hele foto’s al voor me! We hoeven ze alleen nog te maken.” Dromerig keek ze naar buiten.

“Kijk, daar”, wees ze. “Bij die boom, en dan een beetje met je gezicht die kant op en dan het licht zo…” Ik volgde haar blik, maar ik zag niks. Alleen een kale boom in de koude novemberwind.

“Ik ben zo blij dat jij het ook wilt”, zei Carmen blij.

Nou… willen… dat was misschien wat te sterkt uitgedrukt. Het was meer een kwestie van geen weerstand kunnen bieden aan haar enthousiasme. Terwijl ik wist dat het confronterend zou gaan worden.