Jij bent Medium

Op 12 & 19 November

Ben je gevoelig en weet je dat er meer is? En zou je je meer willen verdiepen in de intelligentie om ons heen, zodat je het leven bewuster kan gaan leven?

Jij bent een medium! Ja, jij! Hoe ik dat zo zeker weet? Wij zijn geen mensen die leuk spiritueel doen, maar spirituele wezens in menselijke en aardse situatie. ( met dank aan de quote van Pierre Teilhard de Chardin). Dat betekent dus dat we allemaal de spirituele wereld kunnen waarnemen en bewust kunnen worden van het grotere geheel. Ik geloof zelfs dat dat één van je levenstaken is, bewust worden van dat grotere geheel. Het hoe en waarom.

Het mediumschap wordt al van oudsher een beetje speciaal gemaakt. Een medium.... Op een voetstuk...uitverkorene, een speciaal en alleswetend wezen. Allesbehalve lieve mensen!

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Ik kijk graag met je mee om te kijken of deze jaartraining geschikt is voor jou en of het helemaal bij je past.

Yes, ik wil graag een vrijblijvend gesprek!

Het jaar is opgebouwd uit verschillende thema’s en zal een mix zijn tussen Mediumschap, healing en spiritualiteit. Het leert je vanaf het begin alle basis technieken 

en theorie van het Mediumschap en healing. Deze training kenmerkt zich door de combinatie van spirituele innerlijke ontwikkeling en het mediamieke, wat wij allen van nature in ons hebben. Tevens is er een online gedeelte waarin je thuis met praktische oefeningen aan de gang kan gaan!

Wie ben je en hoe sta je in de wereld? Mijn mening is dat de combinatie van innerlijke ontwikkeling en mediamieke training je een heel sterkte basis geeft als mens. Je wordt bewuster van wie je bent. En leert meer vertrouwen op wie je bent! Mijn intentie is niet om je in een jaar klaar te stomen als medium, maar juist je te leren jouw eigen mediumschap in je leven te integreren. Zo heb ik vele coaches, therapeuten, artsen, advocaten en ook rechters mogen helpen bij ontdekken en ontwikkelen van hun mediumschap. Om zo hun kennis en het mediamieke te combineren. 

Elke dag zal in het teken van een thema staan. Thema’s die je mediumschap zal verdiepen en je spirituele bewustzijn zal vergroten. 

Thema’s die o.a. aan bod zullen komen zijn:

 • Wat is energie en hoe leer je je te openen en af te sluiten.
 • Heldervoelen/helderzien/helderweten helderhoren etc.
 • Verschillende technieken van het mediumschap.
 • Healing, de basis & Geschiedenis
 • Kleurenleer en de betekenis
 • Demonstratie technieken, beginselen.
 • Filosofie
 • Wie ben jij en hoe ga je met jezelf om.
 • Gidsen, wie zijn er bij je en waarom
 • Healing in praktijk
 •  Waarom zijn we hier en voor wat? 

Kosten: € 999,95 incl. BTW. Het lesgeld mag ook per lesdag worden betaald. Dan betaal je € 109,95 incl. BTW en extra administratiekosten per lesdag, inclusief lesmateriaal, online opdrachten & drie keer één op één persoonlijke Coaching.

Aantal lesdagen: 10 dagen per jaar

Start:  Vrijdag 24 September

Data: 24/09 - 08/10 - 5/11 - 10/12 - 14/01 - 11/02 - 11/03 - 08/04 - 13/05 - 10/06

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Lokatie: Harderwijk

Wil je meer weten of een vrijblijvend een gesprek om te kijken of deze training geschikt voor je is? Laat het me weten.

Yes, ik geef me op