mediumschap & healing

Opleiding Mediumschap & Healing

Ook jij bent mediamiek! Het mediumschap is iets wat wij allen van nature hebben, maar door het leven heen een beetje vergeten zijn. Op een nuchtere en praktische wijze het mediumschap ontwikkelen brengt ons dichter bij onze essentie. 

26 september start er nog een nieuwe groep van de opleiding Mediumschap & Healing

Op donderdag 26 september start er weer een nieuw jaar van de drie-jarige training  Mediumschap & Healing.

Wij hebben allemaal het mediumschap en healing in ons. Het is onze natuur. Soms zijn we er meer of minder bewust van. Mijn overtuiging is dat het ontwikkelen van het mediumschap je dichter bij jezelf en jouw levensbestemming brengt. Omdat je een beter begrip krijgt over jouw leven hier en hierna.

Het mediumschap is een expressie van je ziel, van wie jij in essentie bent. Wij hebben allemaal een verbinding met de spirituele wereld en dus kunnen wij het allemaal leren te ontwikkelen.

Het is een prachtige tool om dichter bij jouw ware essentie te komen! Daarnaast kan je het ook goed gebruiken in je werk als coach of  therapeut, maar eigenlijk is deze opleiding geschikt voor iedereen.

Opleiding Mediumschap & Healing

 

Deze geaccrediteerde opleiding is een drie-jarige opleiding, maar kan per jaar gevolgd worden. Elk jaar is opgebouwd uit verschillende thema’s en zal een mix zijn tussen Mediumschap, healing en spiritualiteit. Het leert je vanaf het begin alle basis technieken en theorie van het Mediumschap en healing.  

Deze opleiding kenmerkt zich door de combinatie van mediumschap, healing en spirituele innerlijke ontwikkeling. In mijn beleving de ultieme combinatie. 

De combinatie van innerlijke ontwikkeling en mediamieke training geeft je een heel sterkte basis als mens. Je wordt bewuster van wie je in essentie bent. En je leert meer te vertrouwen op wie je bent!

Op een geheel nuchtere en praktische wijze leer je het mediumschap en healing kennen. Mijn intentie is niet om je in een jaar klaar te stomen als professioneel medium, maar juist je te leren jouw eigen mediumschap op je eigen tempo in je leven te integreren. 

Zo heb ik vele mensen in heel verschillende beroep-groepen zoals coaches, therapeuten, artsen, advocaten en ook rechters mogen helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun mediumschap. Maar wat je ook doet het is mijn wens om jouw 'zijn' en het mediamieke te combineren om zo nog beter uitdrukking te kunnen geven aan wie je bent.

Mediumschap & healing opleiding

Hoe ziet deze opleiding er uit?

Deze opleiding duurt uit drie jaar, maar is ook per jaar te volgen. Na elk jaar ontvang je een certificaat. Als je alle drie de jaren hebt gevolgd is er een optie om een diploma te krijgen en kan je je eventueel registreren als therapeut en of coach Mediumschap & Healing. In het derde jaar kan dat middels examinering. Er is ook een derde jaar zonder examinering.

 

In jaar 1 leer je de basis van het mediumschap en healing, maar leer je ook heel veel over jezelf. Je leert je op een heel geaarde en veilige manier je mediumschap in balans te brengen met je ratio.


Jaar 2 ga je alle thema's van het mediumschap & healing verdiepen en leer je het meer eigen maken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je bent nog meer in staat het integreren in je leven.


Jaar 3 gaat over jouw mediumschap in de praktijk te brengen. Je krijgt de kans om heel veel te oefenen met mensen van buitenaf. Je krijgt een duidelijk beeld van hoe je het mediumschap in jouw leven kan gaan integreren.

Mediumschap & Healing

Hoe ziet deze opleiding er inhoudelijk uit?

Deze drie jarige opleiding bestaat uit de basis, verdieping en de praktijk. Deze opleiding is CRKBO & GRO geaccrediteerd. Wat inhoud dat deze opleiding kort beroepsonderwijs is. Na elk jaar ontvang je een certificaat en na het derde jaar is er een optie (na examinering) om een diploma te halen en je te registreren als (alternatief) therapeut.

Jaar 1: De basis in mediumschap & healing 

In dit eerste jaar leer je de basis van het mediumschap & healing. Je leert op een heel praktische en nuchtere wijze alles over de theorieën en geschiedenis van het mediumschap & healing.

Thema's die voorbij komen zijn: Hoe het mediumschap werkt, de zintuigen, technieken van het mediumschap en healing, de kleurenleer, demonstratie & filosofie, gidsen en engelen en nog veel meer.

Jaar 2: Verdieping in Mediumschap & healing

In dit tweede jaar ga je wat je het vorige jaar geleerd hebt verdiepen en meer eigen maken. Je gaat jouw mediumschap & healing meer verdiepen.

Thema's die voorbij komen zijn: Je relatie met spirit verdiepen, bewuster worden van het verschil tussen psychic en mediamiek. Je leert consulten te geven in mediumschap en healing. Verdieping in healing. Filosofie, en het helende aspect en nog zo veel meer.

Jaar 3: De praktijk in Mediumschap & Healing

In dit derde jaar leer je wat je geleerd hebt meer in praktijk te brengen. Je krijgt de kans om veel te oefenen met mensen van buitenaf in een heel veilige setting. Tevens leer je ook jouw unieke manier van het mediumschap en healing beter kennen.

Thema's die voorbij komen zijn: Storytelling in mediumschap, ethiek in mediumschap en healing, trance mediumschap & trancehealing, spirituele viering organiseren en nog veel meer.

Wat krijg je allemaal bij deze opleiding?

Om jouw ontwikkeling te ondersteunen

1. Lesmateriaal

Je krijgt bij elk jaar lesmateriaal voor elke lesdag, zowel online als in print. Je krijgt Meditaties/visualisaties die je kan downloaden en voor altijd van jou zijn.

2. personoonlijk coaching

We willen je graag zo goed en persoonlijk mogelijk trainen, daarom krijg je persoonlijke coaching gedurende het jaar. Dit door middel van twee gesprekken.

3. Online oefenavonden

Elke maand zijn er online oefenavonden waarin je met studenten van andere groepen je mediumschap extra kan oefenen. Elke avond heeft een specifiek thema 

3. Community

Je krijgt toegang tot een online community waar je gelijkgestemden kan ontmoeten en al je vragen kan stellen. Ook krijg je al eerste toegang tot speciale evenementen als workshops etc.

Wil je weten of deze opleiding iets is voor jou? Plan een vrijblijvend gesprek

In een persoonlijk gesprek gaan we samen met jou kijken of dit bij je past. Mag je me alles vragen en kijk ik met je mee!

Boek hier je vrijblijvend gesprek

 

We won't send spam. Unsubscribe at any time.

Dit is iets voor jou als je:

  • Je wil begrijpen hoe het mediumschap en healing (voor jou) werkt. 
  • Je leven spiritueel bewust wil leven.
  • Je wil leren hoe je je afsluit van energie dat niet bij jou hoort.
  • Je wil leren vertrouwen op wat je middels je gevoeligheid waarneemt .
  • Meer woorden wil leren geven aan je gevoel.
  • Je wil ontdekken of je iets met het mediumschap kan doen.

Praktische informatie

Kosten: €1.195,--  per jaar. Het lesgeld mag ook per lesdag worden betaald. Dan betaal je €119,95 exclusief extra administratiekosten per lesdag (5,00) Als je een dag niet kan is het niet zo dat je deze niet hoeft te betalen. Wel zijn er inhaal mogelijkheden.

De opleiding is inclusief lesmateriaal, online materiaal, oefenavonden & twee keer één op één persoonlijke Coaching. De jaartraining wordt afgesloten met een certificaat.

Niveau: beginners/intermediate

Locatie: Eemklooster Amersfoort

Aantal lesdagen: 10 dagen per jaar

Studiebelasting voor deze opleiding bedraagt:
Live studie-uren: Docent lescontacturen - 70 uren.
 Thuis studie-uren: Begeleidende meditaties - 10 uren. Consulten & Coaching - 1 uur.   Oefenavonden - 10 uren.

Totale studielast: 91 uren. Deze drie-jaar training is CRKBO geregistreerd en daarmee kort beroepsonderwijs.

Mocht je een dag missen, er worden twee inhaaldagen per jaar georganiseerd. Eén voor healing en één voor mediumschap.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Deze kun je hier lezen.

 

Data 2024/2025:

Er start een nieuwe groep op de donderdag. Deze start op 26 september. 

Overige data zijn:

26/9 - 31/10 - 28/11 - 19/12 - 23/1 - 13/2 - 20/3 - 17/4 - 22/5 - 19/6

Opgave start: Donderdag 26 september

Ja, ik geef me op

Frequently Asked Questions