Workshops

Wat betekend intuïtie & spiritualiteit voor jou?

Niks leukers vind ik het om mensen bewuster van hun intuïtie te laten worden. Ik ben er van overtuigd dat als je je intuïtie ontwikkeld jij nog meer jij wordt!!

Speciaal voor jou heb ik deze Workshops ontwikkeld

 

 Je intuïtie ontwikkelen, ontdekken wat spiritualiteit voor jou betekend, of je mediumschaps talenten onderzoeken? 

Heerlijk vind ik het om les te geven! Het is zo mooi om te zien als mensen leren bewust te worden van wat hun intuitie voor hen kan betekenen. Balans te vinden tussen ratio en gevoel en ervaren wie ze werkelijk zijn.

 

Men meer leert vertrouwen op hun eigen intuïtie en levenspad. Het magische vind ik als mensen beseffen en voelen dat ze zelf de regie van hun leven in handen hebben door te handelen naar wat hun intuitie hen ingeeft.

 

Ik geef verschillende workshops op het gebied van Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling, Mediumschap & Online Spirituele Innerlijke ontwikkeling.

Your Soul Purpose Workshop

met Debra Chalmers

5 & 6 Juni - Noordwijk

Ben je klaar voor 'Jou'?

Wat is jouw Soul Story?

Wat heb jij de wereld te brengen?

Jij bent uniek en jij hebt jouw unieke 'Soul Color' waarmee jij iets in de wereld neer te zetten hebt. 

Bijzonder exited ben ik over deze workshop. Hier komen al mijn passies samen! In mijn werk mag ik dagelijks mensen zien en hen helpen hun zielsessentie te laten ervaren. Dit in combinatie met fotografie leg ik datgene vast wat ik altijd zo mooi vind om te zien....De ziel... Ik word altijd een beetje verliefde op schoonheid die ik ervaar! En helemaal als ik dat mag vastleggen. 

Vind je ook dat 2020 jouw jaar mag worden? Heb je behoefte aan eindelijk te leven wie jij bent?

Misschien ben je al een tijdje bezig met het ontwikkelen van je spiritualiteit en intuïtie?  Heb je verschillende workshops en of trainingen gedaan, maar ben je nog een beetje zoekende naar hoe je daar uitdrukking aan geeft in het dagelijks leven en hoe je dat in de wereld zet?  

 

ij bent uniek en jij hebt jouw unieke 'Soul Color'. Je hebt de wereld iets te bieden, iets te vertellen. Dat is mooi! Maar zoals je weet start alles bij jezelf... En juist dat gaan we koesteren ,voeden en naar buiten brengen. Tot slot krijg je een mini Soul fotoshoot, waarin ik jou ziels-essentie vast ga leggen.

 

Naast het feit dat ik je twee dagen leer bewust te worden van jouw purpose, je tips en tools geef om in verbinding te blijven met jouw essentie, krijg je na afloop drie prachtige foto's die jouw essentie laten zien en nog een 'Soul Profile'!

Een  mini reading waarin ik op je 'intune'  en je vertel wat jouw unieke Soul plan/profile is. Je krijgt helder wat jij te doen hebt op deze bijzondere wereld! Deze twee dagen zijn bedoeld als een 'boost & meer zelfbewustzijn' voor jou!​ 

Ja, ik wil meer weten over workshops

Reeenbergerhout 9, 3845 JB,Harderwjk carmen@soulandintuition.com

  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

#Soulconsultancy

Fotografie: Lotte Manou - Saskia Beek

vormgeving:Carmen Vreeburg - Logo: Noella Sterck Design

© 2019 Soulconsultancy - Soul and Intuition - Contact

- Privacy