Over consulten geven

Het allermooiste van mijn werk

Eén van de mooie dingen van mijn werk vind ik consulten geven. Men in verbinding brengen met overleden dierbaren of een spiritueel coaching consult.

Ik vind het prachtig om mensen te helpen bewust te maken van wie zij in essentie zijn. 

Ik geloof dat wij mensen hier niet voor 'niks' zijn. We zijn geen mensen die spiritueel bezig zijn, maar spirituele wezens die nu menselijk zijn. Ik geloof dat we juist mogen ervaren 'mens' te zijn. Met acceptatie van al onze bijzondere imperfecties.

Wat ik graag voor jou wil...

Mijn intentie met mijn werk is onder andere je te helpen bij het in lijn brengen van je ziel met je persoonlijkheid. Onze persoonlijkheid is vaak een mix van trauma's, verdriet en oordelen over wie we denken te zijn. De ziel heeft echter een heel andere bedoeling met ons leven. Vanuit het perspectief van de ziel is het de bedoeling het leven te leven, fouten te maken, pijn en verdriet te ervaren en juist daardoor te leren zien wie we in essentie 'echt' zijn. 

Het is dan ook mijn intentie om door middel van het geven van consulten de persoonlijkheid in lijn te brengen met de ziel. 

In consulten komen soms ook overleden dierbaren door om ons te steunen, te laten weten dat zij bij ons zijn en ons aan te moedigen op ons levens pad.

​Meestal ontstaat er precies datgene in een consult wat er nodig is voor jou. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Je kan nu een online of live consult boeken.

Verschillende mogelijkheden:

Consult

Ik ben bijzonder dankbaar dat ik door middel van het geven van consulten kan laten zien dat het leven door gaat. En overleden dierbaren waarmee het contact ontstaat kan waarnemen en hun boodschappen kan vertalen naar onze realiteit.

Mijn ervaring is dan ook dat het heel bijzonder is om een verbinding te leggen tussen mijn client en hun dierbaren en dan met name om hen te laten ervaren, dat zij na de overgang naar een volgende dimensie, toch voortleven. Karaktertrekken, gedeelde herinneringen en details van het voorbije leven komen bij mij door en geven vaak ontroerende herkenning. De band van liefde die niet in tijd gevangen is blijft dus al-tijd bestaan!!

Een consult duurt 30 - 45 minuten en kost 100,- incl. btw & opname.

Op alle trajecten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

 

 

Spiritueel Coaching

Wil je meer inzicht en bewustzijn in je leven? De regie weer in handen nemen?

Het mooiste vind ik als ik het pad van de ziel mag zien van mijn client. Je bent hier niet voor niks en het is hoe dan ook de bedoeling dat je jezelf mag zijn en uitdrukking geeft aan wie je bent. Ik zie je talenten en kwaliteiten. In dit type consult ga ik met je kijken naar wie je bent en wat je hier te doen hebt.

Waarom kom je steeds dezelfde soort dingen tegen. Waarom gaan relaties zoals ze gaan? We kijken als het ware met een helikopterview naar jouw aardse leven. 

Ik ben geen therapeut, maar kan wel 'zien' wat er gebeurd en hoe het voor je kan werken in plaats van tegen je. Je krijgt duidelijke handvatten waar je na het consult weer mee verder kan.

Op alle trajecten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Coaching Traject

Ook is het mogelijk om een coachingstraject aan te gaan. Dan ga ik in een traject wat langer met je aan de slag. Heel geschikt als je bijvoorbeeld je echt bepaalde patronen wil doorbreken of je intuitieve spirituele kant wil ontwikkelen. Of misschien wil je begeleiding met je onderneming.

Ook geef ik privé coaching op het gebied van mediumschap. Wil je ontdekken wat het mediumschap voor jou zou kunnen betekenen of ben je al even bezig in het mediumschap en wil je jouw vorm vinden? Daar kan ik je bij helpen.

Ik maak een plan op maat en heb wekelijks of twee wekelijks een live gesprek met je. We werken samen aan structurele veranderingen zodat jij daarna zelf de regie hebt over je leven en dat je meer (zelf)vertrouwen hebt over wie jij bent en wat je hier te doen hebt.

Op alle trajecten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Vul het onderste formulier in voor een vrijblijvend gesprek!

Boek direct een consult

Je kunt hier direct een consult boeken. Je klikt op de link, dan boek je de tijd die je graag wilt en ontvang je een bevestiging en een betaallink. In de automatische bevestiging van Calendly vraagt men je zo veel mogelijk te delen, dit gaat automatisch. Uiteraard wil ik vooraf NIKS weten. Dit voor de zuiverheid van het gesprek.

* Helaas zit ik vol tot en met november.

vrijblijvend gesprek coaching

Als je interesse hebt in coaching vul dan hier je gegevens in en boek een vrijblijvend gesprek. Je ontvangt direct een bevestiging (check je spam als je niks krijgt).

Veel gestelde vragen