paul jacobs in Nederland

24-27 Juni

Internationaal Medium en leraar van het Arthur Findlay College Paul Jacobs komt weer naar Nederland! Tijdens deze dagen geeft hij een bijzondere workshop en doen wij samen een demonstratie Mediumschap.

Workshop Soul & Mediumschap

24 & 25 Juni (VOL)

Deze twee-daagse workshop bevat een unieke combinatie: Bewustzijn over jouw ziel, je ziels-missie met je Mediumschap en Mediamieke training.

Als je begonnen bent met de ontwikkeling van je mediumschap  herken je het vast wel dat je soms een beetje zoekende bent over de vorm waarin jij uiting gaat geven met je mediumschap. Of je weet jouw vorm wel, maar je vind het soms lastig om met jouw ziels-missie in verbinding te blijven.

Jij bent uniek en jouw mediumschap is dat dus ook

Mediumschap is uniek aan jou en wie jij bent! Er is geen medium hetzelfde en daarom soms een eenzaam proces. Hoe meer we in verbinding zijn met onze essentie, de ziel en ons spirit team, hoe vrijer we zijn in ons mediumschap, hoe meer wij ons verbonden voelen met het grotere geheel en hoe makkelijker wij ons ontwikkelen.

Thema's die aan bod komen zijn:

- Kleuren van de ziel & kleurenleer

- Emoties, Hoe je jouw emoties kan gebruiken in je mediumschap

- Het helende aspect van mediumschap

- De essentie van het contact met spirit ervaren

- Je mediumschap ervaren vanuit je ziel

Deze twee dagen zullen een enorme boost zijn in je mediumschap en in je persoonlijke ontwikkeling.

24 & 25 juni - 26 & 27 Juni - (Beide workshops zijn helemaal vol )

De dagen zijn van 10.00 - 17.00 uur en kosten 185,- incl koffie/thee en lekkers.

Experimentele Demonstratie Mediumschap met Paul Jacobs - 24 juni

Op maandag avond 24 juni geven Paul Jacobs en ik een experimentele demonstratie Mediumschap. Deze avonden zijn altijd speciaal.
We gaan deze avond op een speciale manier werken met de spirituele wereld. We maken contacten met overleden dierbaren op een wat andere manier. We werken deze avond met kleuren, kaarten, spirit bingo en nog veel meer.Het is onze bedoeling dat je ervaart dat de spirituele wereld op veel verschillende manieren met ons kan werken en dat er een bijzondere intelligentie bij betrokken is!

24 juni

Eemklooster - Amersfoort

20.00 uur - 21.45

Welkom vanaf 19.30 uur

17,50 incl koffie/thee en iets lekkers.

Ja, wil ik bij zijn
 

Paul & Carmen in gesprek over Mediumschap

Ik hou van Paul zijn visie en zijn pure passie voor het Mediumschap. In dit gesprek verteld hij over de 'Intentie' waarmee je het mediumschap uitoefent.