Werk met mij

 

Mijn werk uit zich op veel verschillende manieren. Al twintig jaar ben ik werkzaam in mijn praktijk. Ik geef consulten zowel zakelijk als aan particulieren. Ik bied coachingstrajecten aan om mensen te helpen constructieve en structurele veranderingen te maken.

Ik geef les op het gebied van persoonlijke, intuïtieve, spirituele en mediamieke ontwikkeling. Dat doe ik ook onder andere op de Soul & Intuition Academy, maar ook op scholen, zorginstellingen en bedrijven. 

Ik geef regelmatig lezingen, demonstraties en webinars om mensen bewust te maken van hun intuïtieve kant.

En ik fotografeer..., ik 'zie' de ziel en hou altijd van wat ik zie. Als ik het dan nog mag vastleggen is het voor mij compleet! Doordat ik het vastleg is het voor mensen altijd een ervaring van het zichtbaar worden van wie zij 'zijn'.

Mijn missie is het om spiritualiteit op een zo laagdrempelige manier te brengen. Ik wil zo veel mogelijk mensen inspireren om te leren vertrouwen op hun prachtige essentie.

CONSULTEN & COACHING

Eén van de leukste dingen van mijn werk vind ik consulten geven. Ik vind het prachtig om mensen te helpen bewust te maken wie zijn in essentie zijn. 

Lees meer

OPLEIDINGEN & WORKSHOPS

Ik geef verschillende opleidingen, workshops en training op het gebied van persoonlijke,  intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. 

Lees meer

FOTOGRAFIE

Een grote passie waarbij ik iemand echt mag zien en vastleggen. Dat wat ik intuïtief waarneem en vastleg is een magisch proces. Voor jou als voor mij!

Lees meer

EVENEMENTEN & WEBINARS

Ik geef verschillende opleidingen, workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke, intuïtieve en mediamieke ontwikkeling. 

Lees meer

Marjo

Wat een prachtige boodschappen heb je mij gegeven! Veel dingen voelde ik al, maar jij gaf er de juiste woorden aan. Iedere keer als ik de opname terug luister, hoor ik nieuwe dingen, andere nuances of komen er weer andere delen naar de voorgrond.
En de foto's, prachtig. Jij hebt het voor elkaar gekregen dat ik op een andere manier naar mezelf ben gaan kijken, andere aspecten van mezelf kan zien. 

Ellen Beuling

Voor mij is Carmen een docente die met hart en ziel lesgeeft in het mediumschap. Het is haar passie en dat straalt ze uit naar de deelnemers. Ze is een creatieve denker die steeds aan de hand van haar intuïtie en ingevingen haar programma bepaalt. Op maat voor de groep. Ze voelt goed in en aan wat op dat moment passend is. Experimenten horen erbij! Ook geeft ze tussentijds feedback en korte consulten aan haar studenten. Het is de inhoud, de praktische aanpak en de afwisseling van thema’s en onderwerpen die de opleiding aantrekkelijk maakt.

Sandra Seegers

Nog sprakeloos ben ik.....Ik heb mijn vader echt gevoeld vanavond. Je was spot on en ik 'weet' nu echt dat hij bij me is. De liefde gaat echt door en blijft bestaan. Dat is zo'n enorme troost!

Dank je wel lieve Carmen.