Gedragen worden door het leven.
Het enige wat je hoeft te doen is 
vertrouwen.

Daar help ik je graag bij!

OPLEIDINGEN - WORKSHOPS - TRAININGEN

Wat betekent intuïtie & spiritualiteit voor jou?

Niks leukers vind ik het om mensen bewuster van hun intuïtie te laten worden. Ik ben er van overtuigd dat als je je intuïtie ontwikkeld jij nog meer jij wordt!!

Speciaal voor jou heb ik deze Workshops ontwikkeld.

 

Je intuïtie ontwikkelen, ontdekken wat spiritualiteit voor jou betekend, of je mediumschaps talenten onderzoeken? 

Heerlijk vind ik het om les te geven! Het is zo mooi om te zien als mensen leren bewust te worden van wat hun intuïtie voor hen kan betekenen. Balans te vinden tussen ratio en gevoel en ervaren wie ze werkelijk zijn.

 

Zodat men meer leert vertrouwen op hun eigen intuïtie en levenspad. Het magische vind ik als mensen beseffen en voelen dat ze zelf de regie van hun leven in handen hebben door te handelen naar wat hun intuïtie hen ingeeft.

 

Ik geef verschillende workshops op het gebied van Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling, Mediumschap & Online Spirituele Innerlijke ontwikkeling.

Opleidingen & Workshops

 • Jaartraining Intuïtie & Spiritualiteit 

   8 Januari '21

  Ben je gevoelig en misschien wel hoog-sensitief? Werk je veel met, voor en in dienst van mensen? Sta je dus continu in contact met veel verschillende vormen van energie en dynamieken? Raak je vaak overwhelmed van alle indrukken die je opdoet?

  Gevoelens die je oppikt en of overneemt? En raak je jezelf daardoor nog wel eens een beetje 'kwijt' en put het je vaak uit.

  Tijd om te snappen hoe wij in elkaar zitten en de regie te nemen over onze gevoeligheid en intuïtie!

 • Jaartraining Mediumschap & Spiritualiteit 

  start 24 september

  24 September start er weer een nieuw jaar van de training Mediumschap & Spiritualiteit.

  Ben je gevoelig en weet je dat er meer is? En zou je je meer willen verdiepen in de intelligentie om ons heen, zodat je het leven bewuster kan gaan leven? Deze training is bedoeld voor diegene die zich willen ontwikkelen op zowel intuïtief, innerlijk, en op ziels niveau. Wij hebben allemaal het mediumschap in meer of mindere mate in ons. Het is onze natuur.

  Het ontwikkelen van het mediumschap brengt je dichter bij jezelf en jou levens bestemming.

 • Workshop met Lynn Cottrell

  6 & 7 Maart '21

  In dit weekend ga je je mediamieke potentieel ontdekken in creatief opzicht!

  Wij zijn allemaal creative scheppende wezens en we kunnen allemaal geïnspireerd creeeren.

   

  De kracht van die creativiteit hangt af van de kwaliteit van verbeelding, intuïtie en inspiratie.

  Dit weekend zullen we aan deze aspecten werken om de ziel haar innerlijke verborgen creativiteit

   

  Creativiteit spreekt tot ons in de talen van poëzie, filosofische kunst, kleuren en mediamieke inspiratie. Doe mee dit weekend om jouw manier te ontdekken waarop je ziel zich in creatie manifesteert!

WORKSHOPS

Laat je inspireren

tijdens mijn workshops.

Ik geef verschillende workshops op het gebied van Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling, Mediumschap & Online Spirituele Innerlijke ontwikkeling.

FOLLOW ME HERE

 • Instagram
 • YouTube
 • Facebook
 • Twitter

1/1

Gedragen worden door het leven.
Het enige wat je hoeft te doen is 
vertrouwen.

Daar help ik je graag bij!

 Intuïtie training op je werk

Werk je veel met mensen en is verbinding met mensen essentieel op de werkvloer? Dan zal je het soms best lastig vinden om de balans te vinden tussen ratio en gevoel. Iedereen is gevoelig en een ieder heeft een natuurlijke intuïtie. Maar er wordt vaak veel van je verwacht. Je hebt je kennis vanuit je vakgebied, je hebt te maken met protocollen en belangen. Hoe zorg je er nou voor dat jij in elk geval in balans bent?

Je kunt op verschillende manieren beslissingen nemen

en handelen. Belangrijk is daarbij onderscheid te maken tussen twee uitersten, namelijk je ratio en je intuïtie.

Het één is niet beter dan het andere. Sterker nog, je hebt ze beiden nodig want ze versterken elkaar. Daarom heb ik de online Intuïtief Bewust training ontwikkeld. Om juist de balans te vinden

Intuïtie maakt deel uit van je totale intelligentie. Die bestaat zowel uit cognitieve redenatie, lichamelijke sensatie, spiritueel weten en intuïtief aanvoelen. Je volledige intelligentie komt tot stand door op alle vlakken bedreven te zijn. Je ‘grotere weten’ is eindeloos veel groter dan uitsluitend het weten dat je in je hoofd hebt. 

Vaak zie ik dat mensen zich voornamelijk cognitief hebben ontwikkeld en het intuïtieve meestal links laten liggen. 

Met tot gevolg dat mensen meer frustraties ervaren op de werkvloer, minder zelfvertrouwen hebben over hun kunnen en daardoor minder makkelijk met anderen in verbinding kunnen zijn.

Sinds drie jaar werk ik met regelmaat voor ROC scholen en voor zorginstellingen, waaronder 's Heeren Loo. En ik zie dat deze trainingen een enorm verschil maken.

Mijn ervaring is dat als mensen zich meer intuïtief ontwikkelen, men beter leert woorden geven aan wat ze voelen met als gevolg zij zich ook beter kunnen uiten middels het verstandelijke.

En dus nog beter uiting kunnen geven aan hun talenten en kwaliteiten. 

De maatschappij zoals wij deze dagelijks ervaren is gericht op het handelen vanuit het denken. We hebben allemaal wel eens beseft: 'Ik wist het wel dat....' of 'mijn onderbuik gevoel vertelde me...' En toch hebben we dat genegeerd. Het gevoel dat er was, is snel routinematig opzij geschoven, terwijl juist dat in combinatie met je cognitieve vaardigheden zo effectief kan zijn.

In deze training leert men hoe intuïtie en energie nou precies werkt. Men leert het onderscheid  te maken tussen het waarnemen van het eigen gevoel en emoties en die van de ander. Daardoor wordt geleerd te handelen vanuit intuïtieve waarneming, maar altijd in combinatie met het cognitieve bewustzijn. Met leert makkelijker woorden te geven aan wat men voelt. Daardoor ontstaat er meer vertrouwen en bewustzijn over zichzelf, maar ook in contact en de verbinding met de ander.

Men gaat ervaren hoe intuïtie als kompas gebruikt kan worden, zo dat er een duidelijk innerlijk beeld ontstaat van de situatie waarna direct het denken effectief wordt ingezet om actie te ondernemen.

Deze training kenmerkt zich door het persoonlijke aspect dat veel aandacht krijgt. Ik zie elke deelnemer en geef hen een basis mee zodat diegene een positieve kijk heeft over wie hij of zij is, waarom ze het werk doen wat ze doen en ook wat ze de wereld vanuit hun ontwikkelde inzicht over zichzelf te geven hebben.

Zodat men vanuit de eigen bron het team en haar teamleden kan versterken.

Informeer hier naar de mogelijkheden!

Gedragen worden door het leven.
Het enige wat je hoeft te doen is 
vertrouwen.

Daar help ik je graag bij!

Voor mij als teammanager is het belangrijk te werken vanuit gevoel en intuïtie. Uiteraard gebruik ik daarin ook altijd mijn hoofd. Echter de verbinding met mensen (en dus ook  met collega’s) lukt mij pas als ik vanuit mijn gevoel luister en in gesprek ga  met hen.

 

Bovenstaande gun ik mijn collega’s ook. In de verbinding met elkaar, maar ook zeker in de verbinding die ze hebben met de student. 

Wat mij betreft was de training succesvol. Mijn collega’s dachten daar zeker ook zo over.

- Inge van Dillen

Team manager ROC van Twente

Voor mij als senior groepsleider bij 'S Heeren Loo, werk ik veelal vanuit mijn gevoel. Ik ben goed opgeleid en dat is ook heel belangrijk in mijn werk. Toch combineer ik dat met mijn intuïtie. Zeker in verbinding met de client.

Ik merk dat het zo'n fantastisch middel is die we allemaal hebben, alleen nog niet altijd weten hoe te gebruiken en er bewust van te worden. 

Sinds ik trainingen hierin gevolgd heb bij Carmen, leer ik hier steeds meer bewust van te worden en steeds beter te luisteren naar mijn intuïtie. Dat voelt als een verlossing, omdat dingen heel vaak vanzelf gaan.

- Suzan Oude Essink

Senior groepsleider 'S Heeren Loo

Als hulpverlener/werker moet je voortdurend putten uit je eigen ‘ gereedschapskoffer’ Je bent je eigen instrument.

Naast het werken vanuit je ratio - ( kennis, systemisch werken, hoe ben je opgeleid) - gaat het in contact zijn met een ander ook over

verbinding maken en gevoel. 

Het vraagt het in-tunen op dat wat die ander van jou nodig heeft aan hulpverlenerschap.

Hierin bewust zijn van je intuïtie is een grote extra tool in het hulpverlenerschap naar die ander. 

Ik heb ontzettend veel aan de training gehad!

- Karin Groenveld

Senior groepsleider 'S Heeren Loo

© 2021 Soulconsultancy - Soul & Intuition

Design Noella Staakenbroek 

Uitvoering  Peggyleenders.nl -  www.peggyleenders.nl

Fotografie Lotte Manou en Saskia Beek

- Contact - Privacy