Workshop 'Ontdek je Intuïtie' 24 juni & 1 Juli

 

Intuïtie is iets wat we allemaal van nature hebben, maar we weten vaak niet wat er mee kunnen en of we er wel op kunnen vertrouwen.

Ben je gevoelig en misschien wel hoog-sensitief? Werk je veel met, voor en in dienst van mensen? Sta je dus continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken? Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken en prikkels die je opdoet? Of gevoelens die je oppikt en of overneemt? En raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt' en put het je vaak helemaal uit.

Hoog tijd om bewust te worden van hoe energie werkt en hoe je de regie leert nemen over je energie en je intuïtie.

HET MEDIUMSCHAP HEBBEN WIJ VAN NATURE IN ONS.

In deze workshop leer ik je alles over hoe het mediumschap nou precies werkt. Op een heel nuchtere en concrete wijze laat ik je het mediumschap ervaren en je bewust te maken van 'Jouw' persoonlijke mediumschap.

Ik leer je het verschil tussen energie van mensen, plekken en objecten hier op aarde, maar ook  van onze dierbaren om ons heen. Het is voor een ieder mogelijk hen waar te nemen. Ik laat je bewust worden van deze waarneming. ​

En...(heel belangrijk) Ik leer je te vertrouwen. Vertrouwen op het grotere geheel en jezelf, op wie jij bent!

Het mediumschap is niks anders dan een bewustzijn dat wij allen in ons hebben en zodra wij het ontwikkelen en er bewust van worden kan het een enorme toevoeging zijn aan de kwaliteit van ons leven. Waarom? Het geeft je een beter begrip van het geheel, van jezelf en de mensen om je heen.

Daarom deze workshop. Het geeft je de kans om eens te proeven en te ervaren hoe het sensitieve, de verbinding met het grotere geheel werkt. 

Deze workshop duurt twee dagen van 10.00 - 16.00 uur en kost 195,-

  • Ebook: offline & online,
  • Meditaties die je kan downloaden
  • Een persoonlijk mini reading over wie jij bent en wat jij met het mediumschap zou kunnen.

 

Yes, ik geef me op