Workshop 'Ben ik een Medium' - Kennismaken met Mediumschap

3 december

Een kennismaking met het Mediumschap!

Jij bent een medium! Ja, jij! Hoe ik dat zo zeker weet? Wij zijn geen mensen die leuk spiritueel doen, maar spirituele wezens in menselijke en aardse situatie. (met dank aan de quote van Pierre Teilhard de Chardin). Dat betekent dus dat we allemaal de spirituele wereld kunnen waarnemen en bewust kunnen worden van het grotere geheel. We hebben allemaal de mogelijkheid om het mediumschap te ontdekken. Een ieder op zijn eigen manier.

Het mediumschap wordt al van oudsher een beetje speciaal gemaakt. Een medium.... Op een voetstuk...uitverkorene, een speciaal en alleswetend wezen. Allesbehalve lieve mensen! Check hier onder en doe de test om te kijken hoe mediamiek jij bent!

HET MEDIUMSCHAP HEBBEN WIJ VAN NATURE IN ONS.

In deze workshop leer ik je alles over hoe het mediumschap nou precies werkt. Op een heel nuchtere en concrete wijze laat ik je het mediumschap ervaren en je bewust te maken van 'Jouw' persoonlijke mediumschap.

Ik leer je het verschil tussen energie van mensen, plekken en objecten hier op aarde, maar ook  van onze dierbaren om ons heen. Het is voor een ieder mogelijk hen waar te nemen. Ik laat je bewust worden van deze waarneming. ​

En...(heel belangrijk) Ik leer je te vertrouwen. Vertrouwen op het grotere geheel en jezelf, op wie jij bent!

Het mediumschap is niks anders dan een bewustzijn dat wij allen in ons hebben en zodra wij het ontwikkelen en er bewust van worden kan het een enorme toevoeging zijn aan de kwaliteit van ons leven. Waarom? Het geeft je een beter begrip van het geheel, van jezelf en de mensen om je heen.

Daarom deze workshop. Het geeft je de kans om eens te proeven en te ervaren hoe het sensitieve, de verbinding met het grotere geheel werkt.

Thema's die aan bod komen:

  • Hoe werkt het mediumschap?
  • Je zintuigen ontdekken, hoe uit het mediumschap zich bij jou?
  • Speciale meditaties om verbinding te maken met spirit.
  • Hoe sluit je je af van de verschillende energie vormen die je waarneemt? 

Deze workshop duurt één dag van 10.00 - 16.00 uur en kost 85,- en is inclusief:

  • Praktijk les dag
  • E-book online
  • Meditatie die je kan downloaden
  • Een persoonlijke mini reading over wie jij bent en wat jij met het mediumschap zou kunnen.
  • Koffie & thee

 Locatie: Amersfoort

Yes, ik geef me op