Demonstratie Mediumschap in de Jimmy Woo 

 
met Carmen Vreeburg en Liesbeth Jusia 

Donderdag 23 juni - 20.00 - 21.30 uur (inloop 19.30)

Ja, want spirit is overal! Niet alleen bij je thuis of in een kapel. Waar mensen zijn, is spirit. En dat kan dus overal zijn! Vandaar deze unieke avond in Jimmy Woo!
 
Wij volgen de soms behoorlijk up tempo beat van spirit en luisteren naar enkele verhalen van overleden dierbaren. En uit deze berichten blijkt dat wij nooit alleen zijn en dat zij ons blijven volgen en steunen - waar wij ook zijn en wat wij ook doen. De liefde en het leven gaan door, de connectie blijft en wordt soms zelfs sterker. 
Deze avond gaat vooral over het leven vóór de dood: je bewust maken van jouw leven hier en nu. Wat is jouw essentie, jouw spirit, en hoe geef je daaraan uitdrukking? En hoe verbind jij je met jezelf en anderen?
 

Iedere avond is speciaal en inmiddels hebben wij op vele, bijzondere plekken in Nederland deze avonden mogen organiseren. Binnenkort dus…. 

Wij zijn allebei no nonsens mediums met jarenlange ervaring en wij weten waar het in het mediumschap echt om draait: verbinding en (self)healing. En het is aan ons om de gedachten en gevoelens van overledenen op een nuchtere, toegankelijke manier over te brengen, met bezieling, respect en humor. 
 
Jimmy Woo
Korte Leidsedwarsstraat 18, Amsterdam

Datum: donderdag 23 juni, 19.45-21.30 (inloop vanaf 19.30)
Kosten: EUR 17,50
Ja, wil ik bij zijn!

 'Love Like Live will never Die'