lezing & demonstratie mediumschap

Een avond met Carmen

Graag wil ik je laten ervaren dat er meer is in het leven. Je laten weten dat je geliefden niet weg zijn, maar altijd bij ons. Maar dat niet alleen. Deze avonden zijn er ook voor jou om alles te vertellen over hoe dit nu werkt.

Hoe maak je contact met overleden dierbaren? Wat is het nut en waarom willen ze jou die verbinding laten ervaren?

Maar ook geef ik je een ervaring om zelf te voelen dat jouw geliefden bij je zijn. Dit beloofd een heel bijzondere avond te worden.

Lezing & Demonstratie Mediumschap

Een demonstratie mediumschap; het contact maken met een overleden dierbare voor iemand die aanwezig is tijdens de demonstratie, is altijd een hele bijzondere ervaring. Dat het leven doorgaat en iemand niet 'weg' is is altijd een heel helende ervaring.

En na jarenlange ervaring weet ik dat onze overleden geliefden niet alleen komen voor de ontvanger, maar ook voor het collectief. Dus ook voor alle aanwezigen in de zaal. De boodschappen die doorkomen zijn dus voor ons allemaal, met de bedoeling ons te inspireren, onze harten te raken en ons bewust te maken van het kostbare en het bijzondere leven dat wij hebben.

Ook krijg ik heel wat jaren regelmatig de vraag; 'Wat jij doet? Kunnen dat alleen bijzondere mensen, de 'uitverkorenen'...?' Nee, lieve mensen. Wij kunnen allemaal ervaren dat onze overleden geliefden bij ons zijn. Er is meer in het leven en er is een intelligentie waar wij in leven. Ons leven doet er toe en heeft een diepere bedoeling.

Ben je zelf ook gevoelig? Weet je dat er meer is, maar weet je niet zo goed hoe het werkt en zou je daar meer over willen weten? Dan is deze avond een uitgelezen kans om te ervaren dat de spirituele wereld dicht bij ons is.

Op deze speciale avonden geef ik ook een lezing en vertel ik je hoe het allemaal werkt. Hoe de spirituele wereld met ons werkt en wat hier nou eigenlijk de bedoeling van is. Naast dat het informatief is wil ik je ook deze avond laten ervaren dat er meer is in het leven.

Data volgt snel

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden