Paul Jacobs in Nederland

21-24 februari

Komt Internationaal medium Paul Jacobs en mijn goede vriend weer naar Nederland!

Voor twee workshops & een demonstratie Mediumschap! Wat kijk ik hier naar uit!

over paul jacobs

Internationaal Medium

Paul is een spiritualist sinds 1983. De eerste spirituele kerk die hij bezocht was Wolverhampton SNU Church, in de West Midlands, Engeland. In zijn eigen woorden: "Het was als thuiskomen." Hij herkende dat hij iets had gevonden, maar wist niet wat het was.

De dame die die eerste dienst deed, was niemand minder dan Pauls eigen oudtante, Lavinia, die hij al jaren niet meer had gezien. Niet wetende dat ze een medium was, kwam het als een verrassing!

Een paar maanden later stelde Lavinia Paul voor aan Gordon Higginson. Gordon was niet alleen president van de kerk, maar ook president van de Spiritualists' National Union, directeur van het Arthur Findlay College en een van de beste allround mediums van de 20e eeuw.

Paul zijn ontwikkeling

Vanaf die tijd werd Gordon een persoonlijke vriend en mentor in het lesgeven.  Paul's eerste openbare demonstratie kwam in 1990 na 7 jaar intensieve ontwikkeling onder leiding van Gordon. De volgende 2 jaar bestond het grootste deel van zijn openbare werk uit gecombineerde demonstraties met Gordon en Simon James, die ook onder Gordons leiding stond.

1993 was een heel belangrijk jaar voor Paul. In dit jaar werd hij tutor aan het wereldberoemde Arthur Findlay College. Dit was een grote stap voorwaarts, want de afgelopen 6 jaar organiseerde hij cursussen, nu moest hij ook lesgeven. Gordon overleed en Paul nam het over als president van Longton Church. Hij gaf ook zijn bedrijf op om een ​​professioneel medium te worden.

Sindsdien reist hij de hele wereld over als medium. Geeft hij nog steeds les aan het Arthur Findlay College in Engeland. Hij geeft les, consulten en lezingen. En ik ben dan ook heel blij dat hij in februari naar Nederland komt.

Paul & Carmen in gesprek over Mediumschap

Ik hou van Paul zijn visie en zijn pure passie voor het Mediumschap. In dit gesprek verteld hij over de 'Intentie' waarmee je het mediumschap uitoefent. 

 

workshops met Paul Jacobs

21 & 22 - 23 & 24 februari

De workshops vinden plaats in Amersfoort en zijn van 10.00 uur - 17.00 uur. Inclusief koffie, thee & snacks. De kosten zijn 185,- per workshop.

21 & 22 Februari - The Professional Medium 

Twee-daagse workshop voor degenen die behoefte hebben aan verdieping in hun mediumschap. Je hebt al heel wat jaren training gehad. Misschien werk je er al mee (niet verplicht) en 
je wil graag meer verdieping in demonstraties en privé-sessies. Laat je stretchen door deze geweldige leraar!
Dan zijn deze twee dagen helemaal iets voor jou!

21 & 22 februari. 10.00 uur - 17.00 

Ja, wil ik bij zijn!

23 & 24 Februari - The Next Step

Twee-daagse workshop voor een ieder die graag verdieping zoekt in zijn/haar ontwikkeling. Je hebt al wat training gehad en je wil graag eens les van Paul Jacobs hebben. In deze twee dagen ga je heel veel praktische oefeningen doen om jouw potentieel naar buiten te brengen. Zitten met spirit, lezingen, praktische oefeningen en nog veel meer. ( alle niveaus')

23 & 24 februari. 10.00 uur - 17.00

Ja, wil ik bij zijn

23 Februari Demonstratie Mediumschap

Op 23 februari geven Paul Jacobs en ik samen een demonstratie mediumschap. Op deze bijzondere avond maken wij contacten met overleden dierbaren. We mogen de liefde en het leven doorgeven.  Een avond als deze is met Paul altijd een enorme belevenis. 

23 februari Aanvang: 20.00 uur - 22.00 uur

Locatie: Kapel Eemklooster in Amersfoort

Aanmelden demonstratie Paul Jacobs

Hier kan je je alvast aanmelden voor de demonstratie met Paul Jacobs op 23 februari. Je ontvangt een automatische bevestiging (check ook je spam)