Een 'Soul' box voor jou....

 

'Your Soul Knows'.....Jij weet heel goed van binnen wat jij nodig hebt. Alle antwoorden zitten in jou. Jij hebt het vermogen om af te stemmen op je intuïtie en precies die inspiratie die jij nodig hebt. Het enige wat jij hoeft te doen is je af te stemmen.

Dit is een uniek cadeau voor jezelf of voor iemand die je iets heel persoonlijks wilt geven. Een houten hart inclusief 80 gepersonaliseerde, op naam geschreven, boodschappen! 

Voor diegene die inspiratie kan gebruiken of voor iemand die je gewoon heel lief vindt, die inspiratie kan gebruiken of die je gewoon iets bijzonders wilt geven!

Als je dit cadeau koopt voor jezelf of voor een ander, dan krijg je ook gratis toegang tot een online afstemming / visualisatie. Met deze oefening kom je nog beter in verbinding met jouw intuïtieve 'weten'. 

 

HOE WERKT HET?

 

Het meest persoonlijke cadeau ooit!

Je bestelt de 'Soul' box en je vult alle gegevens in.

Let op: Je kan kiezen speciaal op naam met een persoonlijke boodschap van jou of zonder naam of boodschap.

Als je ervoor kiest om het aan iemand anders te geven, dan kun je er ook nog voor kiezen om een persoonlijke boodschap toe te laten voegen. Jouw gewenste boodschap kun je invullen in het lege tekstveld, drukken wij af en wordt toegevoegd aan het hart. De circa 80 boodschappen worden speciaal op naam gemaakt zodat elke boodschap persoonlijk gericht is aan de ontvanger.

Daarna maken wij jouw 'Soul' box met heel veel liefde klaar en sturen het naar degene aan wie jij het wilt geven.

Als hij/zij het heeft ontvangen krijgt diegene een mail met de uitnodiging voor het online gedeelte en kan men de afstemming downloaden. Als dat toch geen geweldig en heel persoonlijk cadeau is! 

Omdat dit product met heel veel liefde 'handmade' is duurt het ongeveer 3 tot 6 dagen voordat de Soul-box bij je ontvanger is.

Ja, ik wil een gepersonaliseerde 'Soul' box voor mijzelf
Ja, ik geef een gepersonaliseerde 'Soul' box cadeau